زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند
یعنی من موندم این همه ادم دارن پیگیری میکنن نمیدونم ازمون برقرار میکنن یه کدومشون نفهمید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Math & Physics are fun
021-8451
021-6463
به من جواب سر بالا دادن، گفتن فردا با واحد آزمون تماس بگیر.
پدرشون رو در میارم، این همه زحمت میکشیم، اون وقت اینجوری حالِ آدم رو میگیرن. حتی بلد نیستن تست ها رو شماره گذاری کنند.
تقصیر ما است که وقت میزاریم و به نظرسنجی توهین آمیزشون جواب میدیم. همه ی گزینه هاش داره القا میکنه که باید از کتاب های کانون استفاده کنی و بقیه انتشارات ها آشغالن.
Math & Physics are fun
خوب بياين و تحويل بكيرين!!!
اكه من ميكم كاج ازمون بسيااار بهتر و استانداردتري هستش،بخاطر اين مسايل هستش.
١-دفترجه سوال با كيفيت بسيااار بالا در كنار باسخنامه و دفترجه منزلش.
٢-راس ساعت ازمون شروع ميشه و راس ساعت تموم ميشه.
٣-اصلااا من تا الان تقلب نشنيدم از كسي بكن انجام ميشه.
٤-نظم خيلي خوب و حساب شده.
معايب:
١-جامعه اماري نسبتا بايين.
كانون:
كه كلا افتضاح شده ولي:
فقططط جامعه اماري بالا داره و هيج مزيتي نداره نسبت به كاج.
درسته كه من قلمجي بودم و الان مدت جندساله ولي حقيقتشو بخواي كاج رو واااقعا بيشتر مي بسندم،كيفيت رو به كميت ترجيح ميدم و اينو بهمه هم ميكم.دوستان كانون سيرشده ديكه،كلا نه كتاب خوبي براش مونده و نه اصلااا نظم و برنامه ريزي داره.بشتيبانم كه هربيكاري بيدا ميشه،مياد اونجا بشتيبان ميشه!!! نخندين،حقيقت محضه هر كي داره تو ازاد و بيام نور ميخونه كردنش بشتيبان.
سوالاي نظرسنجيشم كه كلا افتضاحه،من نمي ذونم براي جي اصلا نظرسنجي ميكنه!!!
كيفيت ازمون،كيفيت محيط،سكوت،بشتيبان و...
بشتيبان هم كه من ي جي نظرسنجي ميزنم،اونوقت بشتيبان باك ميكنه،كار خودشو مي كنه،منم بعد بيخيال شدم،اصلااا نه به تماس بشتيبان يا تكستاش جواب ميدم،نه جلسه كارنامه ميرم و كلا اصلااا به رومم نميارمش سر ازمون.
تو این آزمون به ما پاسخنامه و آزمون غیرحضوری هم ندادن. گفتن برید از تو سایت بر دارید!
١-دفترجه سوال با كيفيت بسيااار بالا در كنار باسخنامه و دفترجه منزلش.
والا، احتمالا اگر سوالات نظرسنجی رو جواب نمیدادم ترازم 7000 میشد.من هیچ وقت به سوالات نظر سنجی جواب نمیدم ! شما هم جواب ندید !
نصف سال گذشت و با برنامه کانون پیش اومدم، بقیه اش هم با همین باید پیش برم. کاریش نمیشه کرد. دلم برای گزینه 2 تنگ شده...
Math & Physics are fun
والا، احتمالا اگر سوالات نظرسنجی رو جواب نمیدادم ترازم 7000 میشد.
نصف سال گذشت و با برنامه کانون پیش اومدم، بقیه اش هم با همین باید پیش برم. کاریش نمیشه کرد. دلم برای گزینه 2 تنگ شده...[/quote]
برنامه قلم چی که خیلی بده من از اول مهر باهاش پیش میرم اصلا به دردم نخورده به خدا اگه خودم خونده بودم تاحالا کلی پیشرفت کرده بودم
اخه مگه همه میتونن طبق یه برنامه پیش برن مثلا به خیال خودشون ایستگاه جبرانی گذاشتن
دو تا موضوع رو داری با هم قاطی میکنی.
1- همه نمیتونن طبق یه برنامه پیش برن، مثلاً اگر من تصمیم گرفتم ساعت 8 صبح فیزیک بخونم، شما نمیتونی این کار رو بکنی، چون صبح مدرسه داری و برنامه ات با من فرق میکنه.
2- همه باید طبق یه برنامه پیش برن، یعنی تا قبل از کنکور روی درس ها مسلط شده باشن، خلاصه نویسی کرده باشند، چندبار جمع بندی انجام داده باشند. کارِ برنامه راهبردی قلمچی هم همینه.
Math & Physics are fun
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)