خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

معرفی کتاب آموزش ترکیبی زیست شناسی به سبک کنکور

درود دوستان و کنکوری های عزیز
      حتما تو تبلیغات سایت هم این کتاب رو دیدین
      امروز میخوام آموزش ترکیبی زیست شناسی به سبک کنکور-جلد دوم یعنی سال سوم رو به شما معرفی کنم:

این کتاب نوشته روح اله امرایی مولف کتاب های آموزش مفهومی زیست شناسی کانونه
      این کتاب شامل همه فصول زیست سوم بجز فصل هشته و به تازگی منتشر شده
      نظم آموزشی و ترتیب بیان مطالب خیلی خوبی داره و شامل ترکیب های متعددی از کتاب های زیست دوم سوم و چهارمه...
      "البته فراموش نکنید که هیچ کتاب و منبع و دبیری نمیتونه ادعای کامل بودن نکات ترکیبی زیست رو بکنه چون همیشه نکته های بیشتر تو زیست پیدا میشه"
      ولی این کتاب به نظر من نکات ترکیبی رو خیلی خوب پوشش میده و بازم فراموش نکنین که با دیدن نکات ترکیبی و نکات جدید تو زیست باید قوه تحلیلتون رو قوی کنید تا سر جلسه کنکور توانایی تحلیل سریع سوالات مفهومی و زیبای زیست رو داشته باشین
      پس این کتاب میتونه به عنوان یه منبع تمرین مناسب واسه شما دوست دارای زیست عمل کنه!!!
      در مورد خود کتابم بگم که همونطور که از اسمش پیداست یه کتاب آموزشه . تمرینای کمی داره
      اما همه سوالات زیست کنکورهای 86 تا 92 رو بصورت مبحثی داره و سوالات کنکور92 هم با پاسخ تشریحی ضمیمه ش شده...
      من تا حالا فصول گیاهیشو خوندم و از نظم آموزشیش و نکات جالبش واقعا لذت بردم...
      کتابیه متفاوت و با کیفیت...
      به همه بچه های گل تجربی توصیه میکنم اگه تو زیست سال سوم یا ترکیب مباحث مشکل دارین و یا دنبال یه منبع مناسب آموزش زیست سوم میگردین حتما این کتاب رو امتحان کنید...
      ویژگی دیگه این کتابم قیمت مناسبشه ودر کنار اون پرهیز از اضافه گویی های بی مورد و وقت گیر...

اینم یه نمونه از کتاب واسه دانلود:
      http://dl.konkur.in/post/92/11/Amoze...nkur.in%5D.rar
      واسه خرید باید به وبلاگ مولف(biology-teacher.blogfa.com) مراجعه کنید یا با شماره تلفن 09166676259 تماس بگیرید
      امیدوارم به کارتون بیاد...
      اگه سوال دیگه ای هم در مورد کتاب داشتین در خدمتم**

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      مرسی که گفتین.
      جلد اول مال سال دومه؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aishin نمایش پست ها
      مرسی که گفتین.
      جلد اول مال سال دومه؟
      امیدوارم مفید باشه
      بله جلد اول سال دومه که حدودای مهر و آبان منتشر شد**

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام این کتابی که می گید می شه روش حساب کرد به نظرتون چقدر خوبه/ آخه من شهرستانم و تهیه اش واسم مشکله

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اين از فاگوزيست بهتره!؟!
      جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اتفاقا امروزیه فصل از این کتاب رو خوندم خیلی عالی بود میخوام برم بگیرم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط leila.d.a نمایش پست ها
      سلام این کتابی که می گید می شه روش حساب کرد به نظرتون چقدر خوبه/ آخه من شهرستانم و تهیه اش واسم مشکله
      کتاب جدا خوبیه...یه سری غلط تایپی و علمی داره که همه منابع دارن!!!
      ولی واقعا ارزش خوندنو داره بخصوص کتاب سومش...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Yeganehp نمایش پست ها
      اين از فاگوزيست بهتره!؟!
      بهتر یا بدتر بودن نسبیه...هردو کتابای خوبین...هردو هم اشکال دارن...ولی فاگوزیست یه خورده حاشیه ها رو پررنگ کرده و نکات خارج از کتابم داره به اندازه خودش...این کتاب حاصل زحمات یه دبیر زیست خاک تخته خورده س و قطعا مفیده...

نقل قول نوشته اصلی توسط elham75 نمایش پست ها
      اتفاقا امروزیه فصل از این کتاب رو خوندم خیلی عالی بود میخوام برم بگیرم
      آره واقعا کتاب قوی و خوبیه...

در ضمن حالا دیگه اگه اشتباه نکنم میتونین برین سایت Zist123.ir و کتابو تهیه کنید

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام پوریا جان
      ممنونم از شما بابت پستهای خوبتون
      سوالی داشتم از حضورتون
      این 2 عنوان کتاب فاگوزیست و اونیکی شما بالا معرفی کردید مال کدوم انتشاراته؟چطور میشه سری کاملشونو تهیه کرد و تمام جلدهاش چاپ شده؟
      باز هم ممنونم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پوریا سلام من زست دوم برام شده مث یه غول واقعا برام مشکله
      زیست دومش چطوره؟
      ....

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ميشه ي مقايسه كامل و دقيق بين اين كتاب و فاگوزيست انجام بدين
      قطعا وقت خوندن دوتاشو ندارم چون دانشجو ام اگه ممكنه مقايسه كنيد يكيشو بخرم ممنون

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام پوریا جان
      ممنونم از شما بابت پستهای خوبتون
      سوالی داشتم از حضورتون
      این 2 عنوان کتاب فاگوزیست و اونیکی شما بالا معرفی کردید مال کدوم انتشاراته؟چطور میشه سری کاملشونو تهیه کرد و تمام جلدهاش چاپ شده؟
      باز هم ممنونم
      درود
      نظر لطف شماست
      این 2 کتاب چاپ خصوصی هستن و البته فاگوزیست هنوز چاپ نشده...اما تا اونجایی که اطلاع دارم کتابای دوم-سوم-پیش 2-وشاید اگه اشتباه نکنم پیش1 کتابای آموزش ترکیبی چاپ شدن...
      فاگوزیستم قراره فعلا دوم و سومش چاپ شه طی روزای آتی....
      به zist123.ir و zist110.ir مراجعه کنید**

نقل قول نوشته اصلی توسط omiid نمایش پست ها
      پوریا سلام من زست دوم برام شده مث یه غول واقعا برام مشکله
      زیست دومش چطوره؟
      زیست دومش هم کتاب خوبیه و شاید بشه اونو یکی از قوی ترین کتابای آموزش بازار دونست...ولی به قدرت زیست سومش نیست...دلیلشم اینه که زیست سوم واقعا عالی بود...اتفاقا آقای امرایی با کانون همکاری دارن و جزواتشون که اکثرا همین کتاب ها هم هستن رو رو سایت قرار دادن...
      http://www.kanoon.ir/main/%D8%B1%D9%...B%8C%DB%8C.htm
      به لینک بالا برین و نمونه کارهای ایشون رو ببینید...اگه دوست داشتین کتابشونو تهیه کنید...

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      ميشه ي مقايسه كامل و دقيق بين اين كتاب و فاگوزيست انجام بدين
      قطعا وقت خوندن دوتاشو ندارم چون دانشجو ام اگه ممكنه مقايسه كنيد يكيشو بخرم ممنون

قطعا خریدن هر دوتاش یه اشتباه بزرگه!
      تعدد منابع اصلا سودی نداره...
      اما کتاب فاگوزیست که هنوز منتشر نشده که خیلی روش ریز شم...
      ولی مزیت این کتاب نسبت به فاگوزیست توجه بیشتر به کتاب درسیه...البته اضافه گویی هم یا نداره یا کم داره...
      نکات فاگوزیست به مراتب بیشتر از این کتابه البته بعضا نکات خارج از کتاب و بعضا نکات فراتر و خارج از مد کنکور و بعضا نکات جالب تر...
      هر دو کتاب اشتباهات علمی.تایپی دارن مثل همه کتابای آموزشی دیگه!
      به نظر من مهم خود شمایین...شما باید ترکیب کردنو یاد بگیرین نه اینکه ترکیب ها رو حفظ کنید...با گرفتن هیچکدوم ازین منابع ضرر نمیکنین ولی اصل کار خودتونین...
      حتی بدون این منابع هم میشه موفق شد...مطمئن باشید...
      امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشین و اگه نگرفتین اگه قسمت خاصی و یا مبحث خاصی مد نظرتونه بگین که مقایسه ریزتری بین 2 کتاب انجام بدم!

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pourya_blue نمایش پست ها
      درود
      نظر لطف شماست
      این 2 کتاب چاپ خصوصی هستن و البته فاگوزیست هنوز چاپ نشده...اما تا اونجایی که اطلاع دارم کتابای دوم-سوم-پیش 2-وشاید اگه اشتباه نکنم پیش1 کتابای آموزش ترکیبی چاپ شدن...
      فاگوزیستم قراره فعلا دوم و سومش چاپ شه طی روزای آتی....
      به zist123.ir و zist110.ir مراجعه کنید**

زیست دومش هم کتاب خوبیه و شاید بشه اونو یکی از قوی ترین کتابای آموزش بازار دونست...ولی به قدرت زیست سومش نیست...دلیلشم اینه که زیست سوم واقعا عالی بود...اتفاقا آقای امرایی با کانون همکاری دارن و جزواتشون که اکثرا همین کتاب ها هم هستن رو رو سایت قرار دادن...
      http://www.kanoon.ir/main/%D8%B1%D9%...B%8C%DB%8C.htm
      به لینک بالا برین و نمونه کارهای ایشون رو ببینید...اگه دوست داشتین کتابشونو تهیه کنید...

قطعا خریدن هر دوتاش یه اشتباه بزرگه!
      تعدد منابع اصلا سودی نداره...
      اما کتاب فاگوزیست که هنوز منتشر نشده که خیلی روش ریز شم...
      ولی مزیت این کتاب نسبت به فاگوزیست توجه بیشتر به کتاب درسیه...البته اضافه گویی هم یا نداره یا کم داره...
      نکات فاگوزیست به مراتب بیشتر از این کتابه البته بعضا نکات خارج از کتاب و بعضا نکات فراتر و خارج از مد کنکور و بعضا نکات جالب تر...
      هر دو کتاب اشتباهات علمی.تایپی دارن مثل همه کتابای آموزشی دیگه!
      به نظر من مهم خود شمایین...شما باید ترکیب کردنو یاد بگیرین نه اینکه ترکیب ها رو حفظ کنید...با گرفتن هیچکدوم ازین منابع ضرر نمیکنین ولی اصل کار خودتونین...
      حتی بدون این منابع هم میشه موفق شد...مطمئن باشید...
      امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشین و اگه نگرفتین اگه قسمت خاصی و یا مبحث خاصی مد نظرتونه بگین که مقایسه ریزتری بین 2 کتاب انجام بدم!
      ممنون
      اينطور كه من متوجه شدم كتاب فاگوزيست از كتاب خارج شده درسته؟ منظورم اينه خارج از كتاب زياد گفته؟
      و نكته هايي ك بدرد كنكور بخوره تو كتابي ك شما گفتي بيشتره درسته؟

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      ممنون
      اينطور كه من متوجه شدم كتاب فاگوزيست از كتاب خارج شده درسته؟ منظورم اينه خارج از كتاب زياد گفته؟
      و نكته هايي ك بدرد كنكور بخوره تو كتابي ك شما گفتي بيشتره درسته؟

خب یه جاهایی خارج شده و البته استنباط جزء به کل داشته!!!
      ولی این نظر منه و ممکنه نظرات متفاوت باشه...
      همون طور که گفتم شاید بشه گفت نکات فاگوزیست حرفه ای ترن ولی نکات زیست ترکیبی منطبق تر با متن کتاب درسین...
      در مجموع من اگه خودم باشم اول درسو میخونم تست میزنم بعد میام سراغ ترکیبات و منشاء ترکیبات رو یاد میگیرم نه اینکه حفظ کنم فقط...
      اگه اینطوری عمل کنید چه تو کتاباتون چه تو تست ها(پیدا کردن منشاء ترکیبات) اون موقعه که موفقید و زیستتون عالی میشه و منابع تفاوت زیادی ندارن...
      توصیه من به شما و همه کسایی که میخوان بین این 2 کتاب یکیو بگیرن اینه که نمونه های هر دو رو ببینید...ببینید با متن و ساختار کدومشون راحت ترین بعد بدون وسواس اونو بگیرید...هر دو عالین!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن