خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

      نمایش مشخصات

      نحوه خوراک لوبیا با ارد وپیاز

      در اینترنت خوراک لوبیا به زحمت با اموزش صحیح پختش پیدا
      میشود ودر اینجا اموزش میدیم
      مقدار دو لیوان لوبیا برای هرسه نفر 4 قاشق ارد سر گرد پر پیمان
      مقداری پیاززیاد را در مقدار زیاد سرخ کرده بعد نصفش را جدا کرده دقت شود از قبل لوبیای چیتی را در اب بخیسانیم تا 12 ساعت
      لوبیا را با اب تنظیم کنید تا ابش زیاد نیافتد و چند بار بشوریم
      تا لوبیا ابش تازه
      بعدش میاید میزارید بار اگر اب کم کرد اب جوش اماده کتید بهش بزنید نصف پیاز هارا بعداز یکساعت با نمک بزنید به لوبیا و و اردهم کمکم با اب ولرم ونه داغ قاطی کنید بریزید روش تا حدود کلا 2 ساعت از اون یکساعت گذشته اینها قل بخورد
      راستی در این حین وبین
      ان نصف پیاز دیگر را با مقادیری گوچه و فلفل زیاد وسرکه سفید زیاد و رب وادویجات بزارید بار بعدش که جا افتاد بزارید روی لوبیا ها قاطی شود تا مقداری زمان بگذرد وهمه باهم همه باهم سفت شوند جا افتند

    2. Top | #2
      کاربر اخراجی

      نمایش مشخصات
      راستی یادم رفت بگم
      شاید برخی بگویند که لوبیا خوردن خوب نیست اشتباه میکنند زیرا حتما انها لوبیای زیادی در تر کیب اش یا خورشت سبزی خوردند
      نکته اکر در ترکیب غرمه سبزی یا اش لوبیا زیاد شو د هضم نمیشود خاطره
      بدی بجا می گذارد
      خیالتان راحت باشد در ترکیب خوراک لوبیا که گفتم لوبیا بد هضم نمی شود
      واز خوراک لوبیا فکر سو هاضمه نکنید

    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      Daghon
      نمایش مشخصات
      نوش جونت بخور حال كن مارم دعا كن
      گفتم دوستت دارم
      .

      و همه چیز فرو ریخت
      .

      چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

      در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان



    4. Top | #4
      کاربر باسابقه

      Mashkok
      نمایش مشخصات
      :/
      این دیگه چ تایپکیه؟!

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن