شایدم اون آقاهه روی جلد خودشون ماسون بودن
این کاریکاتور هم از روی عکس اصلیشون کشیده شده باشه![]()
مـــــــــــا آزمـــــــــوده ایمــــــ در این شهــــــــــــــر
بختــــــــــــــــــــ خویش
بیــــــــــــــرون بایــــــد کشیـــــــــد از این ورطــــه
رختـــــــــــــــــ خویش
ولی بگم تو فیلم قهوه تلخ که چند قسمتشو دیدم اون اقاهه که اسمشم یادم نمیاد این کارو میکرد
اخیرا بچه ها طی یه سری تحقیقات به این پی بردن که علامت شیطانه
واقعا راست میگن من مطمئنم چون تو مستندهای شیطان پرستی گفتن بزرگترین شیطان پرست این کارو میکرده
همین!ببخشید که از موضوع خارج شد
از کسانی که از من متنفرندسپاسگزارم:انهامرا قوی تر میکنند...
از کسانی که مرا دوست دارندممنونم:انها قلب مرا بزرگتر میکنند...
از کسانی که مرا ترک میکنند متشکرم:انها به من یاد می دهند هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند...
از کسانی که با من می مانند سپاسگزارم:انها به من معنای دوست داشتن واقعی رانشان میدهند
توهم توطئه
منم سردم میشه همین جوری دستمو میکنم زیر کتـــم. خیلی کلاس داره لعنتی! کسی میتونه ادعا کنه من شیطان پرست یا فراماسونم؟
تازه حضرت موسی هم همین کارو میکرد که ید بیضا داشت. یه دستش رو میکرد زیر رداش!
هی!! تئوری جدید دادم! میرم تو اینترنت به عنوان نظریه پرداز اعلام میکنم که این کار فراماسون ها برخواسته از یهود و صهیونیسته!![]()
Math & Physics are fun
از کسانی که از من متنفرندسپاسگزارم:انهامرا قوی تر میکنند...
از کسانی که مرا دوست دارندممنونم:انها قلب مرا بزرگتر میکنند...
از کسانی که مرا ترک میکنند متشکرم:انها به من یاد می دهند هیچ چیز تا ابد باقی نمی ماند...
از کسانی که با من می مانند سپاسگزارم:انها به من معنای دوست داشتن واقعی رانشان میدهند
توهم توطئه؟!
حوصله نوشتن ندارم برو به لینک زیر این همه چیز نمی تونه اتفاقی باشه...البته احتمال جهل کارگردان نسبت به این قضیه هم صادقه...
نقد و بررسی سریال قهوه تلخ مبنی بر استفاده از نماد های فراماسونری
A SONG OF ICE AND FIRE
نمیگم همه اش اتفاقیه، میگم یه عده هم دارن پیاز داغش رو زیاد میکنند. یه حالت افسانه ای بهش دادند. هر اتفاقی توی دنیا میفته مستقیم ربطش میدن به فراماسون ها.
اون ها هم یه فرقه ی رازدار و سری هستند و کاملا مستعد قبول این رابطه ها!
Math & Physics are fun
A SONG OF ICE AND FIRE
اهه
منم دو قسمت مقنعه راهبم رو میذارم داخل مانتوم هی با دستم مجبورم تنگ ترش کنم دستم این حالتی میشه!دیگه فراماسونریم؟چه جالب!
روزی
خواهم آمد و پیامی خواهم آورد
.
.
.
مادیان تشنه , سطل شبنم را خواهم آورد
خر فرتوتی در راه من مگس هایش را خواهم زد.
خواهم آمد سر هر دیواری میخکی خواهم کاشت.
پای هر پنجره ای شعری خواهم خواند.
هر کلاغی را کاجی خواهم داد.
مار را خواهم گفت: چه شکوهی دارد غوک!
آشتی خواهم داد.
آشنا خواهم کرد.
راه خواهم رفت.
نور خواهم خورد.
دوست خواهم داشت.
خب فراماسون ها مقنعه سر نمیکنن،خیلی بد شد، پس شما فراماسونر نیستی!
من بدبخت همه اش دستم زیر کتمه
من انقدر پیگیر راه و رسم فراماسون ها بودم که حتی به لوژ ماسونی ایرانیان هم برای عضویت ایمیل دادم، گفتن باید بیای حضوری تو مراسم عضویت شرکت کنی. (آمریکا!)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Math & Physics are fun
شما که میگی پیگیر بودی چرا شعر میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا مراسم عضویت فراماسون ها تو امریکا نیست تو انگلیسه ............
چه جالب .........فراماسونر ها اینقد راحت عضو میگیرین.اره ؟؟؟؟؟پپپپپپپپخخخخخخخخخخخخ نخندونمون بابا........ بخدا میدونی این حرفات خیلی اشناس یه جا دیگه دیدم ..........اها اها یادم اومد این حرفارو چند سال پیش (البته من ارشیو هاشو خوندم )وقتی کسانی مطرح میکردند که باید نظریه پرداز مسلمان تربیت کنیم تو این زمینه کمبود داریم یا اینکه با این روال پیش رفتن باعث گرفته شدن هویت ایرانی ازمون میشه که الان هویتمونو دارن میگیرن ازمون و تا حدود که چه عرض کنم تا خیلی موفق شدن.........حرفای ادمایی مثه شما رو هم اون موقع میزدن که بابا توهم توطئه و ..............
ویرایش توسط Bffensive : 08 بهمن 1392 در ساعت 00:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)