X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: شما کدوم رو میپسندید و کدوم شرایط بهتری دارد؟

رأی دهندگان
    596. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گزینه2

248 41.61%
    • قلم چی

348 58.39%
    صفحه 6 از 41 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 615
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان گلم انقدر دعوا نکنید من امسال کنکور دادم و به این نتیجه رسیدم که اینا همش وقت تلف کردنه من تو هر دو ازمون بودم به نظر من هیچ کدوم به درد نمی خوره میگی چرا؟
      من دو تا دوست داشتم یکیشون تو کانون فردیس بود نزدیک 3 ملیون پول ریخته بود تو شکم قلم چی من فکر میکردم رتبش زیر صده خداییش خیلی هم می خوند اما شد 24هزار منطقه3 حاضرم اسمشو بگم اگه خواستید
      یکی دیگه که اقای روحی بود با هم تو خونمون درس می خوندیم به خدا نه ازمون میرفت نه کلاس هیچی فقط سه تای سنجش رتبش 5 هزار شد درصداش با ازمون اخر سنجش مو نمیزد
      کانون میدونید چطور رتبه برتر جذب میکنه میاد با مدارس سمپاد قرارداد میبنده و زرنگارو مجانی ثبت نام میکنه خب معلومه همه میان میترکونن به اسم کانون طرف فقط یه ازمون تو کانون رفته بود سال88 رتبش زیر 500 شد کانون زده بود 1 سال در ازمونا شرکت کرده بود

اگه حرفای من دروغه برید بپرسید رتبه 1 امسال ریاضی کجا رفته بابا اینا به فکر خودشونن اگه قانع نشدید مخصوصا اون اقای دندون بیاد بحث کنیم

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      دوستان اولین آزمون گزرینه 2 و قلم چی در پاییز از کی شروع میشه؟
      کلا گزینه 2 و قلم چی چند تا آزمون دارند؟
      ببینید من بعد از سالها میخوام دوباره کنکور بدم (در سن 30 سالگی!!!)و بیشتر دنبال یک برنامه می گردم که منظمم کنه و همینو میخوام.یعنی با یک برنامه منسجم پیش برم
      حالا به نظرتون گزینه 2 یا قلم چی؟؟کدومشون برنامه محکمتری دارند.
      دیگه باید از مهر هم شروع کنم
      گزینه دو 14 تا و قلم چی 18 تا

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقای قلم چی به جای برنامش به فکر ما باشه که با بدبختی زندگی می کنیم و 700 تومن پول بیزبون رو از زبون ما میکشه بیرون به خدا اگه می فهمید به جای اینکه کرور کرور پول به صداسیما بده برا تبلیغات هزینه ازمونا رو کم میکرد هیف بعضی خرپولا که نمی دونن کارگری تو زیر افتاب برای رفتن به این ازمونا چیه وقتی دستای چروک باباتو ببینی چه حسی بهت میده خدا فقط تو حرفمو می فهمی با چه بدبختی کتابای دیف ابیشو خریدم یعنی لعنت بهشون تو پاسخنامه جواب با پاسخ تشریحی نمی خونه یعنی دارم اتیش میگیرم
      ویرایش توسط amircarleto : 24 شهریور 1392 در ساعت 11:49

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان اگه تند حرف زدم معذرت میخوام من بد هیچ کدوم از اینا رو نمی خوام اما وقتی میبینم دروغ تو کارشونه ازشون متنفر میشم

5. Top | #80
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ثبت نام سنجش چه جوریه؟؟؟
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

6. Top | #81
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sof... نمایش پست ها
      درود
      کسی از دوستان برنامه ی گزینه 2 که از مهر شروع میشه رو داره یک عکس بذاره.
      ممنون.

7. Top | #82
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramin94 نمایش پست ها
      ثبت نام سنجش چه جوریه؟؟؟
      تو خود سایت سنجشه ولی به هیچ وجه آزمونای سنجش رو شرکت نکن چون پول و وقتتو به هدر میدی

فقط جامع هاش رو شرکت کن

ویرایش توسط MehD : 24 شهریور 1392 در ساعت 13:15

8. Top | #83
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام من گزینه 2 رو امتحان کردم ولی قلم چی بهتر ه!!!چون 2 هفته 1 بار ازمون داری و اشکالاتتو میفهمی ولی گزینه 2 1 ماه 1 باره!!توی قلم چی امکانات زیادی داری ومیتونی هر روز ازمون انلاین بدی.پشتیبان هم داری که بهت خیلی کمک میکنه!!و................هر ازمون هم تقریبا 19000 تومنه وهر سال تقریبا25 ازمون که تا الان 5تاش رفته!!

9. Top | #84
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n.rajaei نمایش پست ها
      سلام من گزینه 2 رو امتحان کردم ولی قلم چی بهتر ه!!!چون 2 هفته 1 بار ازمون داری و اشکالاتتو میفهمی ولی گزینه 2 1 ماه 1 باره!!توی قلم چی امکانات زیادی داری ومیتونی هر روز ازمون انلاین بدی.پشتیبان هم داری که بهت خیلی کمک میکنه!!و................هر ازمون هم تقریبا 19000 تومنه وهر سال تقریبا25 ازمون که تا الان 5تاش رفته!!
      یعنی یه دونه از حرفاتون هم درست نبود

1. آزمونای گزینه2 هر 3هفته یک باره نه یک ماه! تازه بعضی از آزموناش هم همون 2هفته باهم فاصله داره!!!

2.از نظر امکاناتی گزینه2 خیلی قوی تره:

آزمون آنلاین-5نوع کارنامه و مشاوره هوشمند-بسته های کمک آموزشی شامل: دی وی دی های پاسخ تشریحی که معلم میاد کامل و دقیق نکات هر سوال رو میگه و واستون توضیح میده و بطور کامل مشکل داوطلب رو حل میکنه-فیلم های مشاوره ای در تمامی زمینه های تاثیر گذار روی درس خوندن و کنکور-تخمین رتبه رایگان در تمام طول سال-...

3.از نظر هزینه ای هم که گزینه2 خیلی قیمتش کمتره؛ قلمچی انقدر خر تو خره که هر نمایندگیش داره واسه خودش یه قیمت میگه، کتابای مضخرفش هم که داره بزور میندازه به بچه ها، سوالاش هم که عینا از کتابای خودشه!

10. Top | #85
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واسه بار هزارم .

این برنامه ای که این موسسه ها میدن برنام ریزی درسی نیست که بعضیا میگن برنامه ریزیش چه جوریه ! این فقط یه بودجه بندی هست که خودتون باید تا آزمون بعدی خودتونو به اون برسونید .

عجبا .
      در ضمن این آزمون های غیر حضوری گزینه دو کشک هست که اسمی ازش نمیبرید ؟ مخصوصا آزمونای عید که واقعا تاثیر گذارن
      پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
      ّ
      FaceBook.Com/Konkur.in
      جدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید

عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه

_ ملتفت _

11. Top | #86
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sasan2shiraz نمایش پست ها
      واسه بار هزارم .

این برنامه ای که این موسسه ها میدن برنام ریزی درسی نیست که بعضیا میگن برنامه ریزیش چه جوریه ! این فقط یه بودجه بندی هست که خودتون باید تا آزمون بعدی خودتونو به اون برسونید .

عجبا .
      در ضمن این آزمون های غیر حضوری گزینه دو کشک هست که اسمی ازش نمیبرید ؟ مخصوصا آزمونای عید که واقعا تاثیر گذارن
      منظوره منم از آزمون آنلاین همین غیر حضوریش بود که باید رفت توی سایت وارد کرد و کارنامه گرفت

12. Top | #87
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MehD نمایش پست ها

1. آزمونای گزینه2 هر 3هفته یک باره نه یک ماه! تازه بعضی از آزموناش هم همون 2هفته باهم فاصله داره!!!

آزمون آنلاین-5نوع کارنامه و مشاوره هوشمند-بسته های کمک آموزشی شامل: دی وی دی های پاسخ تشریحی که معلم میاد کامل و دقیق نکات هر سوال رو میگه و واستون توضیح میده و بطور کامل مشکل داوطلب رو حل میکنه-فیلم های مشاوره ای در تمامی زمینه های تاثیر گذار روی درس خوندن و کنکور-تخمین رتبه رایگان در تمام طول سال-...

3.از نظر هزینه ای هم که گزینه2 خیلی قیمتش کمتره؛ قلمچی انقدر خر تو خره که هر نمایندگیش داره واسه خودش یه قیمت میگه، کتابای مضخرفش هم که داره بزور میندازه به بچه ها، سوالاش هم که عینا از کتابای خودشه!

اینو حتما بخون

سلام. این روزا خیلیا راجع به گزینه۲ و سنجش از من میپرسن… راستش من دوس نداشتم این پست رو بذارم ولی دلایلی رو که باعث میشه بگم تو این آزمونا شرکت نکنید رو میگم بهتون…

عیب آزمون های گزینه۲

دستش درد نکنه برنامه خوبی ریخته!!!ولی اصلا به اجراش فکرنکرده.

۱-اشکال اولش اینه که گفته مثلاامروز صبح از ساعت ۷:۳۰!!! تا ۹ فصل ۲ شیمی ۲ رو بخونید.این چند تا مشکل به وجود میاره:
      من بعید و حتی غیر ممکن می دونم که شما سه ماه تابستون هر روز ساعت ۷:۳۰ شروع به درس خوندن کنید.اگر هم این کار رو کنید باور کنید تو آذر ماه که انرژی فوق العاده ای لازم دارید باور کنید کم میارید.
      حالا فرض کنید من هر روز ۷:۳۰ شروع به درس خوندن کردم.اومدیم و ساعت ۷:۳۰ من حس شیمی نداشتم و خواستم ریاضی(که تا سه روز تو برنامه نیست) رو بخونم.باور کنید برنامه تون قاطی میشه(اینو خودتون بارها تجربه کرده اید)
      حالا اگه من دو سه روز درس نخوندم دیگه باید برنامه رو تعطیل کنم واحد جبرانی هم که برای یه روز هم کافی نیست.چه برسه به ۲هفته مسافرت.حس عقب بودن از برنامه خیلی حس بدیه که باعث میشه تمرکزی روی مطالعه نداشته باشید.

۲-اشکال دوم آزمون سازیه: تو گزینه۲ چه یه درس ادبیات امتحان بدیم چه ۳۰ درس فرقی نمی کنه بازم ۲۵ سوال ادبیات می دن که اگه یه کم فکر کنید غیر منطقی به نظر میاد.

۳-گزینه ۲ از همین الان سنجش محوره: یعنی بیشتر به رتبه اهمیت میده تا به آموزش(اومده برای دانش آموز چندین رتبه داده و حتی رتبه اش در کنکور رو تخمین زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) به خدا این تخمین ها یه ذره ارزش نداره چه تو گزینه ۲ چه هر جای دیگه.

۴-یه نفر می گفت با برنامه کانون بخونید تو گزینه ۲ خودتون رو بسنجید. چون جامعه آماری گزینه ۲ بزرگتره.و بیشتر تیزهوشان ها اونجا ثبت نام کرده اند. اولا جامه آماری کانون بزرگتره و به احتمال خیلی زیاد گزینه ۲ از اول مهر خیلی از دانش آموزهاش رو از دست میده(چون هیچ کس به برنامه اش نمیرسه) دوما اگه این همه زرنگ داره پس کو نتیجه؟ چرا میاد با رتبه ۳ رقمی مصاحبه می کنه ولی تو کانون به ۲ رقمی ها هم نوبت نمی رسه. سوما نمیشه با یکی خوند تو یکی امتحان داد چون اصلا اون مباحثی که تو آبان ماه تو برنامه گزینه ۲ هست ممکنه تو کانون تو اسفند ماه تو برنامه باشه. تو این شرایط که سنجیدن خود اصلا معنی نداره. چهارما کی به شما گفته قبل از خرداد ماه خودتون رو بسنجید.این سنجیدن اصلا لازم نیست.

۵-آخرین آزمون گزینه۲ سه هفته مونده به کنکوره.بعد ولتون میکنه.تو این سه هفته خیلی اتفاق ها میتونه بیفته.کانون یه هفته مونده به کنکور هم یه امتحان می گیره.

۶-جمعه های خوب برای برگزاری آزمون رو سنجش و کانون براشته اند.برای این کهگزینه ۲با اونا کنتاکت نخوره جمعه های دیگه رو برداشته.در نتیجه مثلا در بین امتحانات ترم آزمون انداخت.

عیب آزمون های سنجش

۱-هشت تا آزمون برای یه سال خیلی کمه که باعث میشه فاصله آزمون ها بیشتر بشه و برنامه شون سنگین تر از طرف دیگه شما هم چون وقت بیشتری دارین بیشتر تلفش می کنین.
      ۲-تا عید درس ها رو تموم می کنه حتی درس های پیش رو!!!!!! این بده. یه دانش آموز عادی نباید تا عید درس ها رو تموم کنه( چون اگه تموم کنه اولا مطالعه اش به شدت افت می کنه همچنین انگیزه اش برای جبران ضعف ها خیلی کم میشه(خیلی ها از جمله خود من این رو تجربه کردن)) در نتیجه چون درس ها رو تموم نکردید میرید آزمون رتبه خوبی نمیارید و روحیه تون داغون می کنید.

۳-چندتا اشکال دیگه که اگه خواستین می نویسم.

13. Top | #88
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MehD نمایش پست ها

فقط یه چیز رو باهات موافقم که کتابهاش اشغاله ...
      ضمنا قلم چی سایتش خلاصه درس داره ...
      بررسی میکنه که چه سوالایی رو در چه حد غلط و درست زدن ...
      ازمون انلاین داره ...
      ازمون غیرحضوری داره ...
      ضمنا خبرنامه rss داره که هر روز خبرای جدید رو برات ایمیل میکنه
      گزینه 2 تو رو نسبت به افرادی که در کنکور سال قبل شرکت کردن میسنجه اما قلم چی تو رو نسبت به رقیب های واقعی ات می سنجه ...

ضمنا پیش دانشگاهی قلم چی حدودا 80000 داوطلب داره

14. Top | #89
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.joon37 نمایش پست ها
      اینو حتما بخون

سلام. این روزا خیلیا راجع به گزینه۲ و سنجش از من میپرسن… راستش من دوس نداشتم این پست رو بذارم ولی دلایلی رو که باعث میشه بگم تو این آزمونا شرکت نکنید رو میگم بهتون…

عیب آزمون های گزینه۲

دستش درد نکنه برنامه خوبی ریخته!!!ولی اصلا به اجراش فکرنکرده.

۱-اشکال اولش اینه که گفته مثلاامروز صبح از ساعت ۷:۳۰!!! تا ۹ فصل ۲ شیمی ۲ رو بخونید.این چند تا مشکل به وجود میاره:
      من بعید و حتی غیر ممکن می دونم که شما سه ماه تابستون هر روز ساعت ۷:۳۰ شروع به درس خوندن کنید.اگر هم این کار رو کنید باور کنید تو آذر ماه که انرژی فوق العاده ای لازم دارید باور کنید کم میارید.
      حالا فرض کنید من هر روز ۷:۳۰ شروع به درس خوندن کردم.اومدیم و ساعت ۷:۳۰ من حس شیمی نداشتم و خواستم ریاضی(که تا سه روز تو برنامه نیست) رو بخونم.باور کنید برنامه تون قاطی میشه(اینو خودتون بارها تجربه کرده اید)
      حالا اگه من دو سه روز درس نخوندم دیگه باید برنامه رو تعطیل کنم واحد جبرانی هم که برای یه روز هم کافی نیست.چه برسه به ۲هفته مسافرت.حس عقب بودن از برنامه خیلی حس بدیه که باعث میشه تمرکزی روی مطالعه نداشته باشید.

۲-اشکال دوم آزمون سازیه: تو گزینه۲ چه یه درس ادبیات امتحان بدیم چه ۳۰ درس فرقی نمی کنه بازم ۲۵ سوال ادبیات می دن که اگه یه کم فکر کنید غیر منطقی به نظر میاد.

۳-گزینه ۲ از همین الان سنجش محوره: یعنی بیشتر به رتبه اهمیت میده تا به آموزش(اومده برای دانش آموز چندین رتبه داده و حتی رتبه اش در کنکور رو تخمین زده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) به خدا این تخمین ها یه ذره ارزش نداره چه تو گزینه ۲ چه هر جای دیگه.

۴-یه نفر می گفت با برنامه کانون بخونید تو گزینه ۲ خودتون رو بسنجید. چون جامعه آماری گزینه ۲ بزرگتره.و بیشتر تیزهوشان ها اونجا ثبت نام کرده اند. اولا جامه آماری کانون بزرگتره و به احتمال خیلی زیاد گزینه ۲ از اول مهر خیلی از دانش آموزهاش رو از دست میده(چون هیچ کس به برنامه اش نمیرسه) دوما اگه این همه زرنگ داره پس کو نتیجه؟ چرا میاد با رتبه ۳ رقمی مصاحبه می کنه ولی تو کانون به ۲ رقمی ها هم نوبت نمی رسه. سوما نمیشه با یکی خوند تو یکی امتحان داد چون اصلا اون مباحثی که تو آبان ماه تو برنامه گزینه ۲ هست ممکنه تو کانون تو اسفند ماه تو برنامه باشه. تو این شرایط که سنجیدن خود اصلا معنی نداره. چهارما کی به شما گفته قبل از خرداد ماه خودتون رو بسنجید.این سنجیدن اصلا لازم نیست.

۵-آخرین آزمون گزینه۲ سه هفته مونده به کنکوره.بعد ولتون میکنه.تو این سه هفته خیلی اتفاق ها میتونه بیفته.کانون یه هفته مونده به کنکور هم یه امتحان می گیره.

۶-جمعه های خوب برای برگزاری آزمون رو سنجش و کانون براشته اند.برای این کهگزینه ۲با اونا کنتاکت نخوره جمعه های دیگه رو برداشته.در نتیجه مثلا در بین امتحانات ترم آزمون انداخت.

عیب آزمون های سنجش

۱-هشت تا آزمون برای یه سال خیلی کمه که باعث میشه فاصله آزمون ها بیشتر بشه و برنامه شون سنگین تر از طرف دیگه شما هم چون وقت بیشتری دارین بیشتر تلفش می کنین.
      ۲-تا عید درس ها رو تموم می کنه حتی درس های پیش رو!!!!!! این بده. یه دانش آموز عادی نباید تا عید درس ها رو تموم کنه( چون اگه تموم کنه اولا مطالعه اش به شدت افت می کنه همچنین انگیزه اش برای جبران ضعف ها خیلی کم میشه(خیلی ها از جمله خود من این رو تجربه کردن)) در نتیجه چون درس ها رو تموم نکردید میرید آزمون رتبه خوبی نمیارید و روحیه تون داغون می کنید.

۳-چندتا اشکال دیگه که اگه خواستین می نویسم.
      دوست عزیز این مطلبی رو که شما از یه وبلاگی کپی کردی و گذاشتی و مال خیلی وقت پیشه کم که چه عرض کنم..خیلی اشتباهه
      نکنه شما و اون کسی که این رو نوشته فکر می کنین وقتی یه مشاور گفته مثلا ساعت 7تا 8:45 بشین شیمی بخون حتما باید شیمی بخونی؟ و اگه حسش نبود خب پس بی خیال..من نمی خونم بگی و بری یه گوشه بشینی؟ نه عزیز..این برنامه کا ساعت داره و نوشته فلان کار رو بکن داوطلب محور هستش.شما تو اون لحظه نمی خوای شیمی بخونی..نخون..جاش ریاضی بخون..یا فیزیک..یا هرکدوم که دوستداری..نگو که شاید حال اون ها نباشه که پس باید کلا تو خودت مشکل رو پیدا کنی نه برنامه.دلیل تمیشه چون حال نداری اون لحظه شیمی بخونی برنامه رو بزاری کنارومشاور های گزینه 2 بارها و بارها گفتن که داوطلب ها می تونن اون برنامه رو به میل خودشون تغییر بدن.
      دوما..شما برنامه تابستون رو با مهر قاطی نکن...تابستون تموم کردن 2 سال توی 3 ماه هستش و هرکسی که بدونه این رو باید اینم بدونه که تموم کردن 60 درصد منابع کنکور توی 3 ماه کار سختیه و برنامه فشرده..پس باید روغن شرکت تو این برنامه فشرده رو به تن خودش بماله..اگه برنامه سبک می خواین پس باید اینم قبول کنین که پایه تو تابستون تموم نمیشه..پس شرکت کردن الکی میشه..کسی که تو تابستون گزینه دو شرکت می کنه باید اینو بدونه که برنامه سخت نایز یه سری عملیات سخت و پر اثره

قسمت دومی که اینجا ذکر کردین بیشتر شبیهه یه شوخی هست و خنده آور تا اشکال..شما انتظار دارین چون فقط امثلا از سال دوم ازمون میگیره بیاد به همون اندازه که توی کنکور سوال از سال دوم میاد تست بگیره؟ مثلا ادبیات بیاد 10 تا تست بگیره چون به فکر شما تو کنکور 10 سوال از سال دو میاد؟ نزنین این حرف رو جای دیگه..بهتون می خندن

تخمین رتبه در کزینه دو صرفا برای اون هایی هستش که نا امید هستن.نمی دونن چیکار بکنن.تخمین رتبه بهشون میگه نیاز نیست حتما برای رشته مورد علاقشون درصد 100 بزنن.با درصد میانگین 70 هم بهش میرسن.به جای اینکه سعی کنن جاهایی که بلد نیستن رو نزدیکای کنکور بخونن که ب هخیال خودشون ازش تست بزنن که درصد بیشتر کنن..سعی کنن تسلطشون رو ببرن بالا که با میانگین خوب بتونن از خیلی ها جلو بزنن.روحیه میده..کسی که ببینه با درصد های میانگین 70 می تونه پزشکی بیاره تلاششو بیشتر می کنه..روحیه میگیره و ادامه میده

دلیل اینکه کانون رتبه برتر داره به خاطر کانون نیست..به خاطر تسهیلات ویژه ای هست که کانون به مدارس سمپاد...استعداد درخشان و برتر میده..طوری که برای مدارس سود داره..به خاطر همین هست که کانون هر سال پز رتبه برترش رو میده....رتبه برتر ها بدون کانون هم رتبه برتر هستن..کانون فقط اونا رو می خره...نمونش دوستای خودم که تو همون کنکور 90 5 تاشون الان مهندسی نفت دانشگاه نفت...6 تاشون امیرکبیر برق..2 تاشون صنعتی شریف و 3 تاشون مهندسی شیمی اهواز می خونن...فکر نکنین کانون با برنامه و تست های قویش اینکا ر رو کرده..کانون فقط اونا رو خریده...

گزینه دو ول نمی کنه تو 3 هفته آخر...همونطور که قلمچی 3 برابر گزینه دو پول میگیره و تا هفته قبل کنکور آزمون میگیره..گزینه دو هم طرح مرور آخر رو داره که نه تنها تا هفته آخر کنکور..بلکه تا 3 روز مونده به کنکور با دی وی دی ها و تست ها و نکات ازمون خوب شما رو وارد جلسه می کنه..که اگه بخوایم هزینه مرور اخر رو اضافه کنیم به هزینه مهر حتی نصف هزینه قلم چی از داوطلب میگیره نمیشه..اینم بگم که خیلی از آزمون های گزینه دو و قلم چی جمعه یکی دارن..آمتحان های جتمع آخر هم به خاطر این متفاوت هست که کنک کنه به بچه های تا چند آزمون شرکت کنن..نه اینکه این از اون ترسیده یا اون از این
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

15. Top | #90
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza.joon37 نمایش پست ها
      فقط یه چیز رو باهات موافقم که کتابهاش اشغاله ...
      ضمنا قلم چی سایتش خلاصه درس داره ...
      بررسی میکنه که چه سوالایی رو در چه حد غلط و درست زدن ...
      ازمون انلاین داره ...
      ازمون غیرحضوری داره ...
      ضمنا خبرنامه rss داره که هر روز خبرای جدید رو برات ایمیل میکنه
      گزینه 2 تو رو نسبت به افرادی که در کنکور سال قبل شرکت کردن میسنجه اما قلم چی تو رو نسبت به رقیب های واقعی ات می سنجه ...

ضمنا پیش دانشگاهی قلم چی حدودا 80000 داوطلب داره
      قلم چی اگه خلاصه درص داره گزینه دو خلاصه درس..pdf های خلاصه...قسمت تخمین رتبه...کارنامه قبولی های سال های قبل..آزمون های آنلاین..جزوه کمک آکوزشی..ویدیو مشاوره ای برای دانلود...کارنامه های متنوع و خیلی چیز های دیگه...
      شما خبرنامه RSS رو جرو پوینت های یه سایت می دونین؟
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

صفحه 6 از 41 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 60 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیلم، فیزیک، فروش، فصل، قلم، قلمچی، كنكور، مفید، منابع کنکور، مهم، مهندسی، مهندسی صنایع، مهر، موندم، موبایل، میخوام، میخواستم، ماه، مختلف، مرور، مشکل، مشاوره، مصاحبه، مطالعه، مطرح، چه، چهارم، چون، نوروز، نوع، چی، چیکار، نتيجه، ندارن، نداره، نرم افزار، چشم، نظر سنجی، نظرتونو، هفته، همیشه، همان، همایش، هندسه، های، هدف، یک، یک ماه، یا، یعنی، ژنتیک، کمک، کمک درسی، کمکم، کنم، کنین، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور آزمایشی، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکورو، کنکوری، که، کامل، کانون، کارنامه، کارنامه ها، کارشناسی ارشد، کتاب، کتابهای، کتاباش، کدوم، کردن، گوگل، گاج، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، گسسته، پیش، پزشکی، ؟؟، آموز، آموزان، آزمون گزینه۲، آزمون آنلاین، آزمایشی، امکان، امار، امتحان، امسال، انتخاب رشته، اول، اینه، اینترنت، ادبیات، ادغام، از، ازمون، اساتید، اصلا، اعداد، به، بهتره، بهترین، بود، بین، با، باید، ببخشید، بدون، بدونم، برم، برنامه، برنامه ریزی، برای، بزنم، بعد، تمام، تنهایی، تا، تاثیر، تجربی، تخمین، تخمین رتبه، تست، تغییر رشته، جمع بندی، جالب، جدید، جزوه، حمایت، حسابان، حضوری، خلاصه، خوانی، خوب، خودم، خیلی سبز، خرید کتاب، دو، دوم، دوره، دوره دروس، دی، دی وی دی های آموزشی، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، داده، داره، داشتم، داشتی، دبیرستان، در، دروس، درس، درست، دست، رو، روغن، ریاضی، ریاضیات، ریزی، راهنمایی، رایگان، رتیه، رتبه، رتبه کنکور، رشته، رشته تجربی، زمین، زمین شناسی، زيست، زیست، زیست شناسی، زبان فارسی، سنجش، سوم، سوال، سوالی، سوالات کنکور، سراسری، سردرگمی، شناسی، شهرستان، شود، شیمی، شده، شرکت، طراحی، عالی، عربی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن