سلام همگی
میشه یه برنامه کلی بم پیشنهاد کنین واسه خوندن؟؟مثلا ترتیب خوندن سالها یا درسا.هرکی وارده یه برنامه خوب بده لطفا.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام همگی
میشه یه برنامه کلی بم پیشنهاد کنین واسه خوندن؟؟مثلا ترتیب خوندن سالها یا درسا.هرکی وارده یه برنامه خوب بده لطفا.
منتقل شد به بخش مناسب:)
من از رو برنامه قلم چی پیش میرم دیگه نگران هم نیسم چون میدونم تا آخر سال چندبار همه درسا رو دوره میکنم
نمیدونم قلمچی برم یا نه؟اونا 2 3دور فقط کتابارو مرور میکنن.بعد سوالاشو از کتاب تستای خودشون میدن تا موظف شی همونارو بخری.نمیدونم والا
ینی خودت میتونی بیش تر از 2 یا 3 دور بخونی؟خو میتونی کتاباش نگیر فک کنی سر جلسه کنکور هسی
اره کتابایی که بچه های همینجا معرفی کردنو میگیرم.شاید برم که از ازمونا استفاده کنم .امیدوارم هم با برنامه خودم بتونم پیش برم هم با برنامه اونا.
اونا که به فکر جیب خودشونن
شما باید برنامه کانونو که 2هفته ای چینده شده رو واسه خودت هفتگی و بعد روزانه کنی.
مراجعه با تایپک برنامه ریزی گروهی تجربی های دو رقمی 93!
شما رشتتون چیه؟
یه آزمون را انتخاب کن ( از نظر من قلمچی ) با برنامه همون پیش برو و بین هر دو هقته برای رسیدن به مباحث هر آزمون باید خودتون برای خودتون برنامه ریزی کنید و کسی بهتر از خودتون شرایطتون را نمی دونه
تاپیک های زیر را هم ببین
http://forum.konkur.in/thread2609.html
روش درس خواندن رتبه های برتر کنکور - کنکور
دفتر برنامه ریزی مهر و ماه هم یه برنامه ریزی ماه به ماه داره ولی طبق اون هر درس رو یه بار میخونی
مرسی مفید بود.من رشتم زیسته و با توجه به اینکه یه بار توی دانشگاه سراسری زیست علوم گیاهی خوندم و اینکه میدونم روزانه دیگه نمیتونم بخونم اما باید رتبم خیلی خوب شه برای داروسازی
اول از درس های اختصاصی شروع کن و بهترین برنامه ریز خودتی،مطمن باش تنها مگر اصول برنامه ریزی رو ندونی که نیاز داشته باشی به مشاوره دیگران،پس خودت آینده ت رو برنامه ریزی بکن
شبانه نداره اما باید شهریه داد