ویرایش توسط azam1011 : 23 خرداد 1396 در ساعت 23:16
هردفعه این صفحهی تخمین رتبه کانون رو باز میکنم ناامید میشم اون از نتایج تخمین رتبه اونم از نظرات گوهربار یه عده که فقط میگن نمیشه نمیشه حال آدمو بهم میزنن![]()
ولی تخمین رتبهی گزینه 2 خیلی تفاوت داره
به نظرتون خیلی خوشبینانه نیست؟؟
همون درصدا رو تو تخمین رتبهی کانون میزنم نتیجه خیلی افتضاح میشه
اسیر شدیم بخدا :/
I Never give up ∞
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
سلام دوستان خسته نباشیدامیدوارم حالتون همیشه خوب باشه می خواستم بدونم اگراین 22روزباقی مانده تاکنکور96روبکوب باروزی 15ساعت مطالعه وازسطح صفربخونم آیامی تونم به این درصدهابرسم ادبیات:60٪عربی:50٪معارف:50٪زب ن:15٪ریاضی:25٪زیست:40٪فیزیک:10 شیمی:20٪البته ناگفته نماندکه دردروس اختصاصی وعربی مباحث روان وتست خیزرو انتخاب کرده ام وهدفم هم پرستاریست ممنون میشم اگرراهنمایی کنید
Great men are not born great but they grow great
تو جواب نقل قبلیتون بگم که این مباحثی که دارم میگم به طور تقریبی این حدود درصد رو ک شما میخواین تشکیل میدن
ادبیات:قرابت+لغات+املا (۶۰%)
عربی:ترجمه و درک مطلب(۳۲%) +حال و تمییز و منادا و مستثنی رو هم بخونید حدودا ۴۰% میشه
دینی:خیلی ۵۰درصد کمه:/ دینی رو بیشتر میشه زد.
اگه میتونید همه ی درسارو بخونید اگه هم نه فقط اینارو بخونید:
دینی۲: ۵-۶-۹-۱۰-۱۱-۱۳-۱۵
دینی۳: ۲-۴-۵-۱۰-۱۴
دینی پیش: ۱-۳-۴-۵-۶-۹
این درصدا حدود ۷۰% هستن
زبان: فقط لغت رو بخونید میتونید ۲۰تا۳۰% بزنید
ریاضی: آمار+ماتریس+احتمال میشه ۲۰%
زیست : کل سال چهارم رو (بدونِ ژنتیک و گیاهی)بخونید حدود ۳۰-۴۰% میشه.
اما قبلش فصلای ۱تا۳ سال دوم رو بخونید تا پیش زمینه داشته باشید وگرنه توش گیر میکنید.
فیزیک: گفتن ک بیشتر میشه زد..نوسان و موج و صوت و فیزیک اتمی حدودا ۲۵-۳۰% میشه.
شیمی : سال دوم (۳۴%)
امیدوارم کامل گفته باشم![]()
ممنون ازراهنمایی کاملتان .برای دین وزندگی اگرازخلاصه آخرکتاب میکروگاج بخونم می تونم هرروزیک درس روبا چندتاتست سراسری جمع کنم نظرمن اینه که پیش وسال سوم روکامل بخونم که میشه چیزی حدود60درصدباروزی یک ساعت چون واقعابیشترازیک ساعت نمیشه خونداخه درس های دیگه هم مهمن بعدبه نظرشماآیاباهمین میانگین درصدها میشه به قبولی درپرستاری امیدواربودمن منطقه 3هستم باتشکروسپاس
در حال حاضر 1315 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1315 مهمان)