خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

منابع جمع بندی برای عید و بعد آن

سلام به همه. ی مدته ذهنم شدیدا درگیر ایام کنکور و جمع بندیه.از خیلیا کمک خواستم که منابعی رو بهم پیشنهاد بدن که هم واسه جمع بندی عالی باشه و هم تو کنکور سربلندت کنه ولی چیزی دستگیرم نشد.ازتون خواهش میکنم هرکی منبعی رو سراغ داره بگه تا ما هم استفاده کنیم.مثلا واسه عمومیا دینی و ادبیات و برای اختصاصیا زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی.اگه کمک کنین ممنون میشم.

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کتابهای مهرو ماه فک کنم خوب باشن البته دوستانی که تجربه دارن کمک کنن

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      سلام به همه. ی مدته ذهنم شدیدا درگیر ایام کنکور و جمع بندیه.از خیلیا کمک خواستم که منابعی رو بهم پیشنهاد بدن که هم واسه جمع بندی عالی باشه و هم تو کنکور سربلندت کنه ولی چیزی دستگیرم نشد.ازتون خواهش میکنم هرکی منبعی رو سراغ داره بگه تا ما هم استفاده کنیم.مثلا واسه عمومیا دینی و ادبیات و برای اختصاصیا زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی.اگه کمک کنین ممنون میشم.
      تجربی

زیست: بدون شک بهترین منبع همایش دریافت هستش + جمع بندی مهروماه مکمل خوبی هست براش(استفاده از مهروماه اختیاری!)
      - چکیده تخته سیاه دیگه دربرابر همایش سطحش پایینتره، پس گول نخوری!
      - درسنامه های زیست الگو برا جمع بندی کامل نیست!!

ریاضی: باز هم همایش دریافت بهترین گزینه ـست!
      - چکیده تخته سیاه هم بد ترین گزینه! مهروماه معمولی!

شیمی: انتخابش یکم سخت تره، مهروماه تک جلدی رو راحت تر میشه خوند ولی فیل های شیمی مبتکران که سه جلده یکمی کامل تره ولی بیشتر! اگه شیمی خوب خوندی همین مهروماه کفایت میکنه هرچند که بعضی فصلاشو خیلی خوب نگفته ولی کافیه به نظرم
      - چکیده تخته سیاه باز هم در برابر اونا ضعیف تره
      - همایش دریافت ویرایش جدیدش تعریفشو میکنن پس ببینش

فیزیک: جمع بندی مهروماه
      - هفت چیز خیلی سبز هم بدک نیس ولی یکم تستاش یکمم درسنامه هاش چیزه!!! (تخته سیاه هم با این خیلی فرقی نداره)

عربی: من خودم ندارم و ندیدم ولی اکثرن مهروماه رو قبول دارن
      - همایش جدیدن اومده اونم میگن خوبه ولی ببینش!

زبان: مهروماه!
      - خیلی سبزم کتابش خوبه البته

دینی: مهروماه هم جمع بندیه هم فوق العاده کاملِ! با ضمیمه های عالی! و تست های کافی!
      - چکیده تخته سیاه داغونه به نظرم!

ادبیات: فک کنم دو تا منبع برا انتخاب داری همایش دریافت و جمع بندی مهروماه
      من ندیدم ولی جفتشونو میگن خوبه مخصوصن همایش! حالا خواستی بگیری همین دوتا رو بزار جلوت و یکیشو بردار
      ویرایش توسط MEHRD@D : 02 اسفند 1392 در ساعت 22:06

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad9 نمایش پست ها
      تجربی

زیست: بدون شک بهترین منبع همایش دریافت هستش + جمع بندی مهروماه مکمل خوبی هست براش(استفاده از مهروماه اختیاری!)
      - چکیده تخته سیاه دیگه دربرابر همایش سطحش پایینتره، پس گول نخوری!
      - درسنامه های زیست الگو برا جمع بندی کامل نیست!!

ریاضی: باز هم همایش دریافت بهترین گزینه ـست!
      - چکیده تخته سیاه هم بد ترین گزینه! مهروماه معمولی!

شیمی: انتخابش یکم سخت تره، مهروماه تک جلدی رو راحت تر میشه خوند ولی فیل های شیمی مبتکران که سه جلده یکمی کامل تره ولی بیشتر! اگه شیمی خوب خوندی همین مهروماه کفایت میکنه هرچند که بعضی فصلاشو خیلی خوب نگفته ولی کافیه به نظرم
      - چکیده تخته سیاه باز هم در برابر اونا ضعیف تره
      - همایش دریافت ویرایش جدیدش تعریفشو میکنن پس ببینش

فیزیک: جمع بندی مهروماه
      - هفت چیز خیلی سبز هم بدک نیس ولی یکم تستاش یکمم درسنامه هاش چیزه!!! (تخته سیاه هم با این خیلی فرقی نداره)

عربی: من خودم ندارم و ندیدم ولی اکثرن مهروماه رو قبول دارن
      - همایش جدیدن اومده اونم میگن خوبه ولی ببینش!

زبان: مهروماه!
      - خیلی سبزم کتابش خوبه البته

دینی: مهروماه هم جمع بندیه هم فوق العاده کاملِ! با ضمیمه های عالی! و تست های کافی!
      - چکیده تخته سیاه داغونه به نظرم!

ادبیات: فک کنم دو تا منبع برا انتخاب داری همایش دریافت و جمع بندی مهروماه
      من ندیدم ولی جفتشونو میگن خوبه مخصوصن همایش! حالا خواستی بگیری همین دوتا رو بزار جلوت و یکیشو بردار

با تچکر از راهنمایی های خوب برادر مهرداد منم اکثریت نظرم رو همیناست فقط یه ضمیمه داشته باشم

واسه شیمی به نظرم از همین الان 3 جلد فیل رو بگیر و باهاشون کار کن خیلی بهتره

همایش دریافت + چکیده تخته سیاه تو شیمی مکمل های خوبی میشن

جمع بندی مهروماه هم بهترین کتاب جمع بندیه تک جلدیه ولی اگه خواستی بگیریش حتما به یه بار خوندنش اکتفا نکن

واسه فیزیک هم جمع بندی مهروماه یا معجزه فیزیک کنکور رو با پوستر های فار بخون ترکیب و همپوشانی خیلی خوبی تو زمان کم بهت میدن

عربی هم همایش دریافت +لقمه مهروماه کتاب های خیلی خوبی هستن

جمع بندی مهروماه هم خوبه ولی به نظرم بیشتر واسه کسایی خوبه که عربی رو کامل خوندنه و بیشتر نیاز به یه مرورو دارن مخصوصا تو قواعد

زبان هم علاوه بر مهروماه جمع بندی میتونی از 40 آزمون نوبل هم استفاده کنی

ادبیات هم دریافت 2 جلدی خیلی عالیه ولی لغت و املا رو پوشش نداده توش

فعلن ...!!!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      سلام اول که به نظر من خیلی خودت رو درگیر نکن که حتما منبع داشته باشی میتونی از تست هایه مارک دارت و خلاصه درس هات استفاده کنی اما در کل برای منبع:

برای ادبیات به نظر من کتاب جمع بندی هیچ کاربردی نمیتونه داشته باشه

برای دین و زندگی هم اصولا اعتقادی به کتاب برای جمع بندی ندارم، اگر که درس رو خونده باشی و فقط بخوای جمع بندی کنی از روی همین کتابایی که هست (منظورم کتابایه جمع بندی نیست همین کتابایی مثله گاج) میتونی روزی سه چهار درس بخونی

برای عربی هم که به نظرم بهترین منبع گاج خاکستریه که برای جمع بندی هم به راحتی میتونی ازش استفاده کنی (اگر بخش آموزش قواعدش رو روی هم بزاری شاید کلا بیست برگ هم نشه و البته آخر کتاب هم یه خلاصه ی عربی برای جمع بندی داره)

زبان از اون جمله دروسه که به نظرم حتما منبع واسه جمع بندی نیاز داره (البته نظر خاصی ندارم اما با توجه به مولف همایش دریافت نباید بدباشه)

واسه شیمی هم به نظرم منبع فوق العاده برای جمع بندی جزوه های آموزشیه گام اول گزینه ی دوست که میتونی مجانی توی اینترنت دانلود کنی، به عنوان مثال کل شیمی 2 رو توی 35 صفحه گفته (البته که حق ناشر رو نادیده گرفتیم اینطوری)

واسه فیزیک هم اگر به نتیجه ای رسیدی به منم بگو

توی دروس ریاضی هم اصولا اعتقادی به کتاب آموزشی برای حمع بندی ندارم همون تست هایه نشان دار

زیست هم نمیدونم رشتم ریاضیه

البته اینایی که گفتم واس آموزش بود اما خوب واسه تست همون تست هایه کنکور رو به صورت مجای کار کردن فکر کنم بهترین راه باشه
      سردم است

و زمستان در این میان

نقشی ندارد ...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن