سلام همگی
میشه یه برنامه کلی بم پیشنهاد کنین واسه خوندن؟؟مثلا ترتیب خوندن سالها یا درسا.هرکی وارده یه برنامه خوب بده لطفا.
سلام همگی
میشه یه برنامه کلی بم پیشنهاد کنین واسه خوندن؟؟مثلا ترتیب خوندن سالها یا درسا.هرکی وارده یه برنامه خوب بده لطفا.
من از رو برنامه قلم چی پیش میرم دیگه نگران هم نیسم چون میدونم تا آخر سال چندبار همه درسا رو دوره میکنم
نمیدونم قلمچی برم یا نه؟اونا 2 3دور فقط کتابارو مرور میکنن.بعد سوالاشو از کتاب تستای خودشون میدن تا موظف شی همونارو بخری.نمیدونم والا
اره کتابایی که بچه های همینجا معرفی کردنو میگیرم.شاید برم که از ازمونا استفاده کنم .امیدوارم هم با برنامه خودم بتونم پیش برم هم با برنامه اونا.
اونا که به فکر جیب خودشونن

شما باید برنامه کانونو که 2هفته ای چینده شده رو واسه خودت هفتگی و بعد روزانه کنی.
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
شما رشتتون چیه؟
خدایا ،
اوناییکه شریک غمهاشون بودم ومونس تنهاییشون ،
شاهد بودی به وقت تنهاییم با من چه کردند...
لیک تو بزرگی،با آنان آن مکن...
یه آزمون را انتخاب کن ( از نظر من قلمچی ) با برنامه همون پیش برو و بین هر دو هقته برای رسیدن به مباحث هر آزمون باید خودتون برای خودتون برنامه ریزی کنید و کسی بهتر از خودتون شرایطتون را نمی دونه
تاپیک های زیر را هم ببین
http://forum.konkur.in/thread2609.html
روش درس خواندن رتبه های برتر کنکور - کنکور
مرسی مفید بود.من رشتم زیسته و با توجه به اینکه یه بار توی دانشگاه سراسری زیست علوم گیاهی خوندم و اینکه میدونم روزانه دیگه نمیتونم بخونم اما باید رتبم خیلی خوب شه برای داروسازی

اول از درس های اختصاصی شروع کن و بهترین برنامه ریز خودتی،مطمن باش تنها مگر اصول برنامه ریزی رو ندونی که نیاز داشته باشی به مشاوره دیگران،پس خودت آینده ت رو برنامه ریزی بکن
ویرایش توسط LAST 46 : 29 مرداد 1392 در ساعت 15:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)