...
دوستان من یکم گیج شدم ممنون میشم برام توضیح بدید
من در یکی از شهرستان های منطقه 3 خوزستان هستم یعنی الان برا در اومدن دانشگاه اهواز کارم سخت تر شده نسب به سالای قبل؟! یعنی الان رتبه چقدر میخواد؟!
تکلیف ما چیه![]()
...
کسی رو میشناسید امسال مثلا" 900 منطقه 3 اورده باشه ( حدودی منظورمه ) تو یکی از این سه تا رشته تاپ تجربی قبول شده باشه ؟

حدود دو ساعت پیش رفته بودم پیش مدیر قلمچی شهرمون . چند نفر اومدن پیشش گفتن که ما رتبمون اینه و قبول نشدیم ولی رتبه های بالاتر از ما قبول شدن .
می گفت :بلهه . سازمان سنجش امسال گند زده با این نتایجش . می گفت طرف رتبه 160 منطقه 3 شده پزشکی شیراز نیاورده پزشکی ارومیه آورده . در حالی که اولویت شیراز رو جلوتر از ارومیه زده
می گفت زنگ زدن سازمان سنجش گفتن که اولویت اولش ارومیستمی گه سیستمشون به هم ریخته و به خاطر همین اعلام نتایج رو اینقدر کشش دادن . به هر حال گندشو در آوردن .
داداش خیلی راحت میگی منطقه 1 یا 2 میرن همایش یا معلم میگرن؟؟؟
از قیمت ها خبر داری؟؟؟؟
امسال من برای ریاضی کلاس میرفتم معلم هم خیلی معروف نبود ولی 1و 300 ازم پول گرفت اونم تو کلاس 10 نفری.
تو منطقه 1 یا 2 تعداد معدودی میتونن برن کلاس من خودم بااین که وضع مالیمون متوسطه ولی نتونستم برا شیمی وزیست کلاس برم.
درضمن تو تبریز به جرعت میتونم بگم در سال پیش دانشگاهی هیچ معلمی تو کلاس مدرسه خوب ودرحد کنکور درس نمیده.
قیمت همایش که دیگه چی بگم برات.
ویرایش توسط AM24 : 18 شهریور 1394 در ساعت 21:14

منطقه 3 داریم تا منطقه 3 ...بعضی از این منطقه 3 ها در حد منطقه 5 هم نیستن انقدر که کمبود امکانات دارن مثل شهر ما...بعضی ها هم اسما منطقه 3 هستن ولی امکاناتشون خیلی بیشتره...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)