...
اگه استقبال بشه که نکات بیشتری اضافه میکنیم
اگه هم طبق معمول چندساعت دیگه تاپیک بره اون پایین ته دیگ بشه آپدیتش نمیکنیم
با آرزوی موفقیت برای همگی
اگه میشد و میتونستم
تک تک ثانیه هایی که اینجا برای خیلی ها خرج کردم رو پس میگرفتم
تک تک پست هایی که برای دیگران یا خودم نوشتم رو پاک میکردم
تک تک ارزش هایی که برای دیگران اینجا گذاشتم رو پس میگرفتم
یکی از بزرگترین ای کاش ها و افسوس های زندگیم
خرج کردن دو سه سال از زندگی و زمان و توجهم پای اینجا و آدماش و کمک به خیلی هاشون بود
که ای کاش منی هیچ وقت اینجا نبود
که ای کاش منی هیچ وقت اینجا نمیومد
امیدوارم جوری محو شم که انگار هیچ وقت تا به حال اینجا اثری از من نبوده
ویرایش توسط Zero_Horizon : 30 مهر 1400 در ساعت 18:06
زیرو جان یه سوال.
شما گفتین ک تو ۴ساعت باید ۲۰۰ تست رو بزنیم و این درسته. اما سوال من اینه، کسی که هنوز بحث آموزشش تکمیل نشده و مباحث رو پایه ای و عمیق یاد نگرفته چجوری میتونه تو یه روز ۳۰۰تا تست بزنه؟مطمئنن همچین شخصی، از ۳۰۰تا تست حداقل ۲۰۰تا تستش یا غلطه یا نزده چون روی اموزش گیر کرده و مباحثو عمیق بلد نیست. و این ۲۰۰ تست اگه قرار باشه به طول کامل تحلیل بشه و نکاتش نوشته شه حداقل ۴-۵ساعت وقت تحلیل تست میره!
برفرض طرف برای شروع، از روزی ۸ساعت شروع کنه توی مهر، ۸۰درصد تایمش درحال تحلیل سوالا میره و هیچ پیشروی برای ازمون ندارع و وقتی هم نزدیک ازمون میشه، اینقدز عقب میوفته ک اون دو روز اخر هم برای مرور اختصاص نمیده و صرفا برای خوندن وقت میزاره! و همین کارش، باعث میشه همون مباحثی هم ک خونده بود با تسلط کامل نتونه سر جلسه پاسخ بده! و کافیه دوتا ازمون عقب بیوفتی... دیگه جبران کردنش برای کسی ک هیچ تجربه ای در زمینه کنکور ندارع، عملا غیر ممکنه جز اینکه کسی کمکش کنه.
درمورد اینکه فرمودین ۲۰۰تست باید تو ۴ساعت زده بشه این کاملا درسته ولی ایا دانش اموز نباید اول یاد بگیره درسو، بعد بره سراغ تست؟ وگرنه بحث تست زنی و افزایش سرعت در تست، در سه ماه اخر به قدری وقت هست ک میشه به این مهارت ها دست یافت. یعنی اگه تا عید مباحث بسته بشه، مدت سه ماه، میتونه ازمون سه روز یک بار بزنه و در عین حال ازمون های جامع سنجش هم شرکت کنه ک همه این مسائل کمک میکنه ک در روز کنکور از پس ۲۰۰تست در ۴ساعت بر میاد.
من مخالف تست زنی نیستم. ابدا همچین فکری نکنین، ولی تجربه ای ک از کنکور دادن هام بدست اوردم و هنوز هم به خواستم نرسیدم، همین مسائل بوده! شما تا وقتی ندونی ۲+۲ چند میشه، در روز هزار تا هم تست از جمع اعداد کار کنی باز پیشرفت نمیکنی! تا وقتی یادگیری ناقص باشع تست زنی هرگز جواب نمیده. این مشکلاتو خودم حسش کردم که میگم. ولی تمام گفته های مت برای افرادی هست ک مباحث مشکل دارن و نیاز به اموزش برای تسلط به اون درس دارن! اما اگع شخصی بر فرض توی لگاریتم، یادگیریش کامل بوده باشع و مبحثو درک کرده باشه، اون موقع هست ک باید در روز تعداد تستش توی اون مبحث ببره بالا تا هم سرعت عملش زیاد شه و هم با مدیریت ازمون اشنا شع
اول اینکه اون 200 تست و 4 ساعت منظور جلسه ی کنکور بوده که باید توی حدود 4 ساعت با بیش از 200 تست روبه رو بشیم (گفتم شفاف سازی کنم برداشت بد نشه)
واما بعد
_ببین ، منظور و مفهوم تاپیک عدد تست زنی خاصی نبوده ، و گفته نشده شما توی یک روز حتما باید فلان تعداد تست بزنی یا اینکه حتما باید هرروز 300 تست بزنی
هدف تاپیک این هست که شمارو کمک کنه تا تعداد تست تون رو بالاتر ببرید (ممکنه یکی الان 50 تا بزنه اینو افزایش بده ، یکی دیگه 150 تا میزنه با نکات گفته شده بیشترش کنه و...) پس مهم اون پیشرفت دادن کیفیت و کمیت تست زنی هست نه اینکه من بگم الان یک نفر که 50 تا میزنه یهو باید از فردا بکنتش 300 تا ، نه ...نیاز داره به تدریح با توجه به وضعیتش افزایش بده ، اما باید افزایش بده
_اینکه میگی بحث آموزش و اینجور چیزا ، میدونم چی میگی ، درک هم میکنم اما واقعا همچین چیزی نیست ، درحال آموزش بودن دلیل بر بالا نبردن منطقیه تعداد تست نیست ... اگه یکی بگه من تعداد تست رو بالا نمیبرم چون درحال آموزشم فقط داره بهونه میاره نه دلیل
چرا ؟
چون شما برای همه ی دروس همیشه درحال یادگیری اولیه نیستین ، خیلی وقتا یادگیری اولیه شکل گرفته
همچنین قرار نیست هرروز تعداد تست خیلی بالا باشه
داخل متن هم گفته شد ، که بهتره هدف گذاری تست زنی بصورت مجموع هفتگی باشه ، چون ممکنه یک روز کفه ی یادگیری سنگین باشه پس اون روز تعداد تست کمتر قابل قبوله (کمتر به معنای هیچ یا خیلی کم نیست بلکه کمتر نسبت به روزای دیگه ) ...درعوض یک روز دیگه ممکنه کفه ی مرور و تسلط سنگین تر بشه و اون روز تعداد تست باید بالا باشه بخاطر همین منعطف سازی هاست که مجموع هفتگی میتونه معیار عملکرد و پیشرفت توی کمیت و کیفیت تست زنی باشه
یک مورد هم اینکه ، یک نگرش خیلی اشتباهی توی پستت هست ، خیلی زیاد بحث یادگیری و تست زنی رو تفکیک کردی ، یادگیری اولیه از تست زنی جداست قبول ، ولی یادگیری های بعدی و رفع اشکال ها موازی با تست زدن و تحلیل تست هست ، تست زنی ای یادگیری نیست که شما بعنوان شبیه سازی بیای چندساعت شرایط کنکور رو شبیه سازی کنی و تست بزنی به اون تست زنی میشه گفت سنجشی اما بقیه تست زنی ها خودشون جزئی از یادگیری هستن
اگه میشد و میتونستم
خرج کردن دو سه سال از زندگی و زمان و توجهم پای اینجا و آدماش و کمک به خیلی هاشون بود
این بخش از حرفت زیادی خطری بودلازم شد جدا جواب بدم
شما توی فرضیاتت داری دانش آموز رو صفر مطلق درنظر میگیری ، یعنی انگار دانش آموز توی همه ی دروس هیچی بارش نیست
خب همچین چیزی واقعا میشه گفت نداریم (مگه اینکه طرف تازه وارد سال دهم شده باشه که کلا بحثش جداست)
بذار با یه مثاله کلی جواب بدم
بر فرض داوطلبی برای آزمون بعدی مبحثی که قراره برای ریاضی و شیمی و عربی بیاد رو بشدت ضعف یادگیری داره
میشینه از جمعه برای روزای هفته اش نقشه راهی رو مینویسه و برای ریاضی و شیمی و عربی کفه ی یادگیری رو سنگین تر قرار میده
حالا منبع یادگیریش ممکنه فیلم باشه یا درسنامه کتاب یا...
اگه واقعا توی اون مبحث افتضاح ضعیفه که بخش به بخش همراه منبع یادگیریش ازطریق مطالعه ی فعال جلو میره و هربخشی که براش قابل درک شد تست زنیش رو شروع میکنه (نه انفجاری بلکه آسته آسته)..... درهمین حین قراره از زیست و فیزیک و زبان بخش هایی داخل آزمون بیاد که داوطلب تسلط نسبی خوبی داره ، پس میتونه درکناره مرور تایم و تعداد تست زنی خوبی براشون بذاره
حالا میرسه به هفته ی دوم
این هفته خیلی از یادگیری هاش برای اون سه درس درحد نیاز رفع شده پس میتونه تعداد تست رو براشون افزایش بده و با این تست ها و نکاتشون یادگیرش رو ادامه بده و تثبیت کنه
شما میگی دانش آموز تا بهار تعداد تستش خیلی خیلی کم باشه و ساعت هاش رو فقط با فیلم دیدن و درسنامه خوانی جلو بیاره تا یادگیریش کامل شه و سه ماه آخر که رسید روی تست زنی تمرکز کنه ؟
اگه نگم در 100 درصد مواقع ، ولی قاطع میگم در 99 درصد مواقع همچین داوطلبی با مخ میخوره زمین...
چون تاحالا ذهنش تنبل بوده
بلد نیست صورت تست رو تحلیل کنه نمیتونه آموزه هاش رو درمرحله ی اجرا دربیاره
عادت نکرده زیاد دست به قلم شه
اصلا خبر نداره کجاها رو واقعا میتونه جواب بده کجاها رو باید بذاره اولویت های آخر
نمیدونه تیپ تست های مختلف ازش چی میخوان
ذهنش در زمینه ی یادآوری و ارتباط دهی مطالب و خواسته ی سوال پویا و فعال نشده
از اشتباهاتش از بی دقتی هاش از برداشت های ناقصش از توهم یادگیری هاش ازخیلی چیزای دیگه بی خبره
خیلی از نکاتی که فقط با تست زنی میشه بهشون رسید یا نحوه تحلیل کردن گزینه ها که خودش مرور و یادگیری مطالب محسوب میشه توی همه ی این ها بشدت میلنگه
واینجور چیزا مواردی نیستن که یکی بخواد توی دو سه ماه پایان سال توی دوران جمع بندی دست پیدا کنه
جمع بندی داستان خودش رو داره
نمیشه کل سال تست نزد و دوران جمع بندی جبرانش کرد
اگه میشد و میتونستم
ویرایش توسط Zero_Horizon : 30 مهر 1400 در ساعت 19:41
خیلی دوست دارم به هفته ای ۱۰۰۰ برسه.معمولا تا سه شنبه اینا روزی ۷۰-۸۰ تاست ولی اخرای هفته میرسه روزی ۱۲۰-۳۰ تا.
*میگن حسابان رو بچه های ریاضی باید هفته ای ۲۰۰ تا تستو بزنن (:
اینکه فقط مطالعه یا فیلم دیدن انجام بشه و از تست غافل بشیم اشتباهه
همچنین اینم اشتباهه اگه بدونه مطالعه ، فقط تست بزنیم
هرچیزی جای خودش رو داره و باید تعادل سازی ها و منعطف سازی ها به درستی و موازی باهم پیش بره و درزمان های مختلف کفه تغییر داده بشه
کنکور مثل یک پازله که هرقطعه باید جای خودش قرار بگیره تا تصویر شکل بگیره
مطالعه + تست زنی ، اینا هردوتاشون قطعه های مهمی هستن و نمیشه یکی رو حذف کرد و به نتیجه رسید
اگه میشد و میتونستم
اگه میشد و میتونستم
درود زیرو جان
واقعا خوب و عالی
تمام ابهام ها و سوال هایی درباره ی تست زدن اصولی داشتم جواب دادی ممنون ازت![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)