خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات

      سوال در مورد اپران لک

      سلام به همه عزیزان

      سوالی داشتم در واقع ابهام !

      آیا در صورت موجود بود لاکتور و گلوکز میل باکتری به کدوم یک بیشتره یا باز هم اپران لک فعال میشه یا نه ؟

      ممنون

    2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

      khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام باکتری درنبود گلوکز از لاکتوز استفاده میکنه و در نتیجه اپران فعال هست اما وقتی گلوکز تو محیط باشه نیازی به اپران لک نیست پس فعال نیست.
      Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...

    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      اپران لک زمانی روشن میشود که گلوکز در محیط نباشد یعنی وقتی که گلوکز و لاکتوز هر دو در محیط باشند اپران لک خاموش است

    4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid1996 نمایش پست ها
      اپران لک زمانی روشن میشود که گلوکز در محیط نباشد یعنی وقتی که گلوکز و لاکتوز هر دو در محیط باشند اپران لک خاموش است
      البته باید لاکتوز هم باشد + گلوکز نباشد !

    5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parsatighe نمایش پست ها
      سلام به همه عزیزان

      سوالی داشتم در واقع ابهام !

      آیا در صورت موجود بود لاکتور و گلوکز میل باکتری به کدوم یک بیشتره یا باز هم اپران لک فعال میشه یا نه ؟

      ممنون
      اگه در محيط لاکتوز باشه اپران روشن ميشه. تو کتاب گفته اگه در محيط لاکتوز باشه اپران روشن ميشه ولي نگفته اي داستان به گلوکزم ارتباط داره يا نه.
      جواب اينه که ارتباط نداره. به عبارت بهتر:
      در محيط گلوکز و لاکتوز رو با هم داريم. هر دوي اينا با انتشار وارد باکتري ميشن(انتشار گونه هاي مختلف به هم هيچ ارتباطي ندارن). خوب باکتري از گلوکز استفاده ميکنه و لاکترز هم طبق داستان به آلولاکتور تبديل ميشه و اپران روشن ميشه.
      جمع بندي اينکه فارغ از اينکه گلوکز در محيط هست يا نه, در صورت موجوديت لاکتوز, اپران فعال ميشه.

    6. Top | #6
      کاربر انجمن

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      اگه در محيط لاکتوز باشه اپران روشن ميشه. تو کتاب گفته اگه در محيط لاکتوز باشه اپران روشن ميشه ولي نگفته اي داستان به گلوکزم ارتباط داره يا نه.
      جواب اينه که ارتباط نداره. به عبارت بهتر:
      در محيط گلوکز و لاکتوز رو با هم داريم. هر دوي اينا با انتشار وارد باکتري ميشن(انتشار گونه هاي مختلف به هم هيچ ارتباطي ندارن). خوب باکتري از گلوکز استفاده ميکنه و لاکترز هم طبق داستان به آلولاکتور تبديل ميشه و اپران روشن ميشه.
      جمع بندي اينکه فارغ از اينکه گلوکز در محيط هست يا نه, در صورت موجوديت لاکتوز, اپران فعال ميشه.

      خیر، وقتی کمی هم گلوکز موجود باشه دیگه اپران روشن نمیشه..! و باکتری از گلوکز استفاده میکنه

      ولی وقتی فقط؛ فقط و فقط لاکتوز باشه اونوقت باکتری تجزیش میکنه به گاکاکتوز و گلوکز..! ولی وقتی گلوکز هست ک دیگه مرض نداره که لاکتوزو تجزیش کنه از گلوکزش استفاده کنه که.. چون گلوکز بقدر کافی هست دیگه ب خودش زحمت نمیده!اوکی؟

      پس وقتی ما شیر + شیرینی میخوریم تو شکممون اگه باکتری تجزیه کنند لاکتوز هم موجود باشه کاری ب لاکتوز نداره و همون گلوکزو بعنوان سوخت استفاده میکنه!

    7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shahriyar.delband نمایش پست ها
      خیر، وقتی کمی هم گلوکز موجود باشه دیگه اپران روشن نمیشه..! و باکتری از گلوکز استفاده میکنه

      ولی وقتی فقط؛ فقط و فقط لاکتوز باشه اونوقت باکتری تجزیش میکنه به گاکاکتوز و گلوکز..! ولی وقتی گلوکز هست ک دیگه مرض نداره که لاکتوزو تجزیش کنه از گلوکزش استفاده کنه که.. چون گلوکز بقدر کافی هست دیگه ب خودش زحمت نمیده!اوکی؟

      پس وقتی ما شیر + شیرینی میخوریم تو شکممون اگه باکتری تجزیه کنند لاکتوز هم موجود باشه کاری ب لاکتوز نداره و همون گلوکزو بعنوان سوخت استفاده میکنه!
      :-)
      اوکي ... اوکي... آميگووووو!
      آقا من واسه حرفي که زدم استدلال آوردم گفتم طبق انتشار لاکتوز وارد باکتري ميشه وارد که بشه به آلولاکتوز تبديل ميشه. و ميدونيم که انتشار يه ماده مستقل از انتشار ماده ديگه.
      ولي شما اومدي از کجا حکم دادي که فلانه و بيساره و يکم اينگليسي حرف زدي. هيچ استدالالي نياوردي.
      البته حرفتم ايراده! طبيعت خيلي هوشمندتر از اين حرفاس و مث آدما تنبل نيس که گلوکز در دسترس باشه و منبع ديگه انرژي رو هدر بده اسراف کنه!:yahoo (94):
      بازم سعي کن يه استدلال درست بياري.يا ا
      ستدلال منو رد کن.
      يا يه خط از کتاب بيار که استدلال منو رد کنه.
      هر کدومو بياري قبوله و منو بسيار بسيار خرسند ميکني.
      ویرایش توسط saeid_NRT : 27 آبان 1393 در ساعت 20:46

    8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      :-)
      اوکي ... اوکي... آميگووووو!
      آقا من واسه حرفي که زدم استدلال آوردم گفتم طبق انتشار لاکتوز وارد باکتري ميشه وارد که بشه به آلولاکتوز تبديل ميشه. و ميدونيم که انتشار يه ماده مستقل از انتشار ماده ديگه.
      ولي شما اومدي از کجا حکم دادي که فلانه و بيساره و يکم اينگليسي حرف زدي. هيچ استدالالي نياوردي.
      البته حرفتم ايراده! طبيعت خيلي هوشمندتر از اين حرفاس و مث آدما تنبل نيس که گلوکز در دسترس باشه و منبع ديگه انرژي رو هدر بده اسراف کنه!:yahoo (94):
      بازم سعي کن يه استدلال درست بياري.يا ا
      ستدلال منو رد کن.
      يا يه خط از کتاب بيار که استدلال منو رد کنه.
      هر کدومو بياري قبوله و منو بسيار بسيار خرسند ميکني.
      اخه همیشه سلول ها اسان ترین روش رو انتخاب میکنن
      !

    9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      :-)
      اوکي ... اوکي... آميگووووو!
      آقا من واسه حرفي که زدم استدلال آوردم گفتم طبق انتشار لاکتوز وارد باکتري ميشه وارد که بشه به آلولاکتوز تبديل ميشه. و ميدونيم که انتشار يه ماده مستقل از انتشار ماده ديگه.
      ولي شما اومدي از کجا حکم دادي که فلانه و بيساره و يکم اينگليسي حرف زدي. هيچ استدالالي نياوردي.
      البته حرفتم ايراده! طبيعت خيلي هوشمندتر از اين حرفاس و مث آدما تنبل نيس که گلوکز در دسترس باشه و منبع ديگه انرژي رو هدر بده اسراف کنه!:yahoo (94):
      بازم سعي کن يه استدلال درست بياري.يا ا
      ستدلال منو رد کن.
      يا يه خط از کتاب بيار که استدلال منو رد کنه.
      هر کدومو بياري قبوله و منو بسيار بسيار خرسند ميکني.
      اتفاقا توی بیولوژی کمپبل نوشته باکتری تا وقتی گلوکز و لاکتوز باشه ترجیح میده از گلوکز استفاده کنه و انرژی که صرف تجزیه لاکتوز میکنه را به جای دیگه اختصاص بده
      p0398.jpg

      you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU


    10. Top | #10
      کاربر انجمن

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      :-)
      اوکي ... اوکي... آميگووووو!
      آقا من واسه حرفي که زدم استدلال آوردم گفتم طبق انتشار لاکتوز وارد باکتري ميشه وارد که بشه به آلولاکتوز تبديل ميشه. و ميدونيم که انتشار يه ماده مستقل از انتشار ماده ديگه.
      ولي شما اومدي از کجا حکم دادي که فلانه و بيساره و يکم اينگليسي حرف زدي. هيچ استدالالي نياوردي.
      البته حرفتم ايراده! طبيعت خيلي هوشمندتر از اين حرفاس و مث آدما تنبل نيس که گلوکز در دسترس باشه و منبع ديگه انرژي رو هدر بده اسراف کنه!:yahoo (94):
      بازم سعي کن يه استدلال درست بياري.يا ا
      ستدلال منو رد کن.
      يا يه خط از کتاب بيار که استدلال منو رد کنه.
      هر کدومو بياري قبوله و منو بسيار بسيار خرسند ميکني.
      img_20141118_195539.jpg

      WikiPedia:
      operan-lan.jpg

      However, it would be wasteful to produce the enzymes when ...or if there is a more preferable energy source available, such as glucose.

      انگلیسی بلدین دیگه یا ترجمه کنم؟ میگه it is wastfull این یه کار مهملیه که وقتی یه منبع انرژی دیگه مثل گلوکز داری بیای انرژی بذاری آنزیم درست کنی!

      منبع اولم که از خیلی سبز بود که فارسی نوشته: وقتی اپران لک خاموش است: که لاکتوز در روده و درون باکتری نیست(یا که ممکن است لاکتوز باشد، اما درکنارش گلوکز هم باشد!)




      موفق و سربلند باشید!
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست operan-lan.jpg  

    11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Maghror
      نمایش مشخصات
      در کل خیلی رو کتاب ریز نشین
      کتاب در حقیقت اقتباس و خلاصه و ترجمه شده بدترین و گنگ ترین شکل ممکن از کتاب بیولوژی کمپبل هستش
      همین بیان ژن و اپران انقدر پیچیدست که خودش یک فصل کتاب داره

      you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU


    12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جوابي که دوستان گفتن درست ميباشد :-)

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن