این یک تاپیک چالش درسی هست ...
هدف هم ایجاد رقابت سالم هست ...
برای مثال یک نفر تلاش می کنن که حتی از ساعت مرده شون هم استفاده کنن تا بتونن به چالش برسن...
برای مثال یک نفر میان و می بینین که مثلا امروز یک نفر 6ساعت خوندن ... خب اینجوری میبینن و میگن که رقبا من امروز انقدر خوندن پس منم باید بتونم خودم رو برسونم.
من چند صفحه رو یکدفعه امشب دیدم و دیدم که خیلی ها ساعت مطالعشون کم بود ولی زیاد شد و خیلی خوشحال شدم .. خوشحال شدم از اینکه یکی از بچه ها چند روز اول نخوندن ولی امروز گفتن که عالی خوندن ...
این یعنی رقابت سالم ...
ممنون از نظرتون ...
من هرگز همچین منظوری نداشتم توصیه م به کنکوریا به عنوان یک فردی که با موفقیت از کنکور عبور کرده برایساعات درسی دفتر برنامهریزی قلمچی هست وقتی شما رقیب خودتون باشید نتیجه خوبی میگیرید که دقیقا در دفتر برنامهریزی قلمچی یا هر چیز دیگه ای که بشه توش ساعات درسیو ثبت کرد اتفاق میفته بنظرمن اینکار موثر تره
خب گفتم که اصلا شما یه دفتر بردار خط کشی کن از بالا به پایین اسم درس از چپ به راست روز هفته ساعت مطالعه هرروز هر درس رو جلوی همون درس تو اون جدول بکشید تنها مزیت دفتر برنامهریزی قلمچی اینه مه این جدولا. رو داره و لازم نیست وققتون تلف شه برا جدول کشی و این داستانا نکته ی بعدی اینکه وقتی من ببینم هفته ی قبل ۲۰ ساعت خوندم این هفته ۱۷ساعت سعی میکنم هفته بعد جبرانش کنم یا مثلا اگه۲۶ ساعد خوندم امیدوار میشم بیشتر بخونم تا مثلا بیام ببینم وای مثلا طرف۱۰ ساعت امروز خونده منم فردا ۱۲ ساعت بخونم برم بنویسم تو انجمن حالت دوم جوزده شدن هست که نتیجه چندان خوبی نداره
لطفا اگر کسی بخاطر این تاپیک لطمه یه مطالعشون زده شد عذر میخوام و اگر کسی دوست دارن اعلام ساعت مطالعه کنن .. اگر هم دوست ندارن میتونن در چالش شرکت نکنن..
بازم پوزش می طلبم ..متشکر ...
برعکس چیزی که میگی ما اینجا میبینیم که اقا پسرای گل بیشترین ساعت مطالعه رو دارن.مگه نمیگن پسرا باهوشن کم میخونن زیاد میفهمن.
این تاپیک برای افزایش انگیزه ایجاد شده.مثلا من وقتی میام سر میزنم میبینم یکی پست زده که ۹ ساعت خونده انگیزه پیدا می کنم برم بخونم...و یکی اینکه تو کنکور اگه بخوای نتیجه خوب داشته باشی همیشه باید خوب بخونی و تو اوج باشی
دوس ندارم روحیه تونو خراب کنم یا به قولی ضد حال بزنم اما تاپیکاتونو تو بهمن ماه یا حتی نزدیک تر آذر ماه ببینید ۷۰٪ عناوین با مضامین خسته ام و.. میشه بعدم این موضوع درمورپ پسرا یه کلیشه س من به شخصه برا موفقیت در کنکور ففط درس خوندم هیچ کار حاشیه ای دیگه ای نکردم مث کلاسای موسیقی و زبان که عاشقشون بودم رو گذاشتم کنار ... امیدوارم همینطور تو اوج باشید
خیلی ممنون.ارزوی موفقیت های بیشتر برای شما...خب من تا وقتی که مفید بود ازش استفاده میکنمو من حتی با خسته شدنه بقیه هم انگیزه میگیرم...شاید اونجوری بیشتر انگیزه بگیرم
...به نظرم بد ترین چیز برای یه پشت کنکوری ایزوله بودنشه..چون همش درجا میزنه...واسه همین امسال عضو انجمن شدم.امیدوارم از اونور بوم نیوفتم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)