نوشته اصلی توسط
mehrdad9
تجربی
زیست: بدون شک بهترین منبع همایش دریافت هستش + جمع بندی مهروماه مکمل خوبی هست براش(استفاده از مهروماه اختیاری!)
- چکیده تخته سیاه دیگه دربرابر همایش سطحش پایینتره، پس گول نخوری!
- درسنامه های زیست الگو برا جمع بندی کامل نیست!!
ریاضی: باز هم همایش دریافت بهترین گزینه ـست!
- چکیده تخته سیاه هم بد ترین گزینه! مهروماه معمولی!
شیمی: انتخابش یکم سخت تره، مهروماه تک جلدی رو راحت تر میشه خوند ولی فیل های شیمی مبتکران که سه جلده یکمی کامل تره ولی بیشتر! اگه شیمی خوب خوندی همین مهروماه کفایت میکنه هرچند که بعضی فصلاشو خیلی خوب نگفته ولی کافیه به نظرم
- چکیده تخته سیاه باز هم در برابر اونا ضعیف تره
- همایش دریافت ویرایش جدیدش تعریفشو میکنن پس ببینش
فیزیک: جمع بندی مهروماه
- هفت چیز خیلی سبز هم بدک نیس ولی یکم تستاش یکمم درسنامه هاش چیزه!!! (تخته سیاه هم با این خیلی فرقی نداره)
عربی: من خودم ندارم و ندیدم ولی اکثرن مهروماه رو قبول دارن
- همایش جدیدن اومده اونم میگن خوبه ولی ببینش!
زبان: مهروماه!
- خیلی سبزم کتابش خوبه البته
دینی: مهروماه هم جمع بندیه هم فوق العاده کاملِ! با ضمیمه های عالی! و تست های کافی!
- چکیده تخته سیاه داغونه به نظرم!
ادبیات: فک کنم دو تا منبع برا انتخاب داری همایش دریافت و جمع بندی مهروماه
من ندیدم ولی جفتشونو میگن خوبه مخصوصن همایش! حالا خواستی بگیری همین دوتا رو بزار جلوت و یکیشو بردار
با تچکر از راهنمایی های خوب برادر مهرداد منم اکثریت نظرم رو همیناست فقط یه ضمیمه داشته باشم
واسه شیمی به نظرم از همین الان 3 جلد فیل رو بگیر و باهاشون کار کن خیلی بهتره
همایش دریافت + چکیده تخته سیاه تو شیمی مکمل های خوبی میشن
جمع بندی مهروماه هم بهترین کتاب جمع بندیه تک جلدیه ولی اگه خواستی بگیریش حتما به یه بار خوندنش اکتفا نکن
واسه فیزیک هم جمع بندی مهروماه یا معجزه فیزیک کنکور رو با پوستر های فار بخون ترکیب و همپوشانی خیلی خوبی تو زمان کم بهت میدن
عربی هم همایش دریافت +لقمه مهروماه کتاب های خیلی خوبی هستن
جمع بندی مهروماه هم خوبه ولی به نظرم بیشتر واسه کسایی خوبه که عربی رو کامل خوندنه و بیشتر نیاز به یه مرورو دارن مخصوصا تو قواعد
زبان هم علاوه بر مهروماه جمع بندی میتونی از 40 آزمون نوبل هم استفاده کنی
ادبیات هم دریافت 2 جلدی خیلی عالیه ولی لغت و املا رو پوشش نداده توش