با سلام با خدا قوت به همه دوستای کنکوری من به دلایلی نتونستم برای کنکور93 آماده بشم و تا الان چیز زیادی نخوندم .از اونجا که مدرک کارشناسی دارم میخاستم بدونم میتونم برای کنکور94 بخونم.کسی چیزی از وضعیت کنکور94 و میزان تاثیر معدل میدون؟
با سلام با خدا قوت به همه دوستای کنکوری من به دلایلی نتونستم برای کنکور93 آماده بشم و تا الان چیز زیادی نخوندم .از اونجا که مدرک کارشناسی دارم میخاستم بدونم میتونم برای کنکور94 بخونم.کسی چیزی از وضعیت کنکور94 و میزان تاثیر معدل میدون؟
این تایپیک کمکت می کنه!!
شرکت دوباره در آزمون سراسری ((با وجود داشتن مدرک کارشناسی ارشد ))
من میتوانم
چون سرشار از انرژی هستم
به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم
متمرکز و آرامم ...
دوست عزیز من کارشناسی دارم نه ارشد.کسی از مسولین سنجش در مورد نحوه برگزاری و تاثیر معدل در کنکور94 چیزی گفته؟
سلام دوست عزیز
منم شرایطم مشابه شما هست فارغ التحصیل کارشناسی هستمو بخاطر مشکل خدمتم داوطلب 94!
امسال که تاثیر 25% مستقیم هست واسه سال آینده مسئولین چه از نظر شرایط شرکت و چه از لحاظ تاثیر معدل هر تصمیمی ممکنه بگیرن! مثلا همین امسال راجب شرکت کارشناسیا تو کنکور هروز یه حرفی زدن آخرشم معلوم نیس چی به چی شد!!
با این وجود من از همین حالا استارت درسمو واسه کنکور 94 زدم دیگه چی پیش میاد خدا میدونه...
دوستاي عزيز منم مثل شما واسه كنكور ٩٤ اماده ميشم اما تو دانشگاه دولتي درس ميخونم و مقطع روزانه ...بهمن ٩٣ فارغ التحصيل ميشم
كسي اطلاع داره كه ميتونم ٩٤ دوباره كنكور بدم يا نه؟!؟!؟!؟
طرح ندارم ولي تو دفترچه خونده بودم دانشجويان روزانه در صورتي كه تا اخر اذر انصراف داده باشن ميتونن تو كنكور شركت كنن...
در اینکه تاثیر معدل سالای آینده افزایش پیدا میکنه که شکی نیست اما اینکه چجور افزایش پیدا کنه معلوم نیس ، شاید فرضا بیان بگن اونایی که فقط سومشون نهایی بوده 25% تاثیر داره، اگه امسال دوم یا پیش رو هم نهایی کنن احتمال داره سال آینده بگن اونایی که 2 سالشون نهایی بوده فرضا 35% یا...
به نظر من اینجور بازم عادلانه تره...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)