سلام
من هم 21657
من هم مرددم , از طرفی مطئنم برای سال دیگه با قوی خوندن حتما پزشکی قبولم چون امسال چهارماه آخر از استرس بی خودی درس نخوندم
.gif)
اما خب بالاخره یک ساله دیگه ! نمی شه کامل پیش بینی کرد که . با این که اینقدر مطمئنم بازم آدم وسوسه می شه بره و همین امسال تکلیفو یکسره کنه !
از یه طرف دانشگاه ارتش یه سری مزایایی داره مثلا مقداری حقوق از همون ماه اول بهت می دن , از بدو ورود استخدام می شی و هفت سال(یا بیشتر) جز سابقه حساب می شه , یه چیز خوبه دیگه هم اینه که تو بعضی رشته های خاص تخصص قبول شدن راحت تره حتی , چون ارتش سهمیه داره .
من تعهد وزارت بهداشت رو نزدم چون اون شرایطی داشت که برای من اصلا قابل تحمل نبود . نمی تونستی تا 21 سال مطب بزنی , تا 10 سال نمی تونستی تخصص بخونی و از همه مهمتر حتی نمی تونستی در آینده تعهدت رو بخری ! دیگران شاید به نظرشون مناسب بیاد ولی برای من اصلا قابل هضم نیست . مخصوصا عدم ادامه تحصیل برای تخصص تا ده سال ! ارتش هیچکدوم از این ها زو نداره .
اما خب محیط نظامیه دیگه ! آدم ته دلش یه جوری می شه . یعنی تمام محدودیت ها نیروهای نظامی رو خواهی داشت .
سعی می کنم یه تایپک بزنم بچه هایی که علوم پزشکی ارتش قبول شدند , اونجا جمع بشیم , بیشتر تبادل نظر کنیم .