من دلم می سوزه وقتی میبینم سر هر کنکوری بچه ها از این تاپیکا میزنن و باز هر ماه عدد میاد پایینتر که ایا تو سه ماه میشه؟تو دو ماه؟یه هفته به کنکور؟
دوستای عزیز من
دوست خود من سال ۹۱ با یه پایه قوی طی تنها سه ماه روزی ۱۴ ساعت مفید فیکس خوندن رتبه ش شد ۱۲۰ الان دندون شیرازه....
این دختر شبانه روز ۶ ساعت می خوابید ناهارشو پشت کتاباش میخوند تلفن و نت و همه رو گذاشت کنار و در مدت کم معجزه کرد....شما قرار نیس دوست من یا رستگار رحمانی شید اما با توجه به حداقل تجربه خودم به عنوان یه خواهر بزرگتر....یه دوست....
وقت طلاست
بخدا میشینید حسرت تک تک لحظاتی رو میخورید بعد کنکور که هدرشون دادید....
بله میشه موفق شد خوبم میشه اما با زمان زیاد با از جون مایه گذاشتن...میشه خوبشم میشه.....عوض پای اینجور مسائل و این بحث ها بشینین بین منابعتون خوبهاش رو سوا کنید مطمعنا صفر صفر هیچکسی نیست خونده هاتونو جمع کنید و بر اسا بودجه بندی سوالات مفید بزنین و خلاصه بخونید ولی مفید بخونید....
مطمئن باشید موفقیت حق شماست....
شما می تونی.....تک تک بچه های هر سال کنکور این انجمن برای من عزیزند....
فقط کافیه تلاش کنید...
من موفقیت همتون رو می خوام
یا علی
خدای من..
هر اتفاقی هم بیفته...
حتی اگه امسال نتونم به اونی که ارزوشو دارم برسم تهش میدونم تا هستی نباید از ارزوم دست بکشم
حتما یه دلیلی داشته که این ارزو تو من هست...این هدف...
مطمعنم پشتمو خالی نمیکنی...
محکم محکم دستمو بگیر خدا...
دلم برات تنگه...
محکم بگیر دستمو خدا....
ببین من سال پیش مفید سی چهل روز خوندم اما واقعا مفید یعنی پای کتاب دو ساعت خوابم میبرد پا میشدم بکوب می خوندم روزی ۴-۵ ساعت پراکنده می خوابیدم اون دوران ! یعنی کامل داغون شدم از فشار سنگین خوندن و پایم هم بجز ریاضی فیزیک تو بقیه درسا خوب بود رتبم شد ۲۷۷۰ منطقه ۱ خیلی خوب نیست اما با زمانی ک گذاشتم خوب بود
این نمیگم ک تو هم بری مثلا یک ماه آخر بکوب بخونی فقط گفتم ک بدونی کار نشد نداره از الان اگر پایه متوسط تا قوی داری مردونه بخونی دو رقمی هم میشه آورد با پایه ضعیف سه رقمی !

بچهها یه سوال من درسایی که امروز خوندمو چطوری فردامرورکنم آیابایدهمشون فردامروربشن ؟
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)