* * * * * * * اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم * * * * * *
به ضرس قاطع میشه گفت عربی یکی از آسون ترین درس هاییه که تو کنکور مطرح میشه! اما دو تا مشکل داره :
1- موضوعاتش تو کتاب درسی (و اکثر کتب کمک آموزشی) به صورت پراکنده مطرح شده ؛ اما پاسخگویی به سوالاتش یک ذهن طبقه بندی شده میخواد.
2- اکثرا ملت فکر میکنن بای با تکرار خوندن درسنامه توش به تسلط برسن در حالی که تنها راه تسلط به عربی حل تمرین و تسته.
پس نتیجه این میشه که شما
1- باید معلومات پایه ایت قوی باشه یعنی دیگه تو صیغه و باب و مشتق و اسم و فعل و ... از سطح آش خوری حداقلش به پلو خوری رسیده باشی. (اینو احتمالا کردی تا حالا)
2- یه بار همچین دقیق قواعد رو تمام و کمال بخونی. یه جا هایی مطالب رو باید دسته بندی کنی .
3- هدف از تست زدن تو همه درسا خصوصا تو عربی علاوه بر فهم و تسلط اینه که تو رو روشمند کنه. یعنی چی؟ یعنی اینکه مثلا وقتی سوال مفعول فیه میزنی بدونی دنبال چی هستی استثنا ها چیه راه درو ها چیه و ...
4- مرحله سوم رو تا حد مرگ و با اکثریت سرعت ممکنه ادامه بده.
خلاص
قواعدش که از یه چارچوب خاص پیروی میکنه و با تست زیاد میاد دستت چجوریه...واسه ترجمه هم من از قانون کدوم خوشگلتره استفاده میکنم...هر کدوم خوشگلتر خونده میشه همون جوابهالبته اکثر تستای ترجمه با همون چار پنج تا چکینگ(checking) فعل و ضمیر و ... حل میشه...در کل برا عربی همون تستای کنکور 85 تا 95 رو کار کنی کنکورو فیتیله پیچ کردی غمت نباشه
![]()
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
برادوستان
فرستادم نحوه خوندن نمیدونم تو خصثوصی سند شد براشون یا ن
ولی برا تو ک ی دور خوندی فقط تست اونم چ تستی؟
عمومی کنکور از سال ۹۰تا ۹۵بجز رشته انسانی
تایم دار بزن و هربخش ک نزدی و بلد نبودی برو سراغش و منفجرش کن
عربی درسیه ک فقط و فقط باتست میش ب صد رسید
بت قول میدم اگ ۲۰مجموعه عمومی بزنی و نقاط ضعفت با تست قوی کنی میری برا صد
تست نقاط ضعفت از کمک اموزشی بزن
مثلا برا مجهول ۴تیپ تست میاد
تو ۱تیپش مشکل داری برو و از کتاب اموزشیت تا اونجایی ک حالت ازش بهم بخور تست بزن و پودرش کن
موفق باشی
ادامه میدم چون این راهیه که خودم انتخاب کردم...
"تو؛ آفتاب نبودی که بیدریغ بتابی"
فدا سرت، پیش میاد!
ادامه میدم چون این راهیه که خودم انتخاب کردم...
الان از 2 چی مطمئنم :
++ از 40 درصد ترجمه !
++ این ناصح زاده رو هم دیدم خوشم اومد تا آخرشو میرم !
...........
اطمینان بعدی چی میتونه باشه ؟!؟![]()
سلام
تستای مارکدارتو مرور کن
اینقدر تست سراسری هست که نیاز به چیز دیگه نباشه
ناصح زادرو میری فقط حواست به حذفیات کنکورم باشه ناصح زاده حذفیاتم میگه
ویرایش توسط E.M10 : 19 فروردین 1396 در ساعت 02:22
توصيه معلم عربي ما آقاي فلاح اين بود كه بي خودي به گزنيه ها گير نديد و دل و رودشون در بياريد هميشه اون طور كه من گزينه ها رو بررسي ميكنم شمام بررسي كنيد و به جواب برسيد
من فك ميكنم شما بهتره بيشتر به پاسخنامه كتاب خيلي سبز دقت كنيد و طبق اون با تستا برخورد كنيد و بيخودي وسواس بخرج نديد چون تمام مفاهيم عربي رو مسلط هستيد
موفق باشيد
رفیق من کل عربی کنکور رو از صفر تو 5 ساعت بست بدون تست.روش مطالعش .هر درسنامه رو یه بار سطحی میخوند بار دوم دقیق میخوند وبار سوم هر چی یاد میگرفت می نوشت کنکور 93 رو 70 درصد زد.فقط با یکبار خوندن اونم بدون تست.فقط نکته ی مهمش این بود که خوندن فعال داشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)