من رفتم کلاسشو
بله 400 نفر به بالاست
هزینشم بالا یک و سیصد هست
بخاطر بازرگانی معروف شد
وقتی که بازرگانی بود هیشکی اینو حساب نمیکرد اما وقتی رفت معروف شد
پولتو دور نزیز بری کلاسش با اون کلاس شلوغ و سبک تدریسش چیزی نمیفهمی
من رفتم کلاسشو
بله 400 نفر به بالاست
هزینشم بالا یک و سیصد هست
بخاطر بازرگانی معروف شد
وقتی که بازرگانی بود هیشکی اینو حساب نمیکرد اما وقتی رفت معروف شد
پولتو دور نزیز بری کلاسش با اون کلاس شلوغ و سبک تدریسش چیزی نمیفهمی
مشاور
منم کلاس نکته و تستش رو رفتم....800 نفر بودیم....... اقای بابایی تمام تلاشش رو سر کلاس تکته و تست کرد.
ببخشیدا اما حرفتون بسیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــار بی منطقه شما رو چه حسابی داری این حرف رو میزنی؟کلاس شلوغه درست اما به حدی خوب کلاس رو اداره میکنه که هیچ فرقی با کلاسای معمولی نداره..درموزد نحوه ی تدریس هم که واقعا خنده داررررررررررررررررررررررر رررررررره به احتمال زیاد شما شاگرد ایشون نبودین.....
I KEEP DANCING ON MY OWN
یاد بگیر به نظر هر کس احترام بذاری
شما رفتی پول دادی حالا دوست نداری کسی به ضرر اتون حرف بزنه
منم رفتم پول کلاسش رو دادم
نشون به تون نشون که بالا ونک بود کلاسش مال دخترام فکر کنم خانه معلم بود مال پسرا دانشکده پرستاری
کلاس شلوغ دو هزارم نمی ارزه اولا که فرصت نمیشه ازت پرسش کنه دوما اصلا امتحان نمیگیره هر جلسه میگه جلسه بعد امتحان اما نمیگیره
سوما جزوه هایی که میده اصلا ارزش نداره و چیزی جز 4 تا سوال توش نیست
پنجما اجازه پرسش تو کلاسش رو نمیده
ششما کلاسش ایجاد استرس میکنه چون بد دهن هست و به یکی گیر بده میندازتش بیرون و اخلاقش خوب نیست
یک میلیون سیصد رو خرج کتاب کنی بهتره تا کلاس ایشون. مصلایی از این کمی بهتره
اما هیچکدوم بازرگانی نمیشه که دیگه نیست
مشاور
دوست عزیز من شاگرد ایشون بودم تو همون کلاس چهارصد نفری فوق العاده کلاس رو اداره میکردن...من همایش ایشون هم شرکت کردم..همایش سه روزه ی تهران با اینکه تعداد خیلی بالا بود اما کوچکترین اشکالی نه به تدریس ایشون و نه به نحوه ی اداره ی کلاس وارد نیست..اولین سال تدریس استاد تو کرج امسال بود و هزینه شم یک میلیون...آقای بابایی رتبه ی یازده کنکور سال 76،مدرک پزشکی از دانشگاه تهران،یک انسان نابغه،متواضع،خوش قلب و باشخصیت هستن و واقعا لقب استادی شایسته ی ایشونه و بس...نحوه ی تدریس حررررررررررررررررف نداره و هیچچچچچچچچچچچچچچچ شخصی بهتر و مفهومی تر از دکتربابایی بلد نیست ،نبوده و نخواهد بود که تدریس کنه...تو کل ایران هم بگردی رو دست ایشون کسی نیس...متاسفانه هرکسی هم نظری برخلاف این داره یا کم لطفی میکنه یا قطع به یقین شاگردشون نبوده...درضمن با آقای بازرگانی هم همکاری در تالیف کتاب های مبتکران داشته.اما حرف جناب آقای آرتیم صحت نداره به هیچ وجه من الوجوه.به حدی سرکلاساش انرژی میذاره و با جون و دل زحمت میکشه که احدی از کار ایشون ناراضی نیست....من واقعا دلخور شدم همچین حرف ناحقی رو راجع به همچین معلمی که با عشق درس میده زدن...یکـــــ کلام:بابایی بدون رقیـــــــــــــــــــبه.. و این حرف من نیس...حرف همه ی شاگرداشه..تک به تکشون....
I KEEP DANCING ON MY OWN
باشه شما حرف منو رد کن اما حقیقت تلخه
اره انرژی میذاره تلاش میکنه اما سبکش به هیچ دردی نمیخوره
از قبل بازرگانی معروف شد بعد شما میگی هیچ رقیبی نداره
اگه تو کتاب پیش بازرگانی به عنوان همکار نمیوردش یک کتاب هم نداشت
خودش میگفت من هر چی بلدم از بازرگانی یاد گرفتم
مصلایی از این خیلی بهتره حداقل امتحان میگیره میپرسه جزوه اش بهتره و سبکشم بهتر
در کل اشتباهه واسه شیمی بری کلاس
هیچ راه تستی هیچ روش سریعی نمیگه همون مبتکران رو درس میده روش هایی که تو همه کتاب ها هست
مشاور
اینم بگم کلاس نکته و تست ایشون 800 نفر هست . کلاس های در طول سال ایشون که این تعداد نیست و در طول سال هم میشه ازشون سوال پرسید. اقای بابایی در همون وقت کم کلاس فوق العاده گذاشت برای نکته و تست. .....
مشاور
من لحنم بد بود معذرت،آخه جنابعالی اولین نفری هستی که همچین حرفی رو میزنی...من خودم کلی راجع به کار بابایی تحقیق کردم که نوشتم به قول شما چون قرار بود پول بدم پس مستلزم این بود که برم بپرسم از شاگرداش...هیچ کس از ایشون ناراضی نبوده و نیست.منم اگه دقت کرده باشن زدم کرج...اولا از ما آزمون میگرفت بعد هم شما حق بده که واقعا وقت نمیشد هر روز هر روز آزمون بگیره خود دانش آموز کنکوری باید بخونه نه به ضرب و زور پرسش و آزمون.در ضمن سرکلاس ما لیست پرسش رو میگرفت و میپرسید.میبردتت روی سن جلوی چهارصد نفر میپرسید و کافی بود بلد نباشی...چه وقتا که تا دیروقت وایمیساد چک نویس هارو چک میکرد...دیگه بعد عید این کار رو نکرد و استدلالشم این بود کسی که کنکور داره خودش باید خودکار بخونه حالا شاید شما با سیستمی راحت تری که هی استاد بپرسه که مجبور بشی بخونی این از این.....دوما چه بسا استادایی هستن که جزوه های باکلاس و سیمی و گلاسه میدن اما دوزارررررررررررر بارشون نیس ...سوما درسته که اجازه ی پرسش نمیده اما جوری تدریس میکنه که اصلا و ابدا پرسشی واست پیش نمیاد...درضمن یک روز رو کلا اختصاص به رفع اشکال و پرسش میده...به ماهم گفت چون تعداد بالاس واقعا نمیشه هرکی پاشه بره هی سوال کنه که راست هم میگفت...چهارما بد دهن بودن ایشون به خاطر حفظ نظم کلاسه...والا ما بد دهنی ندیدیم...دانش آموز خودش مقصره.پول دادی اومدی کلاس خب حرف نزن که کسی بیرونت نکنه..به قول معروف احترامت دست خودت باشه..پنجما چون من سر مصلایی ننشستم درباره ی ایشون نظر نمیدم و همینطور در مورد آقای بازرگانی که کلی پول کتابشو میدی نصف کتابش پارازیت های فوق العاده لوووووووووووس و بی مزه ست...به جای اینکه توضیح بده میگه حال ندارم و از این قبیل حرف هایی که ارزش چاپ نداره اگرم خوبه عالیه بهترینه باشه اما هیچ دلیلی بر پایین تر بودن سطح دکتر بابایی نیست...
I KEEP DANCING ON MY OWN
چه جالب همین بس که میگی کتاب مبتکران بازرگانی که همه از روش تقلید کردن و درس میدن بالخصوص همین بابایی رو قبول ندارم
تعصبانه حرف زدن درست نیست
شما مگی جزوه سیمی شده و با کلاس به درد نمیخوره
میگی حق داره که نپرسه چون تعداد زیاده
کدوم دبیری اینجوری کلاس 500 نفری راه میندازه
چشش کور میخواست دو سه تا کلاس داشته باشه هر کلاسش نهایت 30 نفر تا مثل ادم و درست درس بده
دیگه خودش چرک نویس چک نمیکنه و ازمون نمیگیره فقط وعده و وعید میده
خودشم میگفت جلو دخترا فحاشی نمیکنم اما تو کلاس پسرا بد جور فحاشی میکرد
کاری با بد دهن بودنش ندارم
اگه کلاساش 30 نفری بود مرزید رفتنش کلاس 400 نفری به بالا ارزش نداره وقتت حروم میشه
کسایی که میخوان برن کلاسش بیان مبتکران یا خیلی سبز کار کنن بعدشم الگو اگه وقت داشتن بعدش فار هم کار کنن ببینن بالا 70 میزنن یا نه
مشاور
خب من حرف شما رو حقیقت نمیدونم که حالا بگم تلخه یا نه..یک سری حرف بی منطقه واس من که اصلا نمیشه قبولش کرد...هر انسان با وجدان دیگه ای هم به جای من بیاری و ازش بپرسی صد در صد جواب منو میده من نمیدونم به شما چه گذشته سر کلاس ایشون که انقد کینه به دل گرفتی و ناحق داری راهنمایی میدی...سبکش استثنا واسه شما جواب نداده...بازم میگم من مصلایی رو ندیدم تدریسشو هرچند قبل دکتر ایشون کرج تدریس میکردن به دلیل مسائلی که جاش نیس بیرونش کردن...
اما این حرف شما که که اشتباهه بری کلاس رو کاملا و واضحا موافقم...اصلاهیچ درسی نیاز به کلاس نداره...مگر اینکه واقعا تعطیل باشی تو اون درس..من امسال تمام وقتم سر کلاس بودم و این بزرگ ترین اشتباه من بود....
I KEEP DANCING ON MY OWN
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)