دندون دارو پزشکی...صحفه 5 انتخاب رشته....[QUOTE=fateme-s;1192908]کی گفته اینو ؟برا رشته های پر متقاضی؟[/QUOTE
دندون دارو پزشکی...صحفه 5 انتخاب رشته....[QUOTE=fateme-s;1192908]کی گفته اینو ؟برا رشته های پر متقاضی؟[/QUOTE
ما دوباره سبز میشویم
سلام
ممنون میشم یکی این ابهام روبرطرف کنه که دقیقا اینکه جلوی رشته های پرستاری بعضی کدها نوشته :عرصه آموزشی براساس تفاهم نامه موضوع بخشنامه / 500/359 مورخ 14/4/95, که مابین دانشگاه وبیمارستان های تابعه دانشگاه در سطح استان منعقد شده است خواهد بود.
این هم مثل پرستاری 4 ساله است؟
تفاوت این با پرستاری که اینو ننوشته دقیقا چیه؟
یکی اینو معنی کنه
*ﻣﻬﻢ ﺗﺬﻛﺮ ﺧﻴﻠﻲ : ﮔﺮوه ﻛﻠﻴﻪ داوﻃﻠﺒﺎﻧﻲ ﻛﻪ در ﻳﻜﻲ از ﺷﺎﻣﻞ ﻫﺎي آزﻣﺎﻳﺸﻲ اﺻﻠﻲ :در ﻋﻠﻮم رﻳﺎﺿﻲ و ﻓﻨﻲ، ﻋﻠﻮم ﺗﺠﺮﺑﻲ و ﻋﻠﻮم اﻧﺴﺎﻧﻲ آزﻣـﻮن ﻧﻤﻮده 1396 ﺳﺮاﺳﺮي ﺳﺎل رﺷﺘﻪ ، ﺷﺮﻛﺖ اﻧﺪ ﻻزم اﺳﺖ در ﻣﺮﺣﻠﻪ اﻧﺘﺨﺎب رﺷﺘﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﻫﺎي ﺑﺎ آزﻣـﻮن و ﺑـﺪون آزﻣـﻮن اﻧﺘﺨـﺎﺑﻲ ﺧـﻮد را از ﮔـﺮوه آزﻣﺎﻳﺸﻲ ﻛﻪ در ﺟﻠﺴﻪ آزﻣﻮن آن ﺷﺮﻛﺖ ﻧﻤﻮده ا ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ ﻧﺪ، اﻧﺘﺨﺎب . در ﺻﻮرﺗﻲ ﻛﻪ اﻳﻦ داوﻃﻠﺒﺎن ﻓﺮم اﻧﺘﺨﺎب رﺷﺘﻪ ﺧﻮد را ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻧﻤـﻮده ﺑﺎﺷـﻨﺪ و د ﻣﺮﺣﻠﻪ ر رﺷﺘﻪ ﭘﺬﻳﺮش ﺑﺮاي ﻫﺎي ﺑﺎ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ ﻧﻴﺰ در ﮔﺮوه آزﻣﺎﻳﺸﻲ اﺻﻠﻲ ﺛﺒﺖ دﻳﮕﺮي ﻧﺎم ﻧﻤﻮده و ﻓﺮم اﻧﺘﺨﺎب رﺷﺘﻪ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ، ﻣﻼك ﭘﺬﻳﺮش آﻧﻬﺎ آزﻣﻮن ﻓﺮم اﻧﺘﺨﺎب رﺷﺘﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﺎ ﺷﺪ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد و ﻓﺮم اﻧﺘﺨﺎب رﺷﺘﻪ ﭘﺬﻳﺮش ﺑﺎ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ آﻧﻬﺎ ﺑﺎﻃﻞ ﺧﻮاﻫﺪ . ﺑﻪ ﻋﺒﺎرت دﻳﮕـﺮ داوﻃﻠﺒﺎﻧﻲ ﻣﻲ ﺛﺒﺖ ﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺑﺮاي رﺷﺘﻪ ﻧﺎم در ﻣﺮﺣﻠﻪ ﭘﺬﻳﺮش ﺻﺮﻓﺎ ﺑﺎ ﺳﻮاﺑﻖ ﺗﺤﺼﻴﻠﻲ در ﻳﻚ ﮔﺮوه آزﻣﺎﻳﺸﻲ اﻗﺪام ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ ﻛﻪ ﻓﺮم اﻧﺘﺨﺎب ي ﻣﺮﺣﻠـﻪ ﭘﺬﻳﺮش ﺑﺎ آزﻣﻮن را ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺗﻜﻤﻴﻞ ﻧﻜﺮده
ممنونم
اگه دانشگاه فرهنگیان رو دراولیت های اول بزنیم چون نیمه متمرکزهست سیستم به یک رشته ی متمرکز دیگر به ما اعلام قبولی میدهد؟
وبه مصاحبه نرویم .محرومیتی نخواهد داشت؟
کد های فرهنگیان حتما باید در اول باشند؟مثلا اگه در انتخاب های107به بعدباشند به مصاحبه دعوت میشویم؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)