درود دوستان و کنکوری های عزیز
حتما تو تبلیغات سایت هم این کتاب رو دیدین
امروز میخوام آموزش ترکیبی زیست شناسی به سبک کنکور-جلد دوم یعنی سال سوم رو به شما معرفی کنم:
این کتاب نوشته روح اله امرایی مولف کتاب های آموزش مفهومی زیست شناسی کانونه
این کتاب شامل همه فصول زیست سوم بجز فصل هشته و به تازگی منتشر شده
نظم آموزشی و ترتیب بیان مطالب خیلی خوبی داره و شامل ترکیب های متعددی از کتاب های زیست دوم سوم و چهارمه...
"البته فراموش نکنید که هیچ کتاب و منبع و دبیری نمیتونه ادعای کامل بودن نکات ترکیبی زیست رو بکنه چون همیشه نکته های بیشتر تو زیست پیدا میشه"
ولی این کتاب به نظر من نکات ترکیبی رو خیلی خوب پوشش میده و بازم فراموش نکنین که با دیدن نکات ترکیبی و نکات جدید تو زیست باید قوه تحلیلتون رو قوی کنید تا سر جلسه کنکور توانایی تحلیل سریع سوالات مفهومی و زیبای زیست رو داشته باشین
پس این کتاب میتونه به عنوان یه منبع تمرین مناسب واسه شما دوست دارای زیست عمل کنه!!!
در مورد خود کتابم بگم که همونطور که از اسمش پیداست یه کتاب آموزشه . تمرینای کمی داره
اما همه سوالات زیست کنکورهای 86 تا 92 رو بصورت مبحثی داره و سوالات کنکور92 هم با پاسخ تشریحی ضمیمه ش شده...
من تا حالا فصول گیاهیشو خوندم و از نظم آموزشیش و نکات جالبش واقعا لذت بردم...
کتابیه متفاوت و با کیفیت...
به همه بچه های گل تجربی توصیه میکنم اگه تو زیست سال سوم یا ترکیب مباحث مشکل دارین و یا دنبال یه منبع مناسب آموزش زیست سوم میگردین حتما این کتاب رو امتحان کنید...
ویژگی دیگه این کتابم قیمت مناسبشه ودر کنار اون پرهیز از اضافه گویی های بی مورد و وقت گیر...
اینم یه نمونه از کتاب واسه دانلود:
http://dl.konkur.in/post/92/11/Amoze...nkur.in%5D.rar
واسه خرید باید به وبلاگ مولف(biology-teacher.blogfa.com) مراجعه کنید یا با شماره تلفن 09166676259 تماس بگیرید
امیدوارم به کارتون بیاد...
اگه سوال دیگه ای هم در مورد کتاب داشتین در خدمتم**