X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 59
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مدرسه عجیب و مشکوک مدنی تبریز با رتبه های برتر

اولا من به شدت به هموطنان تبریزی گلم افتخار میکنم اما ❌❌يك سوال اساسي❌❌

اگر در كل كشور در سه گروه ازمايشي تجربي و رياضي و انساني ٩٢٩،٧٩١ داوطلب كنكور داشته باشيم و بدانيم اين تعداد داوطلب مربوط به ٢٢٠٠٠ مدرسه باشند و در همه اين مدارس توزيع يكسان دانش آموزي از لحاظ هوشي داشته باشيم ،احتمال آنكه تنها ١ مدرسه وجود داشته باشد كه رتبه ١ گروه تجربي و ١ رياضي را از آن خود كند چقدر است؟

تعداد داوطلبان انساني را ١٨٤،١٢٢هزار نفر
      داوطلبان تجربي را ٥٨٠،٣٢١ هزار نفر
      داوطلبان رياضي ١٤٨،٤٢٩ هزار نفر

در نظر بگيريم تا الان رتبه دو چهار تجربی و یک ریاضی و 18 تجربی و ...... قطعی شده البته شایعاتی از رتبه 9 و 1 تجربی از این مدرسه هم هست اگر طراح کنکورم از معلمای این مدرسه باشه این حد از رتبه های مدرسه غیر عادی میرسه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      آقا این حرفا چیه؟‌
      مدرسه مدنی همیشه جزء مدارس برتر ایران بوده و خیلی از رتبه‌های برتر کنکور هر سال از این مدرسه بودن.
      بعدشم روند طراحی سؤالات کنکور جوری هست که خود طراح کنکور هم نمی‌دونه سؤالات آزمون چیا هستن

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عزیزم طراح کنکور اصلا معلم نیستن استاد دانشگاه هستن
      هیچ کس نمیدونه چه سوالیش تو کنکور میاد
      فرض مثال خیلی اغراق کنیم این مدرسه 10 معلم شیمی داشته باشه
      یعنی فک می کنی همون 10 نفر کل شیمی کنکور رو طرح می کنن؟
      یا واسه بقیه درس ها هم همش از همون مدرسه ات؟
      تازه چرا نفرات برتر کنکور تو قلم چی هم برتر میشن؟
      حتما طراح کانون هم از اون مدرسه ات
      یکم بیشتر فکر کن بعد تابیک باز کن
      حالا هم خودت ببندیش آبروت کمتر میره

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نمیشه گفت دانش اموزهای تاپی داره چون دانش اموز عالی بالاخره تو گشور زیاده و نمیشه که حتی یه نفرم از کل کشور از دانش اموز های این مدرسه سر نباشه.بنظرم دبیر های عالی داره که فوت و فن کنکور دستشونه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست من کلا اشتباه فهمیدی من منظورم این نبود که طراحان از دبیران این مدرسه هستن موضوع سر اینه که چه عاملی باعث این شده این مدرسه اینقدر موفق باشه من گفتم حتی اگر دبیراشونم طراح بودن انقدر رتبه برتر جای تعجب داشت تو یک مدرسه الان بحث اینه واقعا جو این مدرسه و مدیریت و معلمای این مدرسه چه تفکر دارین که انقدر خوب میتونن دانش اموزان رو تو راه درست قرار بدن وگرنه بله این مدرسه هر سال تک رقمی داشته اما امسال واقعا عالی بوده

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_95 نمایش پست ها
      نمیشه گفت دانش اموزهای تاپی داره چون دانش اموز عالی بالاخره تو گشور زیاده و نمیشه که حتی یه نفرم از کل کشور از دانش اموز های این مدرسه سر نباشه.بنظرم دبیر های عالی داره که فوت و فن کنکور دستشونه
      up

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حمید رضا زارع نمایش پست ها
      آقا این حرفا چیه؟‌
      مدرسه مدنی همیشه جزء مدارس برتر ایران بوده و خیلی از رتبه‌های برتر کنکور هر سال از این مدرسه بودن.
      بعدشم روند طراحی سؤالات کنکور جوری هست که خود طراح کنکور هم نمی‌دونه سؤالات آزمون چیا هستن
      up

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      امسال تو یه کلاس فقط۴تا تک داده
      تبریزیا تلاش میکنن ونوش جونشون
      جاهای دیگه ام تلاش میکنن
      اما تبریز خیلی قشنگ داره پیشرفت میکنه
      والبته امکانات خوب
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid007 نمایش پست ها
      اولا من به شدت به هموطنان تبریزی گلم افتخار میکنم اما ❌❌يك سوال اساسي❌❌

اگر در كل كشور در سه گروه ازمايشي تجربي و رياضي و انساني ٩٢٩،٧٩١ داوطلب كنكور داشته باشيم و بدانيم اين تعداد داوطلب مربوط به ٢٢٠٠٠ مدرسه باشند و در همه اين مدارس توزيع يكسان دانش آموزي از لحاظ هوشي داشته باشيم ،احتمال آنكه تنها ١ مدرسه وجود داشته باشد كه رتبه ١ گروه تجربي و ١ رياضي را از آن خود كند چقدر است؟

تعداد داوطلبان انساني را ١٨٤،١٢٢هزار نفر
      داوطلبان تجربي را ٥٨٠،٣٢١ هزار نفر
      داوطلبان رياضي ١٤٨،٤٢٩ هزار نفر

در نظر بگيريم تا الان رتبه دو چهار تجربی و یک ریاضی و 18 تجربی و ...... قطعی شده البته شایعاتی از رتبه 9 و 1 تجربی از این مدرسه هم هست اگر طراح کنکورم از معلمای این مدرسه باشه این حد از رتبه های مدرسه غیر عادی میرسه
      این خیلی خوبه
      دوس دارم مصاحبه با مدیر مدرسه رو مطالعه کنم ، قطعا چیزای جدیدی برای یاد گرفتن ازشون وجود داره
      بنظرم نحوه آموزش و مدیریتی که در این مدرسه صورت میگیره باید الگوی بقیه مدارس قرار بگیره .
      آموزش و پرورش برای افزایش عملکرد و بهبود وضع نظام آموزشی باید تیمی تخصصی برای پیدا کردن این الگو ها قرار بده .

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

10. Top | #10
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بعید نیست ترکا برای اینکه خودنمایی کنن دست به هر کاری میزنن مثلا همین چن وقت پیش تو اخبار میخواستن درباره آتنا حرف بزنن تبلیغ شهرشون پارسا آباد رو هم میکردن
      برعکس خیلی از فارسا لرا کردا مازنیا گیلکیا افتخار زیاد دارن ولی مثله ترک اهل خودنمایی نیستن
      مثلا هنوز رتبه ها معلوم نشده میگن رتبه های کنکور برا ماست
      ریشه زبون فرانسوی و انگلیسی ترکیه اصلا چیز خیلی خنده داریه این یه ادعایی بود که پانترکا کرده بودن و تو سایتا و وبلاگای ضدپانترک رد شده تازه خد ترکیم از زبون مغولی گرفته شده
      متاسفانه غرور و تکبر بیجای ترکا به خصوصترکای تبریز روزبه روز داره بیشتر میشه نمیدونم آخرش که چی اصلا مثلا همه رتبه های برتر کنکور مال شما چی بگم دیگه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parnia-sh نمایش پست ها
      امسال تو یه کلاس فقط۴تا تک داده
      تبریزیا تلاش میکنن ونوش جونشون
      جاهای دیگه ام تلاش میکنن
      اما تبریز خیلی قشنگ داره پیشرفت میکنه
      والبته امکانات خوب
      اصن شهر خیلی خوب و قشنگ و تر تمیزیه.
      و فکر میکنم توی کلانشهر ها کمترین حاشیه رو داشته باشه.
      سینا راست میگه،احتمالا مدیرشون آدم کاربلدیه
      مدرسه ما دبیرای خیلی خوبی داشت،مدیریتش فوق العاده بیخود در نتیجه همه ی دبیر خوبا فرار کردن :/
      I KEEP DANCING ON MY OWN

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه همه شدن کارآگاه مرداک

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      خب واقعا سیستم درس دادن خوبی دارن
      محیط خیلی مهمه
      توی اون مدرسه جوری بار میان دانش اموزا که خیلی خوب درس بخونن و رتبه های عالی کسب کنن
      اینم تقدیم بت اونایی که میگن همه چیز فقط درس خوندنه و هیچ عامل دیگه ای مهم نیست

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali-Gh نمایش پست ها
      بعید نیست ترکا برای اینکه خودنمایی کنن دست به هر کاری میزنن مثلا همین چن وقت پیش تو اخبار میخواستن درباره آتنا حرف بزنن تبلیغ شهرشون پارسا آباد رو هم میکردن
      برعکس خیلی از فارسا لرا کردا مازنیا گیلکیا افتخار زیاد دارن ولی مثله ترک اهل خودنمایی نیستن
      ریشه زبون فرانسوی و انگلیسی ترکیه اصلا چیز خیلی خنده داریه این یه ادعایی بود که پانترکا کرده بودن و تو سایتا و وبلاگای ضدپانترک رد شده تازه خد ترکیم از زبون مغولی گرفته شده
      متاسفانه غرور و تکبر بیجای ترکا به خصوصترکای تبریز روزبه روز داره بیشتر میشه نمیدونم آخرش که چی اصلا مثلا همه رتبه های برتر کنکور مال شما چی بگم دیگه
      بهترین ها واسه کساییه که برای رسیدن به اون بهترینا تلاش زیادی کردن
      شما حرفی برای گفتن نداری داش من ترکها و مخصوصا تبریزیا نون غیرت و تلاششون رو میخورن شما اگه میخوای حرفی برای گفتن داشته باشی و اگه مردشی بیا توی میدون رقابت ثابتش بکن و نزار تبریزیا همه رتبه های برتر رو مال خودشون بکنن.اگه میتونی بسم الله دیگه این همه حرص و جوش خوردن نداره که
      هیچوقت ادعا نکردن همه رتبه ها مال اوناست
      تلاش کردن و به رتبه رسیدن. جالبه اسمشم شده خودنمایی.خخخ

درباره بقیه مسائلی هم که اشاره فرمودین و جاش اینجا نبود من سکوت میکنم چون اگه سر صحبت باز بشه باز حرفی برای گفتن نخواهید داشت
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      منم خیلی با شما هم عقیده هستم....ولی باید خیلی از واقعیات تلخ رو پذیرفت تو کشورمون...من خیلی بیشتر ازین سراغ دارم..چه میشه کرد
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali-Gh نمایش پست ها

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن