X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 8 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 106
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaviye نمایش پست ها
      امسال اشنای ما با 526 منطقه سه تبریز رو نیاورد! ارومیه هم نیاورد! رفت سنندج!
      حالا خودت حساب کن دا!
      اردبیل هم نمیشه قبول شد؟؟

2. Top | #47
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اردبیل نزده بود. اردبیلی هستی؟

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alireza.arvin نمایش پست ها
      حالا اونا مرکز استان نیستن . ما که مرکز استانیم شهرمون هم دیگه اونقدر محروم نیست . شدیم منطقه 3
      آقا علیرضا برای شما چون یاسوج هستید قطعا شرایط قبولی توی علوم پزشکی تهران سخته و شاید باید تو منطقه زیر 30 40 بیارید ( البته کلی گفتم شما که ان شالله تک رقمی خواهید بود و در بدترین حالت دو رقمی میشید )اگر منطقه دو بودید این وضع بدتر میشد چون بازم بومی نیستید و توی منطقه دو رتبه زیر 100 اوردن واقعا سخته امسال برترهارو ببینید از 10 تای اول دو تاش منطقه ی یک بود و هشت تاش منطقه دو

پس بازم منطقه سه به نفع شماست در ضمن تعداد مهم نیست کیفیت مهمه امسال 180000 هزار از منطقه سه بودن حدودا به نظرتون چقدرش واقعا درس میخونن و به دنبال رتبه ان
      ویرایش توسط Forgotten : 18 شهریور 1394 در ساعت 16:58

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      پس چی؟؟
      یکی رو می شناسم سال 91 با رتبه 180 منطقه 3 ==>> پزشکی تهران!
      یکی شهرای اطراف تهران بود خودش!
      شما منطقه دو هستید یا سه ؟

5. Top | #50
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      آقا علیرضا برای شما چون یاسوج هستید قطعا شرایط قبولی توی علوم پزشکی تهران سخته و شاید باید تو منطقه زیر 30 40 بیارید ( البته کلی گفتم شما که ان شالله تک رقمی خواهید بود و در بدترین حالت دو رقمی میشید )اگر منطقه دو بودید این وضع بدتر میشد چون بازم بومی نیستید و توی منطقه دو رتبه زیر 100 اوردن واقعا سخته امسال برترهارو ببینید از 10 تای اول دو تاش منطقه ی یک بود و هشت تاش منطقه دو

پس بازم منطقه سه به نفع شماست در ضمن تعداد مهم نیست کیفیت مهمه امسال 180000 هزار از منطقه سه بودن حدودا به نظرتون چقدرش واقعا درس میخونن و به دنبال رتبه ان
      درسته که کیفیت مهمه و تعداد کمی از اونها درس می خونن . ولی وقتی سهمیه بندی می کنن باید رتبه مثلا 10 همه منطقه ها یه ارزش داشته باشن و همشون مثلا بتونن یه جا قبول بشن . اگه اینطور بود هیچی بهتر از منطقه 3 نبود !! ولی وقتی اینطور نیست و واسه دانشگاه تهران باید تو منطقه 3 رتبه حدوداً زیر 10 بیاری (‌تک رقمی) و تو منطقه یک تا رتبه حدود 60-70 هم دانشگاه تهران میارن مسلمه که منطقه 3 خوب نیست.
      مخصوصا امسال سطح علمی منطقه 3 ( البته اون برترهاش منظورم هست)‌خیلی قوی تر از منطقه یکه . به عنوان مثال می گم . آزمون 6 شهریور قلمچی رو ببینید نفرات برترش رو . من رتبه 62 کشور شدم و 13 منطقه 3. دقیقا رتبه 61 رو نگاه کردم شده 10 منطقه 1 . خب الان به نظرت برای من منطقه 3 بهتره یا منطقه 1 ؟
      شاید هم واسه اونایی که متوسط به پایین هستن منطقه 3 بهتر باشه در این خصوص اطلاع زیادی ندارم .

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nahal نمایش پست ها
      پزشکی تبریز رتبه منطقه 3 زیر 300 میخواد...پارسال از آشناهای ما با 300 پزشکی تبریز نیاورد ارومیه قبول شد...البته اگه بومی باشی شرایط بهتره...

پزشکی نیمسال اول تبریز رتبه زیر 200 منطقه سه توی زیر گروه یک میخواد

7. Top | #52
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      درسته که کیفیت مهمه و تعداد کمی از اونها درس می خونن . ولی وقتی سهمیه بندی می کنن باید رتبه مثلا 10 همه منطقه ها یه ارزش داشته باشن و همشون مثلا بتونن یه جا قبول بشن . اگه اینطور بود هیچی بهتر از منطقه 3 نبود !! ولی وقتی اینطور نیست و واسه دانشگاه تهران باید تو منطقه 3 رتبه حدوداً زیر 10 بیاری (‌تک رقمی) و تو منطقه یک تا رتبه حدود 60-70 هم دانشگاه تهران میارن مسلمه که منطقه 3 خوب نیست.
      مخصوصا امسال سطح علمی منطقه 3 ( البته اون برترهاش منظورم هست)‌خیلی قوی تر از منطقه یکه . به عنوان مثال می گم . آزمون 6 شهریور قلمچی رو ببینید نفرات برترش رو . من رتبه 62 کشور شدم و 13 منطقه 3. دقیقا رتبه 61 رو نگاه کردم شده 10 منطقه 1 . خب الان به نظرت برای من منطقه 3 بهتره یا منطقه 1 ؟
      شاید هم واسه اونایی که متوسط به پایین هستن منطقه 3 بهتر باشه در این خصوص اطلاع زیادی ندارم .
      اوضاع بدجوری بهم ریخته
      البته امسال رتبه 52 منطقه 1 بهشتی قبول شد و تهران نشد

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من درباره کنکور 95 خبر ندارم سطح علمی منطقه سه چطوره ولی برای کنکور 94 معلومه که افضاحه و هر چی که میگم برحسب 94 هست

درباره شما که بومی تهران نیستید هر منطقه که باشید به نظر من فرق نمیکنه و برای تهران باید رتبه عالی بیارید منتها آوردن رتبه بهتر توی منطقه 3 راحت تره
      ولی توصیه میکنم از آزمونای مهر ماه به بعد رتبه رو قضاوت کنید رتبه ها رو الان تابستونه و سوالات غیراستاندارد و کپی هست زیاد نمیشه قضاوت کرد و مقایسه کرد تازه خیلی از رقیبا هم به کانون نیومدن و گاج و گزینه دو هم هستن رتبه دوی پارسال آناهیتا نجفی فقط 4 آزمون اخر کانون رو اومدن و در اصل توی گزینه دو بودن و اگر رتبه ی 5 و 6 امسال رو نگاه کنید 17 18 تا آزمون اومدن
      ویرایش توسط Forgotten : 18 شهریور 1394 در ساعت 17:20

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      اوضاع بدجوری بهم ریخته
      البته امسال رتبه 52 منطقه 1 بهشتی قبول شد و تهران نشد

Sent from my LG G3
      بله با ایشون موافقم وضع منطقه یکم زیاد به نفع نیست و بچه ها از نظر کیفیت برتر از منطقه سه هستن

10. Top | #55
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بنظرم دلیل اصلی این مشکلات تعداد شرکت کننده های نجمومی تجربی نسبت به سایر رشته ها هست...

11. Top | #56
      xak
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با رتبه 400 پزشکی ارومیه آوردن..

برای قبولی خوب باید زیر 200 شد تو منطقه سه.

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شنیدم آلمان پناهجو میپذیره...
      رفع اسپم:شهری که کلا دو دبیرستان برای سه رشته اصلی داشته و جدیدا تابلوش عوض شده و مثلا نمونه شده،بنظرتون میتونه تو کنکور توان رقابت داشته باشه...اونوقت هی بگین کشوری منطقه 3 بدتره...

13. Top | #58
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      اقا انصاف داشته باش کجا رتبه های کشوری منطقه سه خوبه ؟
      شما رتبه یک منطقه سه رو نگاه کن رتبه کشوریش 33 هست این میدونی یعنی فاجعه
      سال 93 رتبه یک منطقه سه 12 کشور بود

اگه به رتبه کشوری باشه از 50 تا ظرفیت دانشگاه تهران حتی 10 تاش هم نصیب منطقه سه نمیشه

به همین محمد حسین توی انجمن خیلی ظلم شد اگر ایشون منطقه سه بودن رتبشون زیر 60 منطقه بود و بی برو برگرد علوم پزشکی تهران قبول میشدن یکی از دوستان من با رتبه حدودی 200 منطقه ( بالای 1000 کشور )قبول شدن به تهران اون وقت ایشون با رتبه حدودا 300 کشور قبول میشه به ایران اینا همش به خاطر سهمیه مناطق و بومی بودن که حق خیلیا خورده میشه
      دادا این حرف رو که زدی یه کم بهش فکر کردی اصلا ؟؟ شما تا حالا منطقه سه محروم زندگی کردی ؟ سیستان .بوشهر هرمزگان تا حالا رفتی ببینی وضع اموزشیش چه جوری هستش ؟؟ پس وقتی نرفتی نباید حرفی بزنی در این مورد . وقتی میشه واسه پزشکی و دیگر رتبه ها با رتبه کشوری پذیرش کرد که همه شرایط اموزشی مناطق کشور با هم برابر باشه . که اصلا چنین چیزی تا هزار سال دیگه هم امکان پذیر نیستش

14. Top | #59
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood2013 نمایش پست ها
      خب اگه قرار بود با همون رتبه کشوری پذیرش کنن، پس چرا 3 منطقه کردن اونوقت؟ خب 3 منطقه کردن که مثلا اگه رتبه 20 منطقه 2 تهران قبول شد، دیگه 20 منطقه 3 هم تهران قبول بشه، یعنی ارزش رتبه های 20 منطقه 3 و 2 و 1 با هم برابر باشن، نه اینکه بازم بگن رتبه کشوریشون با هم خیلی فرق میکنه.
      دادا این حرفت رو باید با آب طلا نوشت

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      امسال خیلی گند زده بودن به انتخاب رشته من با رتبه 2600 منطقه دو نتونستم پزشکی قبول بشم. پارسال با 2900 هم قبول شده بودن.

صفحه 4 از 8 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن