در اینترنت خوراک لوبیا به زحمت با اموزش صحیح پختش پیدا
میشود ودر اینجا اموزش میدیم
مقدار دو لیوان لوبیا برای هرسه نفر 4 قاشق ارد سر گرد پر پیمان
مقداری پیاززیاد را در مقدار زیاد سرخ کرده بعد نصفش را جدا کرده دقت شود از قبل لوبیای چیتی را در اب بخیسانیم تا 12 ساعت
لوبیا را با اب تنظیم کنید تا ابش زیاد نیافتد و چند بار بشوریم
تا لوبیا ابش تازه
بعدش میاید میزارید بار اگر اب کم کرد اب جوش اماده کتید بهش بزنید نصف پیاز هارا بعداز یکساعت با نمک بزنید به لوبیا و و اردهم کمکم با اب ولرم ونه داغ قاطی کنید بریزید روش تا حدود کلا 2 ساعت از اون یکساعت گذشته اینها قل بخورد
راستی در این حین وبین
ان نصف پیاز دیگر را با مقادیری گوچه و فلفل زیاد وسرکه سفید زیاد و رب وادویجات بزارید بار بعدش که جا افتاد بزارید روی لوبیا ها قاطی شود تا مقداری زمان بگذرد وهمه باهم همه باهم سفت شوند جا افتند