خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظرتون مدرسه رفتن واسه سال چهارم ضرره یا منفعت؟

رأی دهندگان
    59. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • خیلی خوبه میریم با برو بچه ها درس میخونیم

15 25.42%
    • خیلی بده.وقت تلف کردنه..می شینیم خونه میخونیم

44 74.58%
    صفحه 1 از 8 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 115
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات

تکالیف مدرسه در سال کنکور . آیا این درسته ؟؟؟

من نمیدونم آخه چه معنی داره کسی که سال چهارمه و کنکور داره خیره سرش چرا باید بره مدرسه و براش تکلیف بگن . یا اینکه براش مشق تو خونه بگن بنویسه؟این مدرسه ما امسال هممون رو بدبخت کرد؟؟
      ما یه معلم شیمی داریم هممون رو جریمه میکنه صد بار از روی یه فکر کنید بنویسیم
      آخه این چه وضعشه؟
      خدا شاهده مدرسه رفتن امسال من نه تنها سودی برام نداشت بلکه باعث شد بدبخت شم و امسال هم نمیدونم قبول میشی یا نه
      تازه ه ه ه ه قرار ه بعد عید هم بازبریم مدرسه ازمون امتحان میان ترم بگیرن....نه من نمیدونم واقعا....کسی که پیش دانشگاهیه مدرسه برا چیشه که ایمنجور بلایی سرش بیاد؟؟؟
      حالا مدرسه با مدرسه فرق میکنه ولی من اصلا تجربه خوبی از سال چهارم بودن ندارم.....
      تنها چیزی که میتونم بگم اینه که یه چیز مزخرفه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zagheh نمایش پست ها
      من نمیدونم آخه چه معنی داره کسی که سال چهارمه و کنکور داره خیره سرش چرا باید بره مدرسه و براش تکلیف بگن . یا اینکه براش مشق تو خونه بگن بنویسه؟این مدرسه ما امسال هممون رو بدبخت کرد؟؟
      ما یه معلم شیمی داریم هممون رو جریمه میکنه صد بار از روی یه فکر کنید بنویسیم
      آخه این چه وضعشه؟
      خدا شاهده مدرسه رفتن امسال من نه تنها سودی برام نداشت بلکه باعث شد بدبخت شم و امسال هم نمیدونم قبول میشی یا نه
      تازه ه ه ه ه قرار ه بعد عید هم بازبریم مدرسه ازمون امتحان میان ترم بگیرن....نه من نمیدونم واقعا....کسی که پیش دانشگاهیه مدرسه برا چیشه که ایمنجور بلایی سرش بیاد؟؟؟
      حالا مدرسه با مدرسه فرق میکنه ولی من اصلا تجربه خوبی از سال چهارم بودن ندارم.....
      تنها چیزی که میتونم بگم اینه که یه چیز مزخرفه
      سوال منم هست.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      منم سال چهار بودم مثل تو فک میکردم ولی سخت در اشتباهی مثل من سال بعدش میفهمی قبول شدن وقتی سال چهارمی راحت تری

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بیا از مدرسه بت بگم از اثار خوبش
      هههه
      سوم تجربی بودم خیلی عذاب کشیدم
      اگه مدرک کل دبیرامونو جم میکردیم ی دیپلم درس حسابی هم نمیشد
      دبیر زیستمون کلا کتابو مذاش جلوش و روخوانی میکرد
      دبییر دینیمون میگف یکی از بچه ها روخوانی کنه
      دبیر شیمیمون کلا ی فیلم بود سطح سواد دانش اموز خنگ کلاس از اون بیشتر بود
      و ..
      سوم حیاتی بود برام ما
      من زیاد حرص میخوردم
      همش گریه میکردم ک این چ وضعشه کوو عدالت دبیرای تهران اونجوری ماله ما اینجوری ( از ی شهر فوق العادهه محرومیم ک ی کتابخونه هم نداره
      اخرشم اعصاب شدم رف
      الان هر روز هف هش تا دارو میخورم
      امسالم زدم ب بیخیالی
      سه ماه اولو نرفتم
      دی رفتم امتحاناتمو دادم
      والانم
      هفته ای ی روز میرم مدرسه فقط ی روز اونم مثلا از زنگ دوم مدیر اینا ز میزنن ورنمیدارم
      میرم ولی چ رفتم یا میخوابم یا میرحرفم یا با دبیرا دعوا میکنم
      ینی کلی عشق و حال میکنم

جالش میدونی چیه طرف تهران با بهترین دبیرا درس میخونه از بهمن ماهم تعطیل میشن کلا
      ما بدبختا با این دبیرا تا ی روز مونده ب امتحانات خرداد میریم مدرسه
      ینی اصلا اما اصلا انصاف نیس .
      کنکور کلا پایان بی عدالتی و بس !

===============
      حالا توصیه بنده ب شوما : هفته ای ی بار برو بذا هر چی میخوان بگن .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      راه حل خیلی سادست! مدرسه نرو هرچی هم بگن حرف مفته و هیچ کس نمیتونه هیچ کاری بکنه.

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      درست نیست.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مجبور نیستی بری مدرسه عزیز من
      100 هزار تا به بالا کتاب کمک آموزشی ریخته تو بازار از اکثر معلم ها هم بهتر
      بخر بشین بخون
      من که بد از عید نمیرم
      چون اگه واقعا کسی هدفش قبولی باشه و کنکور و دانشگاه و هفتاد هشتاد سال آیندش براش مهم باشه،خودش باید ببینه که چی واسش بهتره
      واسه من که مدرسه جز خستگی نی
      بای بکس

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      همتون اشتباه می کنین هر چقدر دعوا کنین به مدیر و نرین مدرسه و فک کنین زرنگین اندازه من این کارا نکردین یادم نمیره سه هفته قبل عید 50 تا از اقوام و رفیقم اوردم مدرسه بزنم مدیر خخخ

ولی سال پیش قبول شدن راحت تر هست چون تا حال و هوای درس و مدرسه ای ...

همینقدر که گذشت دیگه سخته...

نمونش دوست من که از لحاظ مغز و نمره فک نکنم نه من و نه هیچ کدوم از شما ها در حدش باشید ! سال سوم با معدل 20 نهایی پیش هم با معدل 20 تموم کرد !

ولی چه فایده ؟! الان عمران ازاد می خونه خخخ

شما ها هم به جا این حرفا و بحث های الکی بشینین درس بخونین ...

این چیزی هست که همه تجربش کردن و فقط شما تنها نیستی که اینطوری هستی !

خیلیا همین سال اول بهترین جا قبول شدند ! بهانه تراشی نکنین خدا کنه کسی بخاد درس بخونه خدا کنه کسی مالللللللللی باشه خودش !

تو گور هم باشه رتبه یک میشه

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چه بهانه هاي قشنگي براي خراب کردن کنکور....
      راستي نمرات پيش دانشگاهي غير ازاونايي که هماهنگ برگزار ميشن مهم نيس پس.....

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      همتون اشتباه می کنین هر چقدر دعوا کنین به مدیر و نرین مدرسه و فک کنین زرنگین اندازه من این کارا نکردین یادم نمیره سه هفته قبل عید 50 تا از اقوام و رفیقم اوردم مدرسه بزنم مدیر خخخ

ولی سال پیش قبول شدن راحت تر هست چون تا حال و هوای درس و مدرسه ای ...

همینقدر که گذشت دیگه سخته...

نمونش دوست من که از لحاظ مغز و نمره فک نکنم نه من و نه هیچ کدوم از شما ها در حدش باشید ! سال سوم با معدل 20 نهایی پیش هم با معدل 20 تموم کرد !

ولی چه فایده ؟! الان عمران ازاد می خونه خخخ

شما ها هم به جا این حرفا و بحث های الکی بشینین درس بخونین ...

این چیزی هست که همه تجربش کردن و فقط شما تنها نیستی که اینطوری هستی !

خیلیا همین سال اول بهترین جا قبول شدند ! بهانه تراشی نکنین خدا کنه کسی بخاد درس بخونه خدا کنه کسی مالللللللللی باشه خودش !

تو گور هم باشه رتبه یک میشه

به احترام به اشتراک گذاشتن تجربه هات چند لحظه سکوت می کنیم
      دوستان منم پشت کنکوری هستم حرفاشو تایید میکنم ، پس جدی بگیرین تا بعدا خدای ناکرده بد نشه

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من از تابستون فکرم این بود ک س ماه اولو نرم مدرسه و میگفتم از بس میخونم ک بترکم ؛
      نرفتم اره ولی از بس تی وی دیدم و خوابیدم ترکیدم هفته ای فقط 4 ساعت میخوندم

گفتم برم مدرسه میبینم بچه ها درس میخونن حس رقابت میاد بم ؛
      رفتم مدرسه هههههه ه نگم بهتره هفته ای باز 3 ساعت میخوندم الان کتابو میبینم حالم ب هم میخوره .

مدرسه رفتن ( البته این طرفا جز وخ تلفی چیزی نیس.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      اصلا دبیر و معلم خوب و بد به کنار.........من بحثم سر اینه چرا باید وقت خودمون رو به خاطر یه چیزای الکی حروم کنیم؟؟؟
      چند وقت پیش با بچه ها زدیم به بیخیالی که نیایم مدرسه......انضباط هممون رو یه نمره کم کردن.....
      من از انضباط پایین میترسم چون میگن واسه استخدامی مهمه وگرنه قید مدرسه رو میزدم کلا...
      خدا رو شکر دیگه تعطیل شدیم..ولی واقعا این مدرسه امسال با زندگی و آینده من بازی کرد....چون راستشو بخواین.....رفتن یا نرفتن ما هیچ سودی نداشت و همش وقت تلف کردن بود
      حالا مدرسه با مدرسه داره و این مدرسه رفتن برای بعضیا یه حسن داره البته برای بعضیا......اونم اینه که به خاطر مدرسه هم که شده یه چند کلمه میخونن تا سال چهارم رو حداقل نیوفتن
      ولی من امسال خیلی ضرر کردم که رفتم...باید می نشستم تو خونه مثل یه بچه خوب درسم رو میخوندم

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arian_GNTC نمایش پست ها
      مجبور نیستی بری مدرسه عزیز من
      100 هزار تا به بالا کتاب کمک آموزشی ریخته تو بازار از اکثر معلم ها هم بهتر
      بخر بشین بخون
      من که بد از عید نمیرم
      چون اگه واقعا کسی هدفش قبولی باشه و کنکور و دانشگاه و هفتاد هشتاد سال آیندش براش مهم باشه،خودش باید ببینه که چی واسش بهتره
      واسه من که مدرسه جز خستگی نی

یکی دو روز با بچه ها تصمیم گرفتیم نریم مدرسه...یه جووری حالمونو گرفتن که نگووو از انضباطمون کم کردن نامردا

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      انضباط

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zagheh نمایش پست ها
      اصلا دبیر و معلم خوب و بد به کنار.........من بحثم سر اینه چرا باید وقت خودمون رو به خاطر یه چیزای الکی حروم کنیم؟؟؟
      چند وقت پیش با بچه ها زدیم به بیخیالی که نیایم مدرسه......انضباط هممون رو یه نمره کم کردن.....
      من از انضباط پایین میترسم چون میگن واسه استخدامی مهمه وگرنه قید مدرسه رو میزدم کلا...
      خدا رو شکر دیگه تعطیل شدیم..ولی واقعا این مدرسه امسال با زندگی و آینده من بازی کرد....چون راستشو بخواین.....رفتن یا نرفتن ما هیچ سودی نداشت و همش وقت تلف کردن بود
      حالا مدرسه با مدرسه داره و این مدرسه رفتن برای بعضیا یه حسن داره البته برای بعضیا......اونم اینه که به خاطر مدرسه هم که شده یه چند کلمه میخونن تا سال چهارم رو حداقل نیوفتن
      ولی من امسال خیلی ضرر کردم که رفتم...باید می نشستم تو خونه مثل یه بچه خوب درسم رو میخوندم
      هر کی اینو گفته چرت گفته! معلم و ناظمای ما هم میگن ولی چرت میگن. اینو میگن تا بترسی بیای مدرسه

صفحه 1 از 8 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)