سلام
تراز ها توی هر دوتا آزمون آزمایشی ( گزینه 2 و کانون ) یکسان هست؟
مثلا کسی که توی کانون تراز 7700 گرفته ( که رتبه ی کنکورشم حدود 280 شده ) به چه ترازی توی گزینه 2 برابری میکنه؟
ممنون
سلام
تراز ها توی هر دوتا آزمون آزمایشی ( گزینه 2 و کانون ) یکسان هست؟
مثلا کسی که توی کانون تراز 7700 گرفته ( که رتبه ی کنکورشم حدود 280 شده ) به چه ترازی توی گزینه 2 برابری میکنه؟
ممنون
فک نکنم 2000تا فرق داشته باشن!!
من توی یه ازمونش ترازم شد 6500 اما مثلا شیمی زدم60دینی60ادبیات60زبان50.ینی اگه تو کانون این درصدارو بزنم ترازم میشه4500؟؟؟!!
بعید میدونم!
آخه گزینه ی 2 تراز کلش بالاتره !قلم چی حدود 9000 ــه و گزینه 2 اطلاع دقیق ندارم والا ولی فک کنم 12000 باشه !تراز گزینه رو ضرب در سه چهارم کنید میشه کانون !
از دوستانی که تو آزمون های گزینه 2 . کانون و گاج شرکت میکنن خواهش میکنم بیان اینجا بگن جامعه آماریشون چقدره.ممنون.
به نظرتون سطح سوالای کانون و گزینه2 یکیه!؟ وقتی میشه ترازو تبدیل کرد که سطح آزمونا یکی باشه!!
اگه اونجوری بود که الان میانگین نفرات برتر گزینه 2 تراز 7000 8000 نداشتن و خیلی بالاتر بودن!
جامعه آماری گزینه2 که حدودا 38هزار نفره!
فرگشت!
این رو مطمئنین؟
سطح سوالای ریاضیات گزینه 2 با کانون اصلا قابل مقایسه نیست؟ ..... گزینه 2 خیلی خیلی سخت تر از کانون هست؟ ..... بهترین دبیر هندسه تحلیلی مشهد میگفت که توی یکی از آزمون های گزینه 2 که با کانون هم مصادف شده بود میگفت که بچه های کانون باید هندسه تحلیلی رو حدود 70 درصد میزدن و بچه های گزینه 2 اگه 15 درصد هم زدن خیلی خوب زدن .... و این یعنی !!!!!! و این فقط برای هندسه تحلیلی بود و بقیش بماند
من خودم سوالای کانون رو هم دیدم
عزیز من دو سال ریاضی گزینه دو بودم..از گام اول بگیر..تا مرور آخرش.این نظر دبیر شما بود و نظرش کاملا محترم هستش.اینم نظر من بود و از دید من که دو سال تو گزینه دو آزمون دادم ریاضی هاش رو و امسال کانون هستم فقط سوال های فیزیک گزینه دو سخت تره..بقیه درس ها تو یه سطح پایین تر قرار داره.نمی دونم چجوری جا افتاده بین همه که گزینه دو از همه سخت تره....خودم هم اون زمانی که گزینه دو بودم کاملا نظرم این بود که گزینه دو سخت تره..گزینه دو سخت نیست..استاندارده..متوسطه..را حت توش داره و سخت هم داره..رعایت کرده ..ولی نسبت یه کانون راحت تره..و باز هم میگم این از دید منه
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
به جز فیزیک و هندسه تحلیلی و یه کمی هم گسسته که خیلی سخته،بقیه ی درساش سخته رو به متوسطه!
معلم شیمی ما ازمون یکی از ازمونای قلمچی رو امتحان گرف من زدم70اما توی گزینه دو همون مبحث رو زدم36.سطح سوالات شیمی گزینه دو از کانون بالاتره،کانون با خوندن سطحی کتاب راحت میشه شیمیشو بالای50زد اما گزینه دو اصلا اینجوری نیست.
اما توی عمومی ها سطح سوالات تقریبا یکیه بنظرم فرق خاصی نداره.
فرگشت!
ویرایش توسط Masood11 : 04 بهمن 1392 در ساعت 15:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)