پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
دو نفر کشته شدن انگاری تو این حادثه.چن ماه پیش تو اراک شخصی به نام عباس صحرایی 6نفرو کشت و 3نفرهم زخمی کرد.تازه داعش هم نبود
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
بهتر است برای چیزی که هستی مورد
نفرت باشی
تا اینکه برای چیزی که نیستی
محبوب باشی
توهین به ادیان دیگر منطقی و عقلانی نیست و باعث درگیری و نزاع در هر دوره ای شده است. در قرآن آمده است که به پیروان ادیان دیگر ناسزا نگویید زیرا آنها نیز متقابلا به دین شما ناسزا می گویند
این بالایی رو من نگفتم
اما این پایینی رو من میگم
اگر خانواده شما جوریه که تمسخر عقاید رو کار بدی نمیدونه بگید که بحث ادامه پیدا نکنه
در ضمن شما که فرق کنایه و تلخ طنز رو با تمسخر نمیدونی بهتره از این کلمه های لفظ قلم استفاده نکنی
ویرایش توسط Mahdi.k.h : 17 خرداد 1396 در ساعت 16:11
شما خودتون چپ و راست دارین به عقاید و مذاهب مختلف توهین میکنین.
ارزوی مرگ نژادها و سرنگونی کشورهایی که مخالف شما هستن رو دارین.
توهین عامل نزاع نیست تعصب و نژاد پرستی هست که از ابتدای تاریخ موجب درگیری و جنگ شده.
اوالا شما معنی توهین رو نمیدونی حتی استفاده از حرف رکیک تو جمله هم توهین محسوب نمیشه
دوما تمسخر و طنز توی بحث خیلی اوقات مفیده برای بیان و جا انداختن ساده تر و عوامانه
یکیم بیاد یه بمب بندازه بین احمقا
از چند سال فرهنگ سازیم بهتر جواب میده
![]()
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
اسلام رو میشناسید ،اما اون اسلامی که Xو y دوس دارن ،
قاری قرآن بودید اما اون قاری که معاویه و یزید دوس دارن...
اگر قرآن رو فهمیده بودی ،نمیومدی بگی اسلام دست مردم رو در مورد فحش و بی احترامی باز گذاشته .
من پیرو امیرالمومنین و فرزندانشم ،کسانی که خدا اونها رو انتخاب کرده ،
نه پیرو X و yکه البته اولین تروریست ها بودند و طبق روایات خودشون هم قصد جان پیامبر رو داشتند .
حالا بگرد xو y رو پیدا کن.
ویرایش توسط Abolfazl_Az78 : 17 خرداد 1396 در ساعت 16:32
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)