ولی خودمونیم هممون میدونیم اگه یه روز کنسرت بزاره تو ایران به معنی واقعی کلمه میترکونه ... من خودم از آهنگاش خوشم نمیاد ولی خب بچه مجیدیه اس دیگه واسه بچه محلی ام که شده باید برم
درباره این کاراشم الکی جو ندید انگار اولین باره دیدید تو عمرتون ... مشکل از این مملکته که یه خواننده باید واسه مجوز گرفتن به همچین کارایی بیفته ! همه مشکل اصلیو ول کردن چسبیدن به این بدبخت ...
یعنی این تتلو با اون گذشته ای که داشته و این همه مسخره بازیاش داره واس گرفتن مجوز خودش رو اینقد خز میکنه
عامو تو رو چی به این کارا![]()
برو به همون جیگیلی جیگیلی ، قُد قُدا ، بغ بغو بغ بغو کردن و مسخره بازیهات برس سنگین تره![]()
ویرایش توسط saj8jad : 18 مرداد 1394 در ساعت 11:02 دلیل: اضافه کردن شکلک پس کلگی!
ان شاء الله که با یک شعر سبک به خانواده ی شهید توهین نکنه اما معتقدم باید به هر انسانی فرصت بازگشت داد ...
ولی ایشون همچین بگی نگی یکم سیماش قاطیه ...![]()
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
جیگیلی که اسم یکی از اهنگاشه..ولی یادش بخیر چندسال پیش ترکوند...
بغ بغو هم که یکی از کارهای اعجاب انگیزشه(خدایی شاخ دراوردم ولی خب تو جواب بقیه که بهش گیر داده بودن هم خوب حرف نزده بود ینی تند حرف زده بود)
قد قدا رو هرکی میدوه به منم بگه حس تحقیقش نی.![]()
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
ویرایش توسط saj8jad : 18 مرداد 1394 در ساعت 11:20
...
ویرایش توسط Mr.Dr : 18 مرداد 1394 در ساعت 11:57
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
منم با حرف محمدحسین موافقم.
بعدشم ماها در جایگاهی نیستیم که بخوایم قضاوت کنیم.
شماها هم اگه نظری داشتین میتونید بگین خیلی هم خوبه ولی اینکه بخواین توهین و...از اینجور حرفا بزنید هم برا خودتون خوب نیس و هم به بسته شدن تاپیک منجر میشه.![]()
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)