ممنون دوستان از راهنماييتون خيلي لطف كردين ببخشيد من خيلي به قواعد فروم مسلط نيستم برا همون اينجا از همه تشكر ميكنم لطف كردين بازم ... ايشالا امسال همين ٢٠ روزو بقول دوستمون ميخونم اگ شد ك انشالله ميرم نشد هم به هر بدبختي شده ميمونم پشت كنكور ديگه... من امسال اولين سالمه ك كنكور دارم يه تجربه بدست اوردم : (زندگي هميشه اونجوري كه طبق برنامتون هست ايده ال پيش نميره هميشه اماده همه چي باشيد ؛) منم دليلم بخاطر اينكه تصميم گرفتم يهو امسالو بخونم فشاراي روحي شديد خانواده و اطرافيان بود .. نهايتا بايد تحمل كنم بسوزمو بسازم با اين فشاراببينيد از هدف پزشكي محض به كجا رسيدم فقط...
ایشون گفته صفره خب تقریبا نمیشه کاری کرد
ولی یجوری حرف نزنید که هر فارغ التحصیلی ناامیدشه
اگر کسی الان میانگین ۲۰ ۳۰ داشته باشه هم میشه یکاری کرد
به نظره من این بیست روز رو بشین بکوب با تمام وجود بخون
بعد پیشرفتتو تو همین کنکور ببین
ببین با بیست روز خوندن از صفر چقدر پیشرفت کردی
همین میشه انگیزه و نقطه قوتت که یکسال بشینی بخونی
خیلی خوشحالم بابت تصمیمت امیدوارم موفق باشیامشب هم واست حتما دعا میکنم فقط خواهشا شروع کن و یه تایم مشخصی مال نت بزار یا کلا بی خیال نت شو.
یه چن روز با ساعت بالا بخون قول میدم دیدت نسبت به کنکور بهتر شه.
من که نااامید بودم چن روز با ساعت خوب خوندم به کمک بچه های انجمن که گفتن بخون دیدم نسبت به کنکور بهتر شد
امیدوارم با خبرای خوب بعد از اعلام نتایج برامون بگی.
یه چیز هم بهت میگم این 20 و جن روز رو به مشکلاتت فک نکن بخدا فک کردن به مشکلات فقط وقتت رو میسوزونه (شعار نمیدم خودم تجربه کردم)
به قول یه مشاور کنکور:
اقا تو بخون اوضاع بدتر از الانت نمیشه که!شانستو امتحان کن!
موفق باشی (:
# اگه پیش دانشگاهی هستی که بخون صفر نیستی! فک میکنی کلا یادت رفته بالاخره محو یه چیزایی یادته! ^_*
ویرایش توسط reyhanam : 17 خرداد 1397 در ساعت 16:02
ممنونم از جوابتون و اينكه امشب برام دعا ميكنين خيلي لطف ميكنين واقعا... چشم شروع ميكنم به خوندن اينترنتم ميزارم كنار اخر شبا ميام انجمن يه نگاه ميندازم و بعد كنكور انشاالله ميام نتجيه رو ميگم ...
بله پيش دانشگاهي هستم رشته تجربي
از اين جوابتون يه اسكرين شات ميگيرم هر روز ميخونم واقعا كلي انرژي ميده ممنون بازم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)