خانم دکتر بسیار تبریک میگم
یه سوال جدید داشتم مطمعنا برنامه قلم چی بهترین برنامه برای در طول ساله اما حتما مشکلاتی هم داره شما که تجربیاتتون کامله میشه یه تجزیه تحلیلی از برنامش بگید از نقاط ضعفش و راهکار های حلش که خودتون بهشون رسیدین و به نظرتون درسته تا در طول سال بهشون عمل کنیم بی نهایت ممنون
ببخشید سرکار خانم شما مدرسه میرفتید و 60 ساعت در هفته مطالعه داشتید ؟!
خیلی سخته واقعا : ) من شنبه تا 4شنبه تا ساعت 2 مدرسه ام نمیدونم چجوری به ساعت شما برسم اخه ناامید شدم واقعا
سلام ندا خانم خوب هستین.....
میخواستم منو یکم در مورد درس ریاضی راهنمایی کنید.....من کلاس میرم و از مهروماه تست میزنم ولی باز اونطوری که میخوام به درصد خوبی نمیرسم..........
شما ریاضی رو چطور میخوندین؟کلاس میرفتین؟؟؟؟؟؟؟
واینکه برای اینکه تو قلمچی درصد خوبی داشته باشم چیکار کنم؟میگن ابی قلمچی خوبه؟؟؟؟؟
سلامو تبریک بابت این رتبه عالی
من تغییر رشته ای هستم به تجربی و الان برای زیست یه مشکلی داشتم که اگر بهم کمک کنید واقعا ممنون میشم
1-به نظرتون من یک بار(تا هرچه زودتر)یک دور زیست 2&3 رو بخونم(سطحی)و تست و درسنامه نخونم و بعدا دوباره برگردم در طول سال
یا اینکه مثل الانم به صورت خییلی دقیق و مفهومی مطالبو بخونم و جلو برم
الان 2 فصل اولو فعلا خوندم
.
2-من با توجه به اینکه کلاس نمیرم از درسنامه خیلی سبز استفاده میکنم
به نظرتون بعد از درسنامه مستقیم برم الگو تست بزنم یا خیلی سبزو اول بزنم و بعدش تستای سختتر الگو ؟اخه الگو رو که میزنم شاید 60% غلط حل میکنم
.
خیییلی ممنون
ببخشید شما دفترچه رو به چه ترتیبی جواب دادین؟ و اینکه نیسال اول الگو بخونیم و بقیشو آی کیو یا از همون اول تو زیست اولیت رو بدیم به آی کیو؟ شما همه ی مبتکران تکمیلی رو جواب دادین؟ خیلی ممنون
سلام.خسته نباشید،اگه من تا هفت مهر مباحث زیر رو کامل ببندم به نظرتون تو طول سال میتونم موفق شم؟
زیست دوم وسوم کامل
فیزیک الکتریسیته ساکن،مفناطیس،القا،فشار،گر ما،کار و انرژی
ادبیات سوم + آرایه
عربی ترجمه +سوم و اول
دینی سوم
شیمی دوم و سوم
ریاضی :مثلثات،تابع،مشتق،حد،احتم ل،دنباله ها،لگاریتم،ترکیبیبات،ماتر یس
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)