گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
من یه چیز بگم؟؟/
تقلب گناهه
حق کسی که خونده ضایع میشه...
کسی که شب تا صبح درس خونده اونی که گرفته خوابیده نباید مثل هم باشه
البته ماها همه بچه های خوبی هستیم الحمدلله
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
run forrest runnn
برادر عزیزم بحث شمایی که تقلب می رسونید نیستید چه راضی باشید جه نباشید...البته شما هم مقصرید و گناه کردید
بحث اون کسیه که شب تا صبح نخوابیده ...اونی که ریتالین خورده که بتونه نمره بالایی بگیره ، اگه من نوعی که خوابم کامل ، یه صفحه درمیونم خونده باشم با اون شخص یه نمره بگریم حق اونو ضایع کردمدرسته ؟
run forrest runnn
تقلب تو کلاس کاری ما نیستما 2نویسی میکنیم
یعنی برگمو با رفیقم عوض میکنم و ننوشته های هم رو تکمیل میکنیم
![]()
ولی دستمال کاغذی که روش تقلب نوشته باشی و ازش به عنوان پاک کردن مماغ استفاده کنی، ساده ترین راه هست. لامصب 4ساله داره جواب میده![]()
خوشم میاد پایین صفحه توی جمع کسانی که نوشته این تاپیک را مشاهده کرده اند، نوشته " محمد نادری "دارن این تاپیکو میخونن تا مچ شاگرداشونو بگیرن
ولی من به نمایندگی همه بچه ها از پشت همین تریبون اعلام میکنم که این کاری ست ناشدنی
پارسال معلم ریاضیمون فهمید که بچه های کلاس دارن تقلب میکنن برای همین امتحان بعدیش رو جوری گرفت که سوالات a و b بودن یعنی ترتیب سوالات و گزینه ها جابجا بود و بچه ها رو هم یکی در میون نشوند ولی بازم در کمال اقتدار تقلب کردیم
![]()
اینا چیه
مثل بچه ادم با صدای معمولی به هم میرسونیم ( البته به غیر م.ح شاگرد اول و ... خون کلاس )
ساده قدیمی پر کاربرد
دوستان سال دوم که جغرافیا داشتیم رفتم کنار سطل اشغال ( جان تو خالی بود )نشستم صفحات مهم کتاب رو گذاشتم توش البته استان رو به علت حجم کم خلاصه نویسی کردم و گزاشتم هیچی دیگه نخونده ملا شدیم
حالا هم هنوز مراکز استان ها هم بلد نیستیم مخصوصا این بیرجند و بجنورد !!!
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
من اهل تقلب زیاد نیستم ، ولی در حد 25صدم بمونم از دوستان کرایه میکنیم بعدا سر نوبت جبران میکنم ولی خب ، شیوه بچه های اون کلاسمون برای تقلب برام جالب بود !!!
تو وایبـــــر پیام صوتی و عکس و جوابارو برا هم میفرستن !!
یه عده هم از گوشه اطراف شنیده بودم صفحات کتابو دونه دونه عکس میگیرن !!! ( آخه اینا جزو کدوم دسته از موجوداتن)
Dear GOD
Thank you for
Everything
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)