X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 279
    1. Top | #166
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط divarsabz نمایش پست ها
      سلام ندا خانم خوب هستین.....
      میخواستم منو یکم در مورد درس ریاضی راهنمایی کنید.....من کلاس میرم و از مهروماه تست میزنم ولی باز اونطوری که میخوام به درصد خوبی نمیرسم..........
      شما ریاضی رو چطور میخوندین؟کلاس میرفتین؟؟؟؟؟؟؟
      واینکه برای اینکه تو قلمچی درصد خوبی داشته باشم چیکار کنم؟میگن ابی قلمچی خوبه؟؟؟؟؟
      سلام ممنون
      برای ریاضی اول کاملا مفهومی درسنامه رو مطالعه میکردم بعد تست بدون زمان بعد زمان دار تستهای سخت و بازم نشان دار
      برخی مباحث بود که مشکل اساسی داشتم مثلا ترکیبیات رو با مدرسه خوب یادنگرفتم با خیلی سبز مشکلم حل شد اون مبحثو روزانه مطالعه میکردم پاسخ تشریحی هارو با دقت میخوندم ونکات تست و نکات پاسخ تشریحی رو بازبون خودم مینوشتم و اون نکاتو مرور میکردم.کلاس نرفتم مشکلاتمو با خوندن خیلی بیشتر حل میکردم آبی ریاضی روهم میخوندم کتاب بدی نیست ولی اصلا کافی نیست.برای ریاضیات ازهمین حالا تست هارو با تکنینک زمان نقصانی و ضربدر ومنها سرجله قلم چی حل کنید.تست های کنکور رو چندین بار حل کنید

2. Top | #167
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mvp نمایش پست ها
      سلامو تبریک بابت این رتبه عالی
      من تغییر رشته ای هستم به تجربی و الان برای زیست یه مشکلی داشتم که اگر بهم کمک کنید واقعا ممنون میشم
      1-به نظرتون من یک بار(تا هرچه زودتر)یک دور زیست 2&3 رو بخونم(سطحی)و تست و درسنامه نخونم و بعدا دوباره برگردم در طول سال
      یا اینکه مثل الانم به صورت خییلی دقیق و مفهومی مطالبو بخونم و جلو برم

.
      2-من با توجه به اینکه کلاس نمیرم از درسنامه خیلی سبز استفاده میکنم
      به نظرتون بعد از درسنامه مستقیم برم الگو تست بزنم یا خیلی سبزو اول بزنم و بعدش تستای سختتر الگو ؟اخه الگو رو که میزنم شاید 60% غلط حل میکنم
      .الان 2 فصل اولو فعلا خوندم
      خیییلی ممنون
      سلام ممنون
      خوندن سطحی بدون تجزیه تحلیل متن کتاب واستخراج نکات به نظرم هیچ سودی نداره تابستان اول به دوم زیست1رو تافصل6بدون نکته خوندم یا تابستان سوم به چهارم پیش2روفصول8تا11خوندم بدون تست هیچ کمکی نکرد فقط اون مباحثی که یکم تست زدم یادم بود.تقریبا همیشه برای هرفصل اولین تست ها رو از خیلی سبز میزدم بعد سراغ کتابای دیگه میرفتم شاید خیلی سبز زیاد سخت نباشه ولی مفهومی تر وخلاقانه تره.تست های الگو هم بعضیاش هیچ نکته آموزشی به درد بخوری نداره و وقتی آدم غلط میزنه به این معنی نیست که مبحثو مسلط نیست

3. Top | #168
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aaaali نمایش پست ها
      ببخشید شما دفترچه رو به چه ترتیبی جواب دادین؟ و اینکه نیسال اول الگو بخونیم و بقیشو آی کیو یا از همون اول تو زیست اولیت رو بدیم به آی کیو؟ شما همه ی مبتکران تکمیلی رو جواب دادین؟ خیلی ممنون
      5دقیقه اول زمین و 5دقیقه اخراهم بازم زمین بقیش کامل مطابق ترتیب دفترچه بود
      مبتکران تکمیلی رو برای پیش و سوم اکثرا جواب دادم بیشتر شیمی2موندوقت نشد
      موازی هم پیش ببرید ولی به نظرم همون الویتو به آی کیو بدید گرچه در بعضی مباحث تست های آی کیو کم کیفیت تر از الگو هست

4. Top | #169
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alivesali نمایش پست ها
      سلام.خسته نباشید،اگه من تا هفت مهر مباحث زیر رو کامل ببندم به نظرتون تو طول سال میتونم موفق شم؟
      زیست دوم وسوم کامل
      فیزیک الکتریسیته ساکن،مفناطیس،القا،فشار،گر ما،کار و انرژی
      ادبیات سوم + آرایه
      عربی ترجمه +سوم و اول
      دینی سوم
      شیمی دوم و سوم
      ریاضی :مثلثات،تابع،مشتق،حد،احتم ل،دنباله ها،لگاریتم،ترکیبیبات،ماتر یس
      سلام ممنون
      اگر به گفته خودتون همینا رو به تسلط برسونید که عالیه.من اخر تابستون از عملکردم رضایت نداشتم فکرمیکردم فقط مرور کردم
      ولی برای فیزیک کمه حداقل یکمی از پیش1یا جریان از سوم که همش مباحث سنگینی هست کاش بود
      بهترین زمان برای هندسه و زبان فارسی هم تابستون هست

5. Top | #170
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خانم مهدی زاده.خیلی ممنون که جواب سوالامون رو میدین.میخواستم بدونم شما با این پایه علمی که داشتین کتابای آبی چقدر کمکتون میکردن؟؟ چون من شنیدم میگن رتبه برتر ها سعی میکنن بیشتر تستای سخت و جوندار حل کنن.ممنون میشم جواب بدین

6. Top | #171
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تبریک میگم بخاطر رتبه ی خوبتون
      اگه میشه راجع به برنامه طولانی مدتتون هم یکم توضیح بدید یعنی کاملا با قلمچی پیش رفتین یا مباحثو زودتر تموم کردین و اگه زودتر تموم کردین کدوم درسا و چه زمانی؟و برای دوران جمع بندی وقت زیادی گذاشتین یا فقط یه ماه آخر؟

7. Top | #172
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkoorhani نمایش پست ها
      سلام خانم مهدی زاده.خیلی ممنون که جواب سوالامون رو میدین.میخواستم بدونم شما با این پایه علمی که داشتین کتابای آبی چقدر کمکتون میکردن؟؟ چون من شنیدم میگن رتبه برتر ها سعی میکنن بیشتر تستای سخت و جوندار حل کنن.ممنون میشم جواب بدین
      سلام.کتابای آبی رو هرسال و تقریبا برای تمام دروس میخوندم ولی برای شیمی و زیست بیشتر کمکم کرد تست سخت قطعا لازمه ولی از اول که نمیشه با سخت شروع کرد حتی سال های پایه من دوسالانه رو حل میکردم ولی رو کتاب های آبی در حالت کلی تمرکز نداشتم و ابدا منبع اصلیم نبود

8. Top | #173
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mobina77 نمایش پست ها
      تبریک میگم بخاطر رتبه ی خوبتون
      اگه میشه راجع به برنامه طولانی مدتتون هم یکم توضیح بدید یعنی کاملا با قلمچی پیش رفتین یا مباحثو زودتر تموم کردین و اگه زودتر تموم کردین کدوم درسا و چه زمانی؟و برای دوران جمع بندی وقت زیادی گذاشتین یا فقط یه ماه آخر؟
      خیلی ممنون
      کامل با قلم چی پیش میرفتم حتی دوران انتقالی کوتاهی هم نداشتم که درسارو سریع جمع کنم.دوران جمع بندی هم کمی بیشتر از یک ماه بود حدود40روز

9. Top | #174
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام...
      خانم مهدی زاده در مورد دوران جمع بندیتون بگین از کی شروع شد ؟
      آزمونای ۳ روز یبارتون از کی ؟
      در مورد نحوه‌ی زیست خوندنتون هم توضیح بدین ممنون میشم. مثلا بعد خوندن کتاب سراغ ایکیو میرفتین با کتاب آبی قلمچی ؟ ممنون میشم یه توضبح جامع در این مورد و اولویت بندی استفاده از کتابا بدین یا اینکه مثلا بگین فلان کتاب رو از چه تاریخی شروع کردین .
      تشکر از شما

10. Top | #175
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با تاخیر تبریک میگم بهتون. امیدوارم همیشه موفق باشین

11. Top | #176
      نفر برتر کنکور

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.A نمایش پست ها
      سلام...
      خانم مهدی زاده در مورد دوران جمع بندیتون بگین از کی شروع شد ؟
      آزمونای ۳ روز یبارتون از کی ؟
      در مورد نحوه‌ی زیست خوندنتون هم توضیح بدین ممنون میشم. مثلا بعد خوندن کتاب سراغ ایکیو میرفتین با کتاب آبی قلمچی ؟ ممنون میشم یه توضبح جامع در این مورد و اولویت بندی استفاده از کتابا بدین یا اینکه مثلا بگین فلان کتاب رو از چه تاریخی شروع کردین .
      تشکر از شما
      سلام یک هفته بعد آزمون جامع پیش2 با سراسر92خارج شروع کردم بعدش اکثرا دوروز در یکبار میدادم البته فرق چندانی ندارند اینا ذات دوران جمع بندی مروره درهرصورت
      معمولا اول درسنامه خیلی سبز رو میخوندم نکاتشو استخراج میکردم وتستای اونو میزدم بعد هم معمولا آی کیو یک بار هر تقریبا واسه همه فصلا آبی رو میزدم وقتی زیست رو قلم چی جمع بندی داشت از آبی تستای کنکورو دوباره میخوندم و نکات قبلیمو از سایر کتابا مرور میکردم.سه سطحی معمولا الویت آخرم بود
      کتابارو موازی هم پیش میبردم فصل به فصل نه کتاب به کتاب.

12. Top | #177
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خانم مهدی زاده رتبه خوبتون رو بهتون تبریک میگم
      بنظر شما برنامه کانون کامله و میشه بهش اعتماد کرد؟!
      و تا جایی که متوجه شدم شما با برنامه کانون جلو میرفتید...اگه به گذشته برگردید باز هم این کارو میکنید؟! و این که خارج از برنامه چیز دیگه ای درطول دو هفته میخوندید یا نه !؟

13. Top | #178
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خانم مهدی زاده،خدمتتون تبریک عرض می کنم
      سوالی داشتم; به نظر شما درسنامه های کتب جمع بندی می تونه به خوبی خلاصه نویسی های شخصی باشه؟
      ممنون که به سوالات پاسخ می دین...

14. Top | #179
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام ی سوال
      واقعا قلمچی هرکی بره قبوله و رشته تاپ میره و راهش درسته؟ اما کسی ک چیز دیگه بره غلط؟ قبول نمیشه؟

15. Top | #180
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط POlyhYmNia نمایش پست ها
      سلام ی سوال
      واقعا قلمچی هرکی بره قبوله و رشته تاپ میره و راهش درسته؟ اما کسی ک چیز دیگه بره غلط؟ قبول نمیشه؟
      فک نکنم قبولی و رشته تاپ به قلمچی ربط داشته باشه، و اصلا ربط دادنش هم اشتباهه و الا قلمچی nتا دانش اموز داره چرا همه رتبه نمیشن تاپ نمیارن این بیشتر برمیگرده به افراد و نحوه استفادشون از برنامه قلمچی و سوالاتش یکی میره قلمچی همون برنامه همون کتابا همون سوالا میشه25000یکیم میره قلمچی همون برنامه همون کتابا میشه59 مشخصه فرقشون کجا بوده دیگه
      I'm coming

صفحه 12 از 19 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن