خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تفاوت دانشجويان در كشور هاي مختلف

هند: او پس از چند سال درس خواندن عاشق دختر خوشگلی می شود و همزمان برادر دوقولویش که سالها گم شده بود را پیدا می کند. سپس ماجراهای عاشقانه و اکشنی(action) پیش می آید و سرانجام آندو با هم عروسی می کنند و همه چیز به خوبی و خوشی تمام می شود!

عراق: مدام به تیر ها و خمپاره های تروریست ها جاخالی می دهد ودر صورت زنده ماندن درس می خواند!

چین: درس می خواند و در اوقات فراغت مشابه یک مارک معروف خارجی را می سازد و با یک دهم قیمت جنس اصلی می فروشد!

رژیم اشغالگر صهیونیستی: بیشتر واحدهایی که او پاس کرده، عملی است او دوره کامل آموزشهای رزمی و تروریستی و کماندویی را گذرانده! مادرزادی اقتصاد دان و نزول گیر و ربا خوار به دنیا می آید!

گینه بی صاحاب!: او منتظر است تا اولین دانشگاه کشورش افتتاح شود تا به همراه بر و بچ هم قبیله ای درس بخواند!

کوبا: او چه دلش بخواهد یا نخواهد یک کمونیست است و باید باسواد باشد و همینطور باید برای طول عمر فیدل کاسترو و جزجگر گرفتن جمیع روسای جمهوری امریکا دعا کند!

پاکستان: او بشدت درس می خواند تا در صورت کسب نمره ممتاز، به عضویت القاعده یا گروه طالبان در بیاید!

اوگاندا: درس می خواند و در اوقات بیکاری بین کلاس؛ چند نفر از قبیله توتسی را می کشد!

انگلیس: نسل دانشجوی انگلیسی در حال انقراض است و احتمالا تا پایان دوره کواترناری!! منقرض می شود ولی آخرین بازماندگان این موجودات هم درس می خوانند!

آفریقا: فکر نکنم تو آفریقا هم با وجود فقر و گرسنگی که بیداد میکنه سلف دانشگاهاشون کنسرو لوبیا و جوجه ی نپخته بده .

ایران: ! سرکلاس عمومی چرت می زند و سر کلاس اختصاصی جزوه می نویسد! سیاسی نیست ولی سیاسی ها را دوست دارد. معمولا لیگ تمام کشورهای بالا را دنبال می کند! عاشق عبارت «خسته نباشید» است، البته نیم ساعت مانده به آخر کلاس! هر روز دوپرس از غذای دانشگاه را می خورد و هر روز به غذای دانشگاه بد و بیراه می گوید! او سه سوته عاشق می شود! اگر با اولی ازدواج کرد که کرد، و الا سیکل عاشق شدن و فارغ شدن او بارها تکرار می شود! جزء قشر فرهیخته جامعه محسوب می شود ولی هنوز دلیل این موضوع مشخص نشده که چرا صاحبخانه ها جان به عزرائیل می دهند ولی خانه به دانشجوی پسر نمی دهند! (فهمیدین به منم بگین) او چت می کند! خیابان متر می کند، ودر یک کلام عشق و حال می کند! همه کار می کند جز اینکه درس بخواند نسل دانشجوی ایرانی درسخوان در خطر انقراض است! از من می شنوین بی خیال دانشگاه بشین بهتره (تفریحات بهتر و

کم دردسرتر هست)

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا باید بیخیال دانشگاه بشیم؟
      اصلا جوون ایرانی میره دانشگاه که کیف و حال کنه دیگه
      نره دانشگاه بس چجوری عشقوحال کنه
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      قربون دانشجو های فعال کشورمون برم من!!!!!!!
      نصف چرت و پرت هایی که مردم می گویند من گفتم
      را هرگز نگفته ام!!!!!
      "آلبرت انیشتین"

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aftabezendegi نمایش پست ها

والا ما که عشق و حالی ندیدیم
      فقط داره برای یه لیسانس که الان همه دارن پوستمون کنده میشه

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aftabezendegi نمایش پست ها
      حالم به هم میخوره از این همه آدم علاف بیکار توی دانشکده های دانشگاههای ایران که اسم وقت تلف کنیشونو میذارن عشق و حال.

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MrDr نمایش پست ها
      حالم به هم میخوره از این همه آدم علاف بیکار توی دانشکده های دانشگاههای ایران که اسم وقت تلف کنیشونو میذارن عشق و حال.
      دوست عزیز شما یکم مراقب حرف زدنتون باشین بد نیست. :\
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      طنز جالبی بود :yahoo (4):اما اگه بخوایم جدی نگاش کنیم جز با دو پرس غذای سلف و بد و بیراش با بقیش مخالفم!!جدی می گم شاید یه کم عشق حال باشه اما سختیاش خیلی بیشتر از عشق و حالشه اما درس خوندن تو دانشگاه هم واقعا کیف داره چون دروس تخصصی خودتن نه یه سری چرت و پرت مثل دوران دبیرستان

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      دوست عزیز شما یکم مراقب حرف زدنتون باشین بد نیست. :\
      علافن دیگه . چطوری میخواید خطاب بشن؟ شب امتحانم یادشون میفته یه نگاهی به جزوه ها بندازن و چند خط فلاکت برایمدرس اون درس خودشون بنویسن که تورو خدا و ...... ما مشکل داشتیم و ... یه 10-12 یه ما بده بریم پی کارمون. اخه دانشجو تو راهرو دانشکده و حیاط چیکار داره بجز اتلاف وقت و ............... انشاء الله خودتون میرید باهاشون حسابی دمخور بشید خوش بگذره بهتون

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MrDr نمایش پست ها
      علافن دیگه . چطوری میخواید خطاب بشن؟ شب امتحانم یادشون میفته یه نگاهی به جزوه ها بندازن و چند خط فلاکت برایمدرس اون درس خودشون بنویسن که تورو خدا و ...... ما مشکل داشتیم و ... یه 10-12 یه ما بده بریم پی کارمون. اخه دانشجو تو راهرو دانشکده و حیاط چیکار داره بجز اتلاف وقت و ............... انشاء الله خودتون میرید باهاشون حسابی دمخور بشید خوش بگذره بهتون
      دوست عزیز..من خودم دانشگاه رفتم..همه این ها رو هم گذروندم..نظر هر آدمی براش محترمه و من به نظر شما احترام می زارم..ولی توی یک پست بیاین بگین حالم از این جور ادما بهم می خوره و علاف هستن و امثال این زیاد خوب نیست..ظاهر خوبی نداره..حتی اگه حرفتون درست هم باشه باز بعضی ها هستن که ممکنه شامل حرف شما بشن و حس کنن دارین توهین می کنین و این زیاد خوب نیست..ممنونم که رعایت می کنین
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
      ویرایش توسط Alfredo : 15 تیر 1393 در ساعت 13:39

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن