When will those dark clouds all disappear
یکم فک کن بعد در صندوق اسرارت رو باز کن شاید کمی تونستی به انسانیت کمک کنی
و بعدشم تو پستی که مربوط بهت نمیشه خودتو ننداز وسط چون شخصیتت رو از دست میدی رانی خور...
از کجای حرفای من ساندیس خوری معنا کردی من در عجبم هرچند خشک مغزی و نفهمی بسیجی و غیر بسیجی نمیشناسه...آتئیستایی هم که میگن عامل جنایت های هرجای دنیا مسلمونان تفکرشون از داعشی ها پست تر و کثیف تره و وجه مشترک همه انسان های مثل شما تفکر خشک و جعبه ای و جهت داره...فکر نمیکنین که به نتیجه برسین...فکر میکنین که چطور به اون نتیجه ای که میخواین برسین
دلیل که این کشور جای موندن نیست حکومت نیست
وجود تعداد زیادی آدم با منش و روش شماست...چه بسیجی چه مثلا روشنفکر
ویرایش توسط mahdi.sniper : 04 مهر 1396 در ساعت 22:02
شاید طمع نباشه من تند رفتم...ولی قطعا کار عقلانی هم نیست...
من قبلنم به خیلیا گفتم و هیچ جوابی نداشتن
اگه به پزشک از ترم اول نمیگفتن دکتر و مثه مهندسا بهشون میگفتن هوی مهندس و درآمدشم ماهی یک میلیون بود...بازم عشق بود؟؟؟
پس نگین عشق
کمک به مردم دوس داری؟پرستاری...شغل اکتیو و فعال در تعامل با بقیه دوس داری؟پرستاری...کار بیمارستانی میخوای؟پرستاری...کلا هرچی که شما بهش میگین عشق واسه پزشکی تو پرستاری هم هست...پس چیزی نمیمونه جز همون طمع واسه اسم و لقب دکتر و پول
پ ن : این سخن از حکیم عمر خیام رو هم داشته باش گوشه دلت
افسوس که بیفایده فرسوده شدیم،وَز داسِ سپهرِ سرنگون سوده شدیم؛
دردا و ندامتا که تا چشم زدیم،
نابوده به کامِ خویش، نابوده شدیم!
سعی کن برای خودت و کام دلت زندگی کنی نه که کسی بهت بگه آقای دکتر...تنها چیزی که میره و برنمیگرده عمره
ویرایش توسط mahdi.sniper : 04 مهر 1396 در ساعت 16:14
آدم باتربیت سعی کن تو حیطه خودد دخالت کنی.تو که دم از تربیت و شعور میزنی درست نیست با پست هایی که خلاف نظرت هستن اینجور صحبت کنی.
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت می روند آن کار دیگر میکنند
مشکلی دارم زدانشمندمجلس بازپرس توبه فرمایان چراخود توبه کمتر میکنند؟؟؟؟!!!!!!!
ویرایش توسط ghaem78 : 04 مهر 1396 در ساعت 17:22
دخالت اینه واسه پستی که توش منشن نشدی جواب بذاری
وقتی حرف میزنی وایسا جوابشو بشنو
بعدشم من چجوری حرف زدم؟؟؟
آیا این خلاف واقعه که اخلاقیات و رفتار آدم متاثر از محیط تربیتشه؟؟؟
بالاخره ارزش هایی که آدم باهاش بزرگ میشه توی رفتارش تاثیر داره...
تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال...میتونستی خوب برداشت کنی...لاید رفتار خودت زشت بوده که نتیجه گرفتی محیط بد بوده
دخالت اینه که یکی که یه رشته دیگه خونده توی یه رشته دیگه اظهار نظر کنه.مثل اینه که من بگم آقا برق نرو برق فلان و بهمان،به من چه.من رشتم تجربیه برق مال ریاضیاس
والا اینطور که تو حرف زدی هرکسی بود فکرمیکرد به محیط و تربیتش داری توهین میکنی.
بعدهم کجای متن نتیجه گرفتم محیط بد بوده؟
بعدهم ماهر چی آنلاین موندیم شما نیومدی وگرنه وایستاده بودم جواب بدی.
ویرایش توسط ghaem78 : 04 مهر 1396 در ساعت 22:30
سلام تورو خدا یکی جواب بده به من این یعنی چی. من توی کارنامم اینو نوشته (نظر به اينكه شما از سال 1363 به بعد دوبار در دورههاي روزانه آزمونهاي سراسري دانشگاه ها و موسسات آموزشعالي كشور پذيرفته شده ايد، برابر ضوابط مجاز به شركت در آزمون سراسري سال 1396 نبوديد)به همین خاطر هیج جا قبول نشدم یعنی اصلا انتخاب رشته من بررسی نشده.توضیح اینکه من یه بار سال 85 مهندسی قبول شدم رفتم لیسانس گرفتم سال 94 دندان بابل قبول شدم به خاطر سربازی ثبت نامم نکردند رفتم سربازی. قاعدتا من فقط 95 رو محروم بودم دیگه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)