من که متوجه نمیشم خوب سه گروه دانش اموز داریم این وسط یه گروه دانش اموزای قوی هستن یه گروه دانش اموزای متوسط هستن یه گروه هم که ضعیفن نمیشه که شما به دانش اموز ضعیف بگی کل کتاب رو فول بشه باید واسه هر کسی با توجه به توانایی و شرایطش نسخه پیچید.
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
حذف کردن مباحث تو این زمان که وقت به اندازه کافی برای اتمام همشون داری اصلا درست نیست....![]()
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
باسلام.من توی یه سایتی بودجه بندی و درجه سختی تستهای فصول مختلف را پیدا کردم براتون مینویسم شما خودتون تصمیم بگیرید برای حذف فصلی که بهش علاقه کمتر دارید یا آمادگی کمتر دراون مبحث در خودتون احساس میکنید :حرکت 3 تست با درجه سخت_ دینامیک 2 تست + یک تست ترکیبی با درجه سخت_مدار 3 تست متوسط_خازن و جریانهای الکتریسیته ساکن 2 تست متوسط_فشار و ویژگی ماده 1 تست متوسط.
سلام دوست عزیز
به نظر من حذف نکن چون ضرر میکنی
حذف کردن یک مبحث اونم از درسی مثه فیزیک واقعا کار اشتباهیه
موفق باشی بای![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
دوست عزیز به خودت بستگی داره
من وقتی میخواستم شرو کنم به فکر حذف نبودم
یه ماه سینمایک خوندم بعد دیدم چون پایم توش قوی نیس باید وقت زیادی بزارم روش
تازه مطمئن هم نبودم که اگه وخت بزارم میتونم تستاشو بزنم یا نه
مسلط میشم روش یا نه
این شد که گذاشتمش کنار
شما هم اگه فک میکنی خیلی تو یه مبحثی ضعیف هستی و وقت گذاشتن هم روش واست فایده نداره بزار کنار
اما اگه فقط نگران کمبود وقتی نگران نباش به همه مباحث میرسی
دقیقاً منظورم من از حذف یه سری مباحث یه همچین چیزی بود داداش!
یعنی مباحثی تو فیزیک که یجورایی هم سنگین و بدقلق هستند و هم از اون طرف نمیشه توی کنکور حساب خیلی زیادی روی اونها باز کرد!!
دقیقاً مثل هندسه و مقاطع مخروطی در ریاضیات تجربی!!
چون خودم هیچ تسلط و آشنایی تو فیزیک کنکور نداشتم این تایپیک رو مطرح کردم...
کل حرکت حذف نکن..حرکت در 2 بعد خیلی اسونه..
شما تقریبا 10تا سوالو حذف کردید..برا شروع این تعداد زیاده..سوالات امسال همه رو غافلگیر کرد امسال یرخلاف سال قبل پیش2 سخت بود ..یعنی اگه یکی رو پیش2 سرمایه گذاری میکرد و پیش1 کلا حذف میکرد به ضررش بود چون سوالا پیش1امسال سبکتر بود نسبت ب پیش2...
کنکور اصلا نمیتونی پیش بینی کنی
در مورد مدارم بگم که اگه نخونیش خیلی نمیتونی متوجه القا و مغناطیس بشی حالا تو تستای گاج متوجه حرفم میشی شکلایی میدن تو قسمت مغناطیس که ختما باید مدارو بلد باشی
مدار ظاهر سخت ولی سوالات اسون داره شمام یکم مث طراح کنکور باسیاست باش..خیلی زرنگه طراح
من خودم پارسال سقوط و حرکت دایره ای و کاروانرزی و حذف کردم یعنی3تا سوال که اونم وقت کم اوردم نتونسم بخونم ولی حذف 10تا سوال تو مهر خطرناکه
ویرایش توسط eli94 : 18 مهر 1394 در ساعت 18:57
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)