...
...
اگه میشد و میتونستم
تک تک ثانیه هایی که اینجا برای خیلی ها خرج کردم رو پس میگرفتم
تک تک پست هایی که برای دیگران یا خودم نوشتم رو پاک میکردم
تک تک ارزش هایی که برای دیگران اینجا گذاشتم رو پس میگرفتم
یکی از بزرگترین ای کاش ها و افسوس های زندگیم
خرج کردن دو سه سال از زندگی و زمان و توجهم پای اینجا و آدماش و کمک به خیلی هاشون بود
که ای کاش منی هیچ وقت اینجا نبود
که ای کاش منی هیچ وقت اینجا نمیومد
امیدوارم جوری محو شم که انگار هیچ وقت تا به حال اینجا اثری از من نبوده
ویرایش توسط Zero_Horizon : 24 خرداد 1402 در ساعت 18:40
سلام ممنون بابت این تایپک عالیتون اتفاقا من امروز 30دقیقه ورزش عصرا وقتی خواب آلودم معمولا گذاشتم و 15دقیقه کتاب الهام بخش اخر شب تو روتین برنامه ریزیم گذاشتم که باعث شد 2ساعت بیاد رو ساعت مطالعم به قول شما تک بعدی بودن هم زیاد خوب نیس
سلام اول یه تشکر ویژه کنم از زیروی عزیز که خوندن نوشته های ایشون نقش زیادی در طی مسیر من داشت.
خواستم به یه نکته ی به ظاهر ریز اما مهم رو متذکر بشم
هر مقداری که میخونید سعی کنید که حس مثبتی داشته باشید نسبت به اون البته اینم بگم که منظور من اهمال کاری نیست و شما بهتره از ظرفیتتون خوب استفاده کنید
مثلا اگر شما بر فرض مثال دارید روزی 9 ساعت میخونید و اون نتیجه ای که مد نظرتون هست رو باهاش برآورده میکنید ، اینکه فلان دوستتون یا فلان رتبه 11 ساعت میخونه باعث نشه شما احساس بد بودن به خودتون راه بدین
خلاصه برای کاری که انجام میدین ارزش قائل باشین
البته این مطلبی که عرض کردم بهانه ای نشه برای اهمال کاری دوستان هرکس با توجه به شرایطی که داره بهتره از حداکثر ساعت مطالعه که براش مفیده استفاده کنه.
اگه میشد و میتونستم
خرج کردن دو سه سال از زندگی و زمان و توجهم پای اینجا و آدماش و کمک به خیلی هاشون بود
تاپیک خیلی خوبیه. فقط من یه نکته رو بگم. خیلی از بچه ها یه دیدگاه صفر و یکی توی ذهنشون شکل گرفته. به این صورت که کمیت رو از کیفیت کاملا جدا میدونن. وقتی به یکی میگی اگه رتبه دو رقمی میخوای باید روزی ۱۲ ساعت بخونی، میاد در جواب بهت میگه که درسته که من ساعت مطالعهم پایینه و روزی ۳ ساعت میخونم، ولی در عوض اون ۳ ساعت با کیفیته. انگار که مثلا منظور ما اینه ۱۲ ساعت بی کیفیت بخون! این دیدگاه خیلی رایجه مخصوصا بین کسایی که یه مقداری تنبل تر هستن. دوستان ساعت مطالعه هم باید کمیتش بالا باشه، هم کیفیتش. هر دو. و قرار نیست که اگر ساعت مطالعهت بالا بره حتما کیفیت مطالعهت افت کنه. اگر بصورت اصولی ساعت مطالعه رو بالا ببرید مطمئن باشید نتیجه خیلی خوبی میگیرید.
ویرایش توسط AmirMorningstar : 05 مهر 1400 در ساعت 20:03
Up
اگه میشد و میتونستم
خیلی خوب بود ممنون
امروز بعد مدتها به انجمن سر زدم و تایپکتون رو خوندم خیلی مفید بود . مخصوصا من تازه به قسمت اولش رسیدم
من هفته پیش دقیقا روزی هفت ساعت درس میخواندم و آخر هفته به شکل عجیبی قفسه سینه ام تیر میکشید . فهمیدم این درد بخاطر عضلات قفسه سینه امه بخاطر ورزش نکردن ، یعنی میخوام بگم چقدر این نکنه مهمه.
میشه لطفا درمورد کنترل استرس هم تجربه هاتون رو بنویسید .
خود من بزرگ ترین اشتباه پارسالم نوسان مطالعه بود ، یه مدت هر روز هفت ساعت رو میخوندم اما همش استرس دارم که این ساعت برا یه پشت کنکوری خیلی کمه ، نمیتونم به چیزی که میخوام برسم و نتیجه اش این شده که امروز اصلا حال و حوصله درس خوندن رو ندارم
واقعا آدم کم میاره ...
"دردی که انسان را ب سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست
ک انسان را ب فریاد وا میدارد!
و انسان ها فقط به فریاد هم میرسند
نه به سکوت هم.."
فروغ فرخزاد
باید ببینی ریشه استرس منفی از کجا داره میاد و برای کنترل و کمتر کردنش تلاش کنی
از آدما و فضاهایی که فرکانس منفی دارن؟ _ سعی کن ارتباطت رو به حداقل برسونی
بخاطر زندگی کردن توی گذشته و پیدا کردن دلیل برای نتونستن توی گذشته؟ بخاطر ترس از آینده و ساختن غول درمورد احتمالات آینده ؟ _ باید یادبگیری امروزت هست که مهمه ، امروز رو باید عالی بسازی ، وقتی برایند امروزهات یه عملکرد با ثبات و خوبی باشه قطعا به دنبالش نتیجه هم خودش رو نشون میده
درگیری های ذهنیت و دغدغه هات رو تغییر بده ، ذهنت رو نسبت به یادگیری و پیشرفت تشنه کن نه اینکه درگیر افکار بی فایده و استرس زا بشی
تو چاره ای جز حرفه ای و جدی تلاش کردن نداری ، وظیفه و مسئولیت الانت اینکه نسبت به دیروز خودت بهتر باشی و این روند رو تا آخر مسیر حفظ کنی
به افکار مزاحم اجازه تسخیر روحیه و ذهنت رو نده
این استرس ها و افکار برای همه پیش میاد ، برای همههه ، خودم توی بهمن ماه از شدت خستگی روحی و فشار و کلافگی داشتم فوحش میدادم به خودم که چرا موندی پشت و پارسال انتخاب رشته نکردی
ولی وجه تمایز جایی خودش رو نشون میده که یک عده مغلوب این افکار و استرس های منفی میشن و خودشون رو توش غرق میکنن
ولی یسری ها هم سریع خودشون رو از باتلاق بیرون میکشن و فقط درگیر انجام کارشون میشن و دیگه به این دست سد ها پال و پر نمیدن
اگه میشد و میتونستم
Up 1402
اگه میشد و میتونستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)