خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

Question خلاصه نویسی و فیش نویسی

سلام.دوستان اگه میشه توضیحی بس مفصل در مورد نحوه خلاصه نویسی بدین و فیش نویسی هم توضیح بدین چیه.بعد اگه میشه بگید چه درسایی خوبه خلاصه نویسی و چه درسایی نه و اصن چه درسایی لازم به خلاصه نویسی نیست.ممنون.فقط لطفا حجم خلاصه نویسی هم بهم بگید ک تا چه حد معقوله.
      متشکر

2. Top | #2
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بله لطفا جواب بدید من هم همین سوالو دارم

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      کسی نمیتونه زیاد کمکتون کنه
      باید خودتون شروع کنید تا قلقش بیاد دستتون
      و نکته هایک که به نظرتون مهم هست رو بنویسین
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب حتما قلقش دستم نیومده که دارم میپرسم
      کمک کنین ممنون میشم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برای خلاصه نویسی بهتره عین جملات کتابو ننوسی و اون چیزی که خودت فهمیدی رو بنویسی.مثلا وقتی یک چاراگراف زیست میخونی کتابو ببند یه برگه بردار و چیزی که ازش فهمیدی رو با زبون خودت بنویس و اگه از نمودار جدول وفلش هم استفاده کنی که خیلی بهتره موقع خوندن حوصلت سرنمیره. برای فیش نویسی و مرور مطالب من خودم از جعبه لایتنر استفاده میکنم خیلی مفیده برای درس های عمومی لغات زبان عربی ادبیات رو بنویس و مرور کن برای درس های اختصاصی برای نکات زیست که فرار هستن فیش برداری کن برای شیمی هم میتونی واکنش ها رو بنویسی اما برای فرمولای فیزیک فیش برداری فایده نداره باید با حل تمرین فرمولارو یاد بگیری و در کل موقع تست زدن هرنکته ای که دیدی مهمه یا اینکه قبلا اونو خوندی اما تستشو غلط زدی حتما به صورت فیش بنویس.حد مجاز فیش برداری هم شبی 10 الی 15 تا فیشه نه بیشتر.و حتما هر شب تمام فیش هاتو مرور کن

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط r-nazary نمایش پست ها
      برای خلاصه نویسی بهتره عین جملات کتابو ننوسی و اون چیزی که خودت فهمیدی رو بنویسی.مثلا وقتی یک چاراگراف زیست میخونی کتابو ببند یه برگه بردار و چیزی که ازش فهمیدی رو با زبون خودت بنویس و اگه از نمودار جدول وفلش هم استفاده کنی که خیلی بهتره موقع خوندن حوصلت سرنمیره. برای فیش نویسی و مرور مطالب من خودم از جعبه لایتنر استفاده میکنم خیلی مفیده برای درس های عمومی لغات زبان عربی ادبیات رو بنویس و مرور کن برای درس های اختصاصی برای نکات زیست که فرار هستن فیش برداری کن برای شیمی هم میتونی واکنش ها رو بنویسی اما برای فرمولای فیزیک فیش برداری فایده نداره باید با حل تمرین فرمولارو یاد بگیری و در کل موقع تست زدن هرنکته ای که دیدی مهمه یا اینکه قبلا اونو خوندی اما تستشو غلط زدی حتما به صورت فیش بنویس.حد مجاز فیش برداری هم شبی 10 الی 15 تا فیشه نه بیشتر.و حتما هر شب تمام فیش هاتو مرور کن

ممنون.فقط میشه بگید فیش دقیقا چیه؟فرقش با خلاصه چیه؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezmile نمایش پست ها
      ممنون.فقط میشه بگید فیش دقیقا چیه؟فرقش با خلاصه چیه؟
      فیش مثل فلش کارت میشه تقریبا...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن