بهداشت عمومی بندرعباس![]()
بچه های خوب انجمن به همگی تبریک میگم ان شا الله تو رشته ای که قبول شدین بهترین باشین
از دوستانی هم ک تبریک گفتن خیلی مچکرم
با ارزوی بهترینها
سلام به بچه ها
کسی انلاین هست یه سوال فوق العاده مهم دارم
مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉
من پزشکی ظرفیت مازاد قبول شدم..به نظرتون برم یا نه؟شهریه ش ترمی حدودا چند آب میخوره؟و اینکه آیا امکان انتقالی هستش ؟ ممنون میشم جوابمو بدین![]()
سلام دوست عزیز
امکان انتقالیش کمه اما شهریه ثابت سالی ۲۲ میلیونه که هیئت امنا ۲۵ درصد میتونه کم و زیادش کنه
اگر چونه بزنین کم میشه تا ۱۷ میلیون
به نظر من برید از این منجلاب کنکور خودتون رو نجات بدین
راستی ببخشید کسی نمیدونه دانشگاه علوم پزشکی ساری ثبت نام اینترنتی داره یا نه ؟
مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉
اخه تو کی هستی که من بخام واست عکسه کارناممو بفرستم؟فک کردی باور کردن یا نکردنت واسم مهمه؟مفت خورم هفت جد و ابادته از سهمیه هم استفاده میکنم ببینم چ غلطی میخای بکنی؟من تو سهمیه خودم رشته ای که بایدو تو بهترین شهر اوردم توام مث ادم درستو میخوندی تا تو سهمیه منطقت قبول شی و اینجوری پاچه نگیری
مهندسی کامپیوتر ......... دانشگاه شیراز ...... همونی که من میخواستم
رفیقمم روانشناسی..... دانشگاه شیراز .... همونی که اون میخواست![]()
سلام دوست عزیز
اولا پول بنیاد شهید از پول خزانه است و پول همه ماهاست نه باید خرج یه قشر خاص باشه این با عدالتی که مسیولین ما ازش حرف میزنن در تضاده
دوما اگه استدلال شما درست باشه امسال با اضافه شدن سهمیه 5 درصدی.5 درصد به ظرفیت دانشگاه ها اضافه نشده تو کل کشور فقط 18 تا اضافه شده که به یک درصد هم نمیرسه پس اتفاقا از سهم بقیه دادن به یه قشر خاص
دیگه از سهمیه استفاده کردید نوش جونتون ولی دلیل الکی نیاریید اینجوری ما بیشتر عصبانی میشیم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)