تتلو که دیگه هیچ آرمین هم می خواد مجوز بگیره
اصن مگه داریم؟؟مگه می شه؟؟
تتلو که دیگه هیچ آرمین هم می خواد مجوز بگیره
اصن مگه داریم؟؟مگه می شه؟؟
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
به نظر من قرار نیست به هرکی که من و شما خوشمون اومد مجوز بدن ! اصن خیلی مسخرس که کسی واسه آهنگ بیرون دادن بخواد از کسی اجازه بگیره ! حالا دیگه چه برسه به اینکه طرفدار هم داشته باشه ... (اینم بگم خودم نمیتونم یه لحظه هم آرمینو تحمل کنم ! ولی خب دلیل نمیشه که چون من دوسش ندارم حق نداشته باشه آهنگ منتشر کنه !)
موافقم بحث خیلی طولانی و اعصاب خورد کنی میشه ...
به نظر من قرار نیست به هرکی که من و شما خوشمون اومد مجوز بدن ! اصن خیلی مسخرس که کسی واسه آهنگ بیرون دادن بخواد از کسی اجازه بگیره ! حالا دیگه چه برسه به اینکه طرفدار هم داشته باشه ... (اینم بگم خودم نمیتونم یه لحظه هم آرمینو تحمل کنم ! ولی خب دلیل نمیشه که چون من دوسش ندارم حق نداشته باشه آهنگ منتشر کنه !)
تتلو ابزار دست سیاستمداران شده
به نظرم خواننده ها اصلا نباید مجوز داشته باشن ... محبوبیت اونها رو مردم تعیین میکنن
اما در کشور ما سلسله مراتبی هست که باید طی بشه
چون اینجا....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)