همیشه سکوت نشانه ی تایید حرف طرف مقابل نیست ، گاهی
نشانه ی قطع امید از سطح شعور اوست !!!
(میشل فوکو)
سلام آقای سلطان نژاد
شما پشت کنکوری هستید؟
--
اگر میشه یه راهنمایی بکنید که توی این یک ماه زیستمون رو به 85-90 برسونیم. ( در حال حاضر تسلط نسبی روی زیست دارم )
یه پیشنهاد بدین که این تسلط رو افزایش بدیم.
---
و یه سوال دیگه : اگر میشه بگین که کدوم یکی از سوالهای زیست سنجش رو غلط زدید.
---
ممنون
بیشتر تو زیست اونم نه به خاطر اینکه بلد نیستم بیشتر این مدلیه که سوال رو میخونم حتی دور کلمات کلیدی سوال خط می کشم ولی مثلا کلروفیل رو میخونم و توی ذهنم به کارایی که کلروپلاست انجام میده فکر می کنم یا مثلا میگه کدام نادرست است از چهار تا دوتای اول رو که درسته رو خوب رد میکنم ولی وسط سوال اون مورد نا درست رو هم رد می کنم و درست رو میزنم یعنی وسط سوال یادم میره چی می خواد
یا توی شیمی توی مسائل اشتباهم کمه ولی توی درست نادرست هم همون قضیه زیست تکرار میشه
تو فیزیک به جای اینکه دو رو تقسیم بر سه کنم سه رو تقسیم بر دو می کنم
ریاضی بیشتر توی ضرب و تقسیمه
شاید بگی تمرینت کمه ولی نیست و در ضمن اشتباهات متداول رو هم دارم و موقع زدنش مشکل ندارم
یکی دیگه اینه که زود خسته میشم نمی دونم چرا ؟؟؟![]()
با سلام . آرزوی موفقیت.خیر پشت کنکوری نیستم و اگه میگفتین دقیقا زیستتون چند درصد میزنین بهتر میشد راهنمایی کرد ولی در حالت کلی که تسلط کلی دارین سعی کنین تمام مطالب زیست رو اگه تموم نکردین حتما تموم کنین چون سوالات زیست ترکیبی هستش و اگه یه تستی مطرح بشه که فقط یه نکته از فصلی که شما نخوندین داشته باشه کل اون تست رو از دست میدین.برای کسب درصد زیست هم باید فقط دفعات مرورتون زیاد باشه.سوالات 179 و 204 رو به دلیل بی دقتی اشتباه زدم.موفق باشین
...
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 36 مهمان)