فقط لغت
برخلاف درس عربی , که قواعد حرف اول رو میزنه , درانگلیسی باید دایره لغات گسترده تر باشه
با قاطعیت تمام میگم کسایی که در زبان انگلیسی نتیجه ای نمیگیرن , از نظر لغت در سطح ضعیفی هستند.
در مورد کتاب سیب مهر و ماه هم با استارتر کاملا موافقم , کتابی با حجم کم ولی در عین حال مفید
من یکی ک کلا زبانم زیر صفر بود اصلا زبان میدیدم شکل علامت تعجب و علامت سوال میشدم تو طی 10 روز نشستم ب زور و بلا و جون کندن لغت های راهنمایی و دبیرستان خوندم روزانه حدودا 1.5ساعت براش وقت میزاشتم هرچند تا تموم شد و تو ذهنم ثبت شد مردمو زنده شدم انقد ک تو این درس باهوشم منولی بالاخره تونستم الان یکی دو روزه دارم درس ب درس مرور میکنمو و تستاشو میزنم شکر خدا ب40-50رسیدم حالا باید رو گرامرم کار کنم من تو کنکور زبان 50درصد بزنم ی هفته جشن میگیرم
![]()
من زبان تا قبل از اردیبهشت اصلا نخونده بودم ، قبلا هم کلاس زبان نمیرفتم . زبانمم زیاد قوی نبود.
ولی از وقتی جمع بندی زبان خیلی سبز رو استفاده کردم تا الان تو آزمون ها ی جامع سنجش زیر 80-75 نزدم ( نمیدونم درصد خوبیه یا نه ولی من راضیم)
کتاب خوبیه حتما بهش نگاه بندازید خیلی هم کم حجمه
موفق باشید
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
من هم یغمام , یک کنکوری , یک ماهی هست دارم میخونم , دینی رو بالای 90 و ادبیات هم 100 میزنم , احتمالا امسال جز یکی از رتبه برتر ها باشم
شما علاوه براینکه مهارت این رو دارین که طی دو ماه , عربی رو بالای 80 بزنیدو از من هم غلط املایی بگیرین , تبحر خاصی هم در به انحراف کشین تاپیک ها دارین![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
سلام. به نظرتون برای ریدینگ و کلوز به جز کنکور ها از کتاب درک متن به زبان ساده شهاب اناری تمرین کنم یا از همون کتاب جامع مبتکران؟ متن های کدوم برای الان بهتره؟
سلام
بهتره روی لغت کار کنید
چون خیلی راحت میشه تو این مدت زمان باقی مونده لغات رو حفظ کرد و تست های لغت هم زیاده
کلا زبان با لغتاش به راحتی میشه درصد بالا گرفت
تیک 8 گاج میتونه کمک خوبی باشه
سلام من زبانم در حده صفره مثلا یه جمله رو نمیتونم کامل ترجمه کنم لغات چجوری بخونم از خود کتاب بخونم یا کتاب شهاب اناری رو هم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)