سلام
از این به بعد توی این تایپیک منابع خوب زیست شناسی ای که از این به بعد چاپ میشن به اطلاعتون رسونده میشه
حالا چرا از این به بعد؟
چون توی تایپیکای مختلف درباره ی منابع موجود صحبت شده و اکثرا حتی بچه های ریاضی هم دیگه اون منابع رو میشناسن
البته نمیشه گفت همشون چون کتابایی هستن که اینجور تستای باحال رو دارن
ولی متاسفانه تراکم تستای اونجوریشون اونقدرا زیاد نیست
ولی الان این کتاب این مشکلو کامل رفع کرده
ویژگی های این کتاب::
تستای توپی که داره + خلاصه نکاتش+پاسخ نامه خوبش
قابل ذکره که یه کتاب فقط همینارو داره
پس این کتاب عالیه
خب دیگه زیاد پرچونگی نمیکنم
آخه خودتون نمونه صفحه های کتاب رو ببینید میفهمید چیه
پ.ن:
از نظر من دیگه واسه زیست دوم خیلی سبز بهترین کتاب نیست بلکه این کتاب خیلی از اون بهتره------یه چیز دیگه هم هست که خیلی سبز درسنامه ننویسه به نظر من خیلی بهتره من هر وقت قبلنا میخوندمش واسه دوم خیلی خسته میشدم توی درسنامه هاش درسته طنز کاشته ولی بازم درسنامه هاش شدیدن واسه من حوصله سر بر بود
البته اینم بگم که این کتاب تست محوره و درسنامه ای به جامعی خیلی سبز نداره ولی حتی همون خیلی سبز هم با همون درسنامه های به اصطلاح جامعش زیست دوم رو کامل نگفته و شک نکنین باید خودتون برید دنبال اضافه کاری
خیلی سبز درسنامه هاش رو با توضیحات بیخودی پر کرده واسه این حرفم 2دلیل دارم:
1-واسه گفتن یه مفهوم مثل مثلا اسمز اومده کلی توپیحات گفته که بخونیش در حالی که این مطلب رو میشد خییییییییلی ساده تر و مفهومی تر گفت
2-تو درسنامه هاش از بس اشتباهای کتاب رو گفته میشه گفته تقریبا20صفحه شایدم بیشتر از کتاب رفته واسه گرفتن اشکالای کتاب درسی که الکی حجم رو زیاد میکنه و دانش آموز هم میاد اون متنو میبینه و آخرشم هم وقتش هدر میره هم حجم اون کتاب شدیدا اذیتش میکنه
خب بریم کتابو ببینیم
این جلدش
- تعداد صفحات 256
- نویسنده دکتر جواد قاسمی
اینم نمونه صفحه هاش
قسمتی از فصل اول
قسمت1 فصل ششم
قسمت2 از فصل ششم
این کتاب هم من در حد همین نمونه فایلش دیدم که اومده بود اسمشو گذاشته بود مقدمه و جاندار نامه رو توضیح داده بود
دسته بندیاشون و اینا
ولی به نظر کتاب خوبی میاد
چیزای جدیدی فهمیدم خبرتون میکنم
- تعداد صفحات 400
- نویسنده دکتر رزاق احمدپور
اینم یه نمونه از این کتاب
اینم همون یه تیکه از این کتاب که گفتم