آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 23 نخستنخست ... 9101120 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 343
    1. Top | #136
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Simcoe نمایش پست ها
      بعضیا تعبیر دیگه ای از این وضعیت میکنن.

ینی اونی که 3/2 ساعت میخونه احساس میکنه عقب افتاده و بیشتر تلاش میکنه به بقیه برسه.
      و اونی که 13/12 ساعت میخونه میبینه که از بقیه جلو افتاده. انگیزه میگیره و بیشتر میخونه.

منم اخرش نفهمیدم کدوم درسته
      به عنوان رتبه برتر کنکور سالی که همه درصدا بالا بودو ترازا پایین و بومی گزینی فراوان دیدم که اینجور چیزا نتیجه عکس دارن و برای کنکوریاکه باید از وسایل الکترونیکی به دور باشن فقط حواس پرتی ایجاد میکنه

2. Top | #137
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیار۹۶ نمایش پست ها
      به نظر من اینجور تاپیکا که معمولا توسط خانوما تآسیس میشه فقط باعث ایجاد تشویشو اضطراب میشه هیچ دلیلی نداره من نوعی بدونم شمما چقدر خوندی ممکنه من تو روزای اوجم باشم و 14/15 ساعت خونده باشم و یکی دیگه تو روزای خستگی و دلسردیش باشه و تونسته باشه در نهایت 2/3 ساعت خونده باشه و فقط اونی که کم خونده تخریب میشه اونیم که زیاد خونده مغرور در کل توصیه نمیکنم این جور تاپیکا رو
      این یک تاپیک چالش درسی هست ...
      هدف هم ایجاد رقابت سالم هست ...
      برای مثال یک نفر تلاش می کنن که حتی از ساعت مرده شون هم استفاده کنن تا بتونن به چالش برسن...
      برای مثال یک نفر میان و می بینین که مثلا امروز یک نفر 6ساعت خوندن ... خب اینجوری میبینن و میگن که رقبا من امروز انقدر خوندن پس منم باید بتونم خودم رو برسونم.
      من چند صفحه رو یکدفعه امشب دیدم و دیدم که خیلی ها ساعت مطالعشون کم بود ولی زیاد شد و خیلی خوشحال شدم .. خوشحال شدم از اینکه یکی از بچه ها چند روز اول نخوندن ولی امروز گفتن که عالی خوندن ...
      این یعنی رقابت سالم ...
      ممنون از نظرتون ...

3. Top | #138
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Abf نمایش پست ها
      این یک تاپیک چالش درسی هست ...
      هدف هم ایجاد رقابت سالم هست ...
      برای مثال یک نفر تلاش می کنن که حتی از ساعت مرده شون هم استفاده کنن تا بتونن به چالش برسن...
      برای مثال یک نفر میان و می بینین که مثلا امروز یک نفر 6ساعت خوندن ... خب اینجوری میبینن و میگن که رقبا من امروز انقدر خوندن پس منم باید بتونم خودم رو برسونم.
      من چند صفحه رو یکدفعه امشب دیدم و دیدم که خیلی ها ساعت مطالعشون کم بود ولی زیاد شد و خیلی خوشحال شدم .. خوشحال شدم از اینکه یکی از بچه ها چند روز اول نخوندن ولی امروز گفتن که عالی خوندن ...
      این یعنی رقابت سالم ...
      ممنون از نظرتون ...
      امیدوارم در نهایت به ضرر تموم نشه موفق باشید

4. Top | #139
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      امیدوارم در نهایت به ضرر تموم نشه موفق باشید
      من ضرر هیچ کس رو نمیخوام ... من این تاپیک رو با نظرخواهی زدم .. حتی دو هفته داشتیم درباره ساعت مطالعه نظراتمون رو میگفتیم و آخر سر با توجه به راهنمایی های کنکوری ها یک ساعت مشخص کردیم
      نظر شما برای بنده حائز اهمیت است ...
      ممنون از نظرتون

5. Top | #140
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من ضرر هیچ کس رو نمیخوام ... من این تاپیک رو با نظرخواهی زدم .. حتی دو هفته داشتیم درباره ساعت مطالعه نظراتمون رو میگفتیم و آخر سر با توجه به راهنمایی های کنکوری ها یک ساعت مشخص کردیم
      نظر شما برای بنده حائز اهمیت است ...
      ممنون از نظرتون
      من هرگز همچین منظوری نداشتم توصیه م به کنکوریا به عنوان یک فردی که با موفقیت از کنکور عبور کرده برایساعات درسی دفتر برنامه‌ریزی قلمچی هست وقتی شما رقیب خودتون باشید نتیجه خوبی میگیرید که دقیقا در دفتر برنامه‌ریزی قلمچی یا هر چیز دیگه ای که بشه توش ساعات درسیو ثبت کرد اتفاق میفته بنظرمن اینکار موثر تره

6. Top | #141
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من هرگز همچین منظوری نداشتم توصیه م به کنکوریا به عنوان یک فردی که با موفقیت از کنکور عبور کرده برایساعات درسی دفتر برنامه‌ریزی قلمچی هست وقتی شما رقیب خودتون باشید نتیجه خوبی میگیرید که دقیقا در دفتر برنامه‌ریزی قلمچی یا هر چیز دیگه ای که بشه توش ساعات درسیو ثبت کرد اتفاق میفته بنظرمن اینکار موثر تره
      کسانی که قلمچی نمیرن چکار کنند ؟؟

7. Top | #142
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسانی که قلمچی نمیرن چکار کنند ؟؟
      خب گفتم که اصلا شما یه دفتر بردار خط کشی کن از بالا به پایین اسم درس از چپ به راست روز هفته ساعت مطالعه هرروز هر درس رو جلوی همون درس تو اون جدول بکشید تنها مزیت دفتر برنامه‌ریزی قلمچی اینه مه این جدولا. رو داره و لازم نیست وققتون تلف شه برا جدول کشی و این داستانا نکته ی بعدی اینکه وقتی من ببینم هفته ی قبل ۲۰ ساعت خوندم این هفته ۱۷ساعت سعی میکنم هفته بعد جبرانش کنم یا مثلا اگه۲۶ ساعد خوندم امیدوار میشم بیشتر بخونم تا مثلا بیام ببینم وای مثلا طرف۱۰ ساعت امروز خونده منم فردا ۱۲ ساعت بخونم برم بنویسم تو انجمن حالت دوم جوزده شدن هست که نتیجه چندان خوبی نداره

8. Top | #143
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب گفتم که اصلا شما یه دفتر بردار خط کشی کن از بالا به پایین اسم درس از چپ به راست روز هفته ساعت مطالعه هرروز هر درس رو جلوی همون درس تو اون جدول بکشید تنها مزیت دفتر برنامه‌ریزی قلمچی اینه مه این جدولا. رو داره و لازم نیست وققتون تلف شه برا جدول کشی و این داستانا نکته ی بعدی اینکه وقتی من ببینم هفته ی قبل ۲۰ ساعت خوندم این هفته ۱۷ساعت سعی میکنم هفته بعد جبرانش کنم یا مثلا اگه۲۶ ساعد خوندم امیدوار میشم بیشتر بخونم تا مثلا بیام ببینم وای مثلا طرف۱۰ ساعت امروز خونده منم فردا ۱۲ ساعت بخونم برم بنویسم تو انجمن حالت دوم جوزده شدن هست که نتیجه چندان خوبی نداره
      نظر شما کاملا درست هست ...
      ولی اینکه یک نفر شما رو نظارت کنن احساس می کنید باید بیشتر بخونید .. این نظر من هست
      نظر شما هم شریف است

9. Top | #144
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      لطفا اگر کسی بخاطر این تاپیک لطمه یه مطالعشون زده شد عذر میخوام و اگر کسی دوست دارن اعلام ساعت مطالعه کنن .. اگر هم دوست ندارن میتونن در چالش شرکت نکنن..
      بازم پوزش می طلبم ..متشکر ...

10. Top | #145
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من هستم بازم
      6 ساعت امروز
      "A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"

11. Top | #146
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من اینجور تاپیکا که معمولا توسط خانوما تآسیس میشه فقط باعث ایجاد تشویشو اضطراب میشه هیچ دلیلی نداره من نوعی بدونم شمما چقدر خوندی ممکنه من تو روزای اوجم باشم و 14/15 ساعت خونده باشم و یکی دیگه تو روزای خستگی و دلسردیش باشه و تونسته باشه در نهایت 2/3 ساعت خونده باشه و فقط اونی که کم خونده تخریب میشه اونیم که زیاد خونده مغرور در کل توصیه نمیکنم این جور تاپیکا رو
      برعکس چیزی که میگی ما اینجا میبینیم که اقا پسرای گل بیشترین ساعت مطالعه رو دارن.مگه نمیگن پسرا باهوشن کم میخونن زیاد میفهمن.
      این تاپیک برای افزایش انگیزه ایجاد شده.مثلا من وقتی میام سر میزنم میبینم یکی پست زده که ۹ ساعت خونده انگیزه پیدا می کنم برم بخونم...و یکی اینکه تو کنکور اگه بخوای نتیجه خوب داشته باشی همیشه باید خوب بخونی و تو اوج باشی

12. Top | #147
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط heengameeh نمایش پست ها
      برعکس چیزی که میگی ما اینجا میبینیم که اقا پسرای گل بیشترین ساعت مطالعه رو دارن.مگه نمیگن پسرا باهوشن کم میخونن زیاد میفهمن.
      این تاپیک برای افزایش انگیزه ایجاد شده.مثلا من وقتی میام سر میزنم میبینم یکی پست زده که ۹ ساعت خونده انگیزه پیدا می کنم برم بخونم...و یکی اینکه تو کنکور اگه بخوای نتیجه خوب داشته باشی همیشه باید خوب بخونی و تو اوج باشی
      دوس ندارم روحیه تونو خراب کنم یا به قولی ضد حال بزنم اما تاپیکاتونو تو بهمن ماه یا حتی نزدیک تر آذر ماه ببینید ۷۰٪ عناوین با مضامین خسته ام و.. میشه بعدم این موضوع درمورپ پسرا یه کلیشه س من به شخصه برا موفقیت در کنکور ففط درس خوندم هیچ کار حاشیه ای دیگه ای نکردم مث کلاسای موسیقی و زبان که عاشقشون بودم رو گذاشتم کنار ... امیدوارم همینطور تو اوج باشید

13. Top | #148
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوس ندارم روحیه تونو خراب کنم یا به قولی ضد حال بزنم اما تاپیکاتونو تو بهمن ماه یا حتی نزدیک تر آذر ماه ببینید ۷۰٪ عناوین با مضامین خسته ام و.. میشه بعدم این موضوع درمورپ پسرا یه کلیشه س من به شخصه برا موفقیت در کنکور ففط درس خوندم هیچ کار حاشیه ای دیگه ای نکردم مث کلاسای موسیقی و زبان که عاشقشون بودم رو گذاشتم کنار ... امیدوارم همینطور تو اوج باشید
      خیلی ممنون.ارزوی موفقیت های بیشتر برای شما...خب من تا وقتی که مفید بود ازش استفاده میکنمو من حتی با خسته شدنه بقیه هم انگیزه میگیرم...شاید اونجوری بیشتر انگیزه بگیرم...به نظرم بد ترین چیز برای یه پشت کنکوری ایزوله بودنشه..چون همش درجا میزنه...واسه همین امسال عضو انجمن شدم.امیدوارم از اونور بوم نیوفتم

14. Top | #149
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      6ساعت و 21 دقیقه میزون
      با تایمر
      پیش به سوی آینده...

15. Top | #150
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      5 مهر
      1 ساعت و نیم
      تعداد تست: 2
      دو چیز است که نمی میرد: دوستی، مرگ

صفحه 10 از 23 نخستنخست ... 9101120 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن