روزی
خواهم آمد و پیامی خواهم آورد
.
.
.
مادیان تشنه , سطل شبنم را خواهم آورد
خر فرتوتی در راه من مگس هایش را خواهم زد.
خواهم آمد سر هر دیواری میخکی خواهم کاشت.
پای هر پنجره ای شعری خواهم خواند.
هر کلاغی را کاجی خواهم داد.
مار را خواهم گفت: چه شکوهی دارد غوک!
آشتی خواهم داد.
آشنا خواهم کرد.
راه خواهم رفت.
نور خواهم خورد.
دوست خواهم داشت.
من دلیل ندیدم............ منم کلاس دارم فردا زیاد.......
ولی اصن نمیفهممت.......فازت چی هست..........اصن چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خو مجبورین وقتی یه چیزیو نمیدونید بحث کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب هر کسی خونده در موردشون الان کلا فرق میکنه نمیدونم اصن این حرفا چربطی به بحثمون داره شما بببخشید لاگه من حرفی زدم..............
روزی
.
.
.
آشتی خواهم داد.
آشنا خواهم کرد.
راه خواهم رفت.
نور خواهم خورد.
دوست خواهم داشت.
بابا دلیلم گفتم(اینکه اون میگه فلان جوابو گرفتم شما میگی...ممکنه میل معتبری نبوده باشه:خوشبینانه اش)
روزی
.
.
.
آشتی خواهم داد.
آشنا خواهم کرد.
راه خواهم رفت.
نور خواهم خورد.
دوست خواهم داشت.
oh oh! چه واکنش تندی!
خب مشخص شد چیز زیادی از فراماسون ها نمیدونی و منابع اطلاعاتیت هم همین مقالات و مستنداتی بوده که آدم های تندرو می نویسن. (اکثرشون هم پر از جفنگه)
خیر، ماسون ها در تمام کشورها یک لوژ ماسونی دارند. حتی در ایران، ولی بعد از انقلاب مجبور شدن برن آمریکا کارشون رو ادامه بدن. برای عضویت لازم نیست از این سر دنیا مراجعه کنی به انگلیس و هرکس در کشور خودش میتونه به لژ ماسونی مراجعه کنه.
فراماسون ها تشکیلات دارند، سایت دارن برای خودشون، مشخصات تماس با لژها رو توی سایتشون نوشتن. منم به لژ ایران ایمیل زدم.
بالاخره باید یه روشی برای عضویت باشه دیگه! نمیشه که بگن ما اصلا عضو نمیگیریم! میشه؟
اونا هم گفتند باید حضوری مراجعه کنی. همین.. چیز عجیب غریبی نگفتند.
متوجه نمیشم کجای حرف من یا حرف اونا عجیب بوده!
Math & Physics are fun
من زیاد نخوندم ببینم راجع به چی دارید بحث میکنید ولی یه چیزیو بگم که ماسون ها رو با شیطان پرستا اشتباه نگیرید. شیطان پرستا یه مشت مریض و عقده ای هستن هستند که به هر کار تهوع آوری دست میزنن تا عقدشونو خالی کنن معمولا هم جن30 هستش و همه هم میتونن عضو بشن چون دست باند های مواد مخدر و قاچاق انسان درمیونه. کلا شیطان پرستی خیلی کثیفه.
ولی ماسونری اینطوری نیس. شما اصلن نمیتونید تشخیص بدید که یکی ماسون هست! معمولا افراد مهم و با سواد و شیک پوشی هستن. ماسون ها سیاست مدار ها و اقتصاد دان ها و کسانی که نفوذشون تو حکومت ها زیاد هست و همچنین دانشمندان و موسیقی دان ها و هنرمندای برجسته و ... رو جذب میکنن.
اینا رو گفتم که یهو به سرتون نزنه خودتونو بندازید تو درد سر...........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)