خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

وضعیت کنکور94

با سلام با خدا قوت به همه دوستای کنکوری من به دلایلی نتونستم برای کنکور93 آماده بشم و تا الان چیز زیادی نخوندم .از اونجا که مدرک کارشناسی دارم میخاستم بدونم میتونم برای کنکور94 بخونم.کسی چیزی از وضعیت کنکور94 و میزان تاثیر معدل میدون؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من میتوانم

چون سرشار از انرژی هستم

به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم

متمرکز و آرامم ...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز من کارشناسی دارم نه ارشد.کسی از مسولین سنجش در مورد نحوه برگزاری و تاثیر معدل در کنکور94 چیزی گفته؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      منم شرایطم مشابه شما هست فارغ التحصیل کارشناسی هستمو بخاطر مشکل خدمتم داوطلب 94!
      امسال که تاثیر 25% مستقیم هست واسه سال آینده مسئولین چه از نظر شرایط شرکت و چه از لحاظ تاثیر معدل هر تصمیمی ممکنه بگیرن! مثلا همین امسال راجب شرکت کارشناسیا تو کنکور هروز یه حرفی زدن آخرشم معلوم نیس چی به چی شد!!
      با این وجود من از همین حالا استارت درسمو واسه کنکور 94 زدم دیگه چی پیش میاد خدا میدونه...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستاي عزيز منم مثل شما واسه كنكور ٩٤ اماده ميشم اما تو دانشگاه دولتي درس ميخونم و مقطع روزانه ...بهمن ٩٣ فارغ التحصيل ميشم
      كسي اطلاع داره كه ميتونم ٩٤ دوباره كنكور بدم يا نه؟!؟!؟!؟

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام اگه طرح یا خدمت نداشته باشی میتونی ولی در صورت قبولی مجدد باید شهریه بدی

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      طرح ندارم ولي تو دفترچه خونده بودم دانشجويان روزانه در صورتي كه تا اخر اذر انصراف داده باشن ميتونن تو كنكور شركت كنن...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      تاثير معدل سال به سال افزايش پيدا ميكنه و طي مدت 5 سال 85 درصد معدل ميشه

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SARİNA نمایش پست ها
      طرح ندارم ولي تو دفترچه خونده بودم دانشجويان روزانه در صورتي كه تا اخر اذر انصراف داده باشن ميتونن تو كنكور شركت كنن...
      حق با شما هست حواسم به این بند نبود ، البته فکر کنم این بند مخصوص داوطلبانی هست که تا بهمن فارغ التحصیل نمیشن ... به هر حال بهترین مرجع واسه پاسخگویی شما همون سازمان سنجش هستش

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دكتر نمایش پست ها
      تاثير معدل سال به سال افزايش پيدا ميكنه و طي مدت 5 سال 85 درصد معدل ميشه
      در اینکه تاثیر معدل سالای آینده افزایش پیدا میکنه که شکی نیست اما اینکه چجور افزایش پیدا کنه معلوم نیس ، شاید فرضا بیان بگن اونایی که فقط سومشون نهایی بوده 25% تاثیر داره، اگه امسال دوم یا پیش رو هم نهایی کنن احتمال داره سال آینده بگن اونایی که 2 سالشون نهایی بوده فرضا 35% یا...
      به نظر من اینجور بازم عادلانه تره...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن