تنها گریه من موقع اعلام نتایج نهایی کنکور بود واقعا بد بود ؛ اون کدرشته قبولی رو دیدم زار زار زدم زیر گریه حیف ما پسرا نسبت به دخترا یه مقدار محدودیم بخاطر مسایل سربازی وگرنه دوباره کنکور میدادم
تنها گریه من موقع اعلام نتایج نهایی کنکور بود واقعا بد بود ؛ اون کدرشته قبولی رو دیدم زار زار زدم زیر گریه حیف ما پسرا نسبت به دخترا یه مقدار محدودیم بخاطر مسایل سربازی وگرنه دوباره کنکور میدادم
خداروشکر انقدر بزرگ شدم که رتبه کنکورم(آینده ی زندگیم) فقط به خودم مربوط باشههرکسی هم که بپرسه راجع به درس باهاش صحبت میکنم اگر گفت رتبه و اینات چند شد خیلی ریلکس میگم: نمیگم،لطفا ادامه ندین
به بقیه چه ربطی داره که من میخوام گند بزنم به زندگیم یا سرتاپاشو طلا بگیرم!!
این موضوع رو هم واسه این رعایت میکنم که خانوادم ناراحت نشن.وگرنه من اگر رتبه ی بدم رو هم بگم،هیشکی حق نداره نظرسنجی واس خودش راه بندازه به خودش اجازه بده بخواد متلک بندازه! البته ما شخص خاصیو هم اطرافمون نداریمنتیجه بد هم ناراحتم میکنه.شده که گریه کنم،از تمام وقتایی که به بطالت گذروندم...
با دلام*_*
دفعه قبل که هیچی اصلا برام مهم نبود
دوتا سفر هم رفتم همراه کلی خوش گذرونی
ولی اینبار نمیدونم واکنشم چیه
ولی حتی اگه میدونم اگه نتیجه خوبی نگرفتم گریه که اصلا
ولی شاید تمام تلاشم بکنم که تو مراحل بعدی زندگییم بیشتر تلاش کنم
به طور خیلی اتفاقی یه سر به انجمن زدم دیدم که اخراج نیستمالبته از قصد خودم رو اخراج کردم که به درسم برسم . از اون کسی که بهش فحش دادم عذر میخوام اما اون هم خیلی رواعصابم بود و اینکه میدونستم علیهم توطئه شده
.من هم آنتن نیستم اسپم گزارش بدم
.
بستگی داره طرف روحیش چطور باشه .به کنکور چه جوری نگاه کنه . چندومین سالی باشه که کنکور میده .اطرافیانش چیا میگن و اینکه چقدر حرف دیگران براش مهمه . واسه آبی که ریخته شده نباید عزا گرفت . اگر خواستید گریه کنید قبل از کنکور به حال خودتون گریه کنید![]()
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
هیچی اتفاقا بعدش میرم عشق و حال ...
احتمال 90 امسال نمی قبولم اگه اینجوری پیش بره ...
دارم میرم فکر کنم 1 ماه هست....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)