خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تغییر رشته...تغییر مسیر

دوستان من سر دو راهی گیر کردم ...رشته م عمران نقشه برداریه دانشجو ام ...رشته م رو دوس ندارم.اما دیگه لیسانسش رو میگیرم.میخوام دوباره کنکور بدم . موندم کنکور تجربی بدم برم رشته های پیراپزشکی یا اینکه بیام فوق امتحان بدم و برم رشته روانشناسی....با ااطلاعاتی که دارم پیراپزشکی درامد و کار داره . اما این وضعیت برا روانشناسی نیس. میدونم موفقیت در روانشناسی نیاز به مطالعه و علاقه داره و توانایی های خاص خودش رو میطلبه اما در مقایسه با پیراپزشکی بلحاظ درامد یا کار تضمینی تضمینی نداره...شغل مورد علاقه م تدریس دروس روانشناسی تو دانشگاه ست...ولی خب رشته های پیراپزشکی کار صد در صد دارن....لطفا دوستانی ک اطلاعات دارن راهنماییم کنن واقعا دو دلم

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.kh نمایش پست ها
      دوستان من سر دو راهی گیر کردم ...رشته م عمران نقشه برداریه دانشجو ام ...رشته م رو دوس ندارم.اما دیگه لیسانسش رو میگیرم.میخوام دوباره کنکور بدم . موندم کنکور تجربی بدم برم رشته های پیراپزشکی یا اینکه بیام فوق امتحان بدم و برم رشته روانشناسی....با ااطلاعاتی که دارم پیراپزشکی درامد و کار داره . اما این وضعیت برا روانشناسی نیس. میدونم موفقیت در روانشناسی نیاز به مطالعه و علاقه داره و توانایی های خاص خودش رو میطلبه اما در مقایسه با پیراپزشکی بلحاظ درامد یا کار تضمینی تضمینی نداره...شغل مورد علاقه م تدریس دروس روانشناسی تو دانشگاه ست...ولی خب رشته های پیراپزشکی کار صد در صد دارن....لطفا دوستانی ک اطلاعات دارن راهنماییم کنن واقعا دو دلم
      سلام ....شما ترم چندم هستید؟؟؟

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ترم 5...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.kh نمایش پست ها
      منظورتون از رشته های پیراپزشکی دقیقا کدوماشه؟ الان علوم آزمایشگاهی و علوم تغذیه اصلا بازار کار ندارن

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من سه چهار بار تایپیکو خوندم ...از نوشته تون اینجور برداشت کردم که بیشتر دنبال کار و درامد هستید تا علاقه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      من سه چهار بار تایپیکو خوندم ...از نوشته تون اینجور برداشت کردم که بیشتر دنبال کار و درامد هستید تا علاقه
      نمیخوام صرف فقط برا خودم درس بخونم...دوس دارم حتما فعالیت کنم...علاقه برام مهمه ولی چون دارم تغییر مسیر میدم نمیتونم بی گدار بزنم و بعد پشیمون شم پس میخوام درآمد هم داشته باشه بعد علاقه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی اگه در مورد رشته ی شنوایی شناسی اطلاعاتی داره بگه
      مثلا درآمدش در شهرستان و مراکز استان ها
      زمینه های کاری
      اینده ی شغلی
      امکان بورس شدن(چون شنیدم برخلاف ایران این رشته جز رشته های خوب و پردرآمد کشور هایی مثل امریکا و... هس)
      و خلاصه هرچی که میدونین
      ممنون از همه

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soroush.a نمایش پست ها
      کسی اگه در مورد رشته ی شنوایی شناسی اطلاعاتی داره بگه
      مثلا درآمدش در شهرستان و مراکز استان ها
      زمینه های کاری
      اینده ی شغلی
      امکان بورس شدن(چون شنیدم برخلاف ایران این رشته جز رشته های خوب و پردرآمد کشور هایی مثل امریکا و... هس)
      و خلاصه هرچی که میدونین
      ممنون از همه
      رفیق تو خودت که دانشجو هستی از رشته خودت خبر نداری..بعد انتظار داری یه کنکوری که هنوز نرفته دانشگاه خبر داشته باشه........!!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فک نمیکنم اینجا فقط کنکوریا باشن درنتیجه طرف سوال من کسیه ک اطلاعاتی درمورد سوالم داره

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به نظر من آدم دنبال علاقش بره هر چند که بازار کار نداشته باشه بهتر ا اینه که بره رشته ای که علاقه نداره و حتی بازار کار هم داشته باشه :/
      اینم در نظر بگیرین اینجا ایران است بیشتر شاغلا تو کاری نامربوط یا ارتباط کم با رشته دانشگاهیشون مشغولن :/
      من خودم مثل شما بودم راهمو تغییر دادم دنبال علاقم رفتم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)