خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

عاقایان خانم ها آتشنشانها هم انسان هستند... (به نقل از آخرینها)

یک مقام قضایی از بازداشت مسئول ایستگاه‌ آتش‌نشانی مرتبط با حادثه خیابان جمهوری و راننده خودروی نردبان اول خبر داد. این در حالی است که تعداد بسیاری از آتش نشانان ایستگاههای درگیر در آتش سوزی جمهوری ساعتها تحت بازجویی بوده اند!پی نوشت : از حقوق شهروندی گفتید ! گفتیم حق با شماست . از دلیل خراب شدن نردبان پرسیدید! گفتیم حق با شماست. از توقع هایتان گفتید ! گفتیم حق با شماست . دیگر توهم زده اید که آتش نشان ها موجوداتی مافوق بشری هستند! این را دیگر نمیتوان پذیرفت! خانمها ، آقایان ! آتش نشان یک انسان است . بر مبنای وظیقه ذاتی اش کارش نجات جان انسانهاست. ولی انسان است، انسان نمیتواند به نردبان بگوید خراب نشو! نمیتواند پرواز کند و فردی را که خود به استقبال مرگ رفته نجات دهد. آری ! حادثه دهشتناک بود، ولی چرا یاد گرفته اید همه چیز را بر سر بی گناهان خراب کنید! شما که این همه انتظار از آتش نشانان دارید بگویید برای آتش نشانان چه کرده اید! جز اینکه پست های برگه های زرد فیسبوک را که برای بالا بردن آمار لایک هایشان عکس “امید عباسی” را هنوزم که هنوزه به اشتراک میگذارند لایک کردید! چرا نپرسیدید حال همسر و فرزند آن آتش نشانی که در حادثه معلول شد چطور است؟چرا نمیپرسید که چرا آتش نشانان با این همه فشار کاری حتی از کوچکترین مزایای مشاغل سخت برخوردار نیستند؟ چرا نیامدید بپرسید که مشکل آتش نشانان چیست؟ چرا نپرسیدید که بر سر خانواده و نامزد “علی خورشیدفر” چه آمد؟ چرا پیگیر نحوه شهادت “جواد محمدی” نشدید؟ چرا آن روز که امید عباسی رفت همه فقط با تغییر عکس پروفایلتان خود را انسانهایی “نوع دوست” نشان دادید؟ چرا کلا همه آدمهایی “جوگیر” هستیم؟ از صدا و سیمایمان جو گیر شده تا روزنامه هایمان! نمیبینیم که عده از این آب گل آلود دارند برای مقاصد سیاسی خود ماهی های آنچنانی میگیرند؟! چرا بنیاد شهید جمهوری اسلامی شهیدان آتش نشان را به رسمیت نمیشناسد؟ چرا مجلس جمهوری اسلامی هرگز شغل آتش نشانی را به رسمیت نمیشناسد؟ چرا نمیگویید که آقای آتش نشان ! دردت چیست؟ حالا از حقوق شهروندی میگویید؟ مگر آتش نشان خود شهروند این مملکت نیست؟ مگر همین الان که این مطلب را میخوانید اگر حادثه ای یا حریقی رخ دهد به آتش نشانان متوسل نمیشوید؟ راستی یک پرسش دیگر ! اگر امروز من و همکارانم نباشند چه کسی میخواهد به شما سرویس بدهد؟ جمع کنید این بساطتان را که بوی مشمئز کننده اش دیگر مجالی برای تنفس باقی نگذاشته! کجا هستید آن زمان که آتش نشانان هر روز و هر شب جان انسانها را در همین نزدیکیها نجات میدهند، بدون آنکه شما از آن باخبر شوید. کجا هستید ببینید که پدری که جان فرزند خردسالش به دست آتش نشانان نجات یافته حاضر است دست آتش نشانان را ببوسد. ما عشقمان، کارمان است. حالا محکوم کنید، به ایستگاهمان حمله کنید و ما را بزنید، دستگیر و زندانی کنید، اصلا اعدام کنید! ولی ما باز هم شما را نجات خواهیم داد.راستی ! تکلیف مقصران سالی ۲۵۰۰۰ کشته تصادفات جاده ای چه شد؟ اتوبوس های اسکانیا را که یادتان هست! آلودگی هوا را چطور؟ و …

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بايد بزرگتر ها، من جمله قاليباف پاسخگو باشند.... نه اين افراد...

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

عاقایان خانم ها آتشنشانها هم انسان هستند... (به نقل از آخرینها)

فقط زورشون به آدم های عادی که دستشون به هیچ جا بند نیست میرسه.

کلی پرونده اختلاس تو قوه قضاییه گیر کرده، چون این قوه زورش به کله گنده ها نمیرسه!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بچه ها بحث سیاسی ممنوعه ها هرکی مثل من قبول کرده اخراج شه و کسر امتیاز بشه اما اگه از حق دفاع کنه نظر بده

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط صبوادلا نمایش پست ها
      بچه ها بحث سیاسی ممنوعه ها هرکی مثل من قبول کرده اخراج شه و کسر امتیاز بشه اما اگه از حق دفاع کنه نظر بده
      وقتی تاپیک سیاسی زده میشه، بدیهیه که بحث سیاسی هم پیش میاد.
      اون هم ما سیاسیش نکردیم، مسئولین سیاسی کردن! مثلا شورای شهر

کلا بهتره برای اینجور خبرا تاپیک زده نشه، ما کاری از دستمون برای آتیش نشان ها بر نمیاد.

(این پست دفاع از خودم بود.)

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بحث سياسي نيست چون قاليباف مقام سياسي نيست و حتي خوشبختانه قدرت سياسي دست رفقاش نيست تا قيچي كنن ملت رو. دست رئيس جمهور منتخب دكتر روحاني هست.

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اوه اوه فردا اخراجم
      ولی بچه اگه اخراج شدم این قسمت یادی از کاربران که دربینمون نیستن از منم یادی کنید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن