سلام
از همه ممنون
من حدود 2-3 سالی میشه که مدام دنبال روانپزشک و روانشناس هستم برای این مشکلی که دارم. هر چند تاثیر اونچنانی ندیدم
امروز دوباره رفتم پیش روانپزشک ام ، بهم گفت این داروهایی که داری میخوری خواب آور نیستن ولی برای اینکه دلت راضی بشه من نصفشون میکنم...
بعدشم گفت تو الآن 18 سالته ، دیگه هر چی هستی همونی. نه میتونی به زور خودت رو درسخون بکنی ، نه میتونی به زور خودت رو تنبل بکنی. گفت اگه حوصله ی درس خوندن نداری بیخیال شو و برو توی کار و کاسبی
من دلم میخاد درس بخونم.... ولی نمیتونم از 8 صبح تا 8 شب توی مدرسه باشم...واقعا تحت فشار ام و برام خیلی سخته... توی خونه راحت تر ام. درس امرو هم میخونم...
تازه روانپزشکم میگه اگه هم بری مدرسه با این وضعی که داری نه اونجا تمرکز داری نه حواس جمع... واقعا هم راست میگه. من وقتایی که میرم مدرسه بیشتر وقتا سر کلاس خوابم
میگه یا باید سنگهاتو با خودت وا بکنی و بری مدرسه یا کلا بیخیال درس شی
ویرایش توسط Alir3zaa : 17 مرداد 1396 در ساعت 23:13
مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉
مشاوره تخصصي كنكور ، اول فكر ميكردم كه بقيه خوبن لازم نيس من وارد اين اين ماجرا بشم اما الان ميبينم كه ميتونم بهتر از بقيه مشاوره بدم ، تماس بگيريد 😉😉
میدونم. ولی با مدرسه نرفتن «بغرنج» تر نمیشه؟
من خودمم مدرسه نرفتن یکی از گزینه هام هست... که برای درسها هم بیرون کلاس برم. ولی خیلی مردد ام
توی همین اطرافیان خودم کسی رو میشناسم که مدرسه نمیره و الآن ترازش 7600 هست
از اون طرف هم کسی رو میشناسم که اونم مدرسه نمیره ولی ترازش 5000 و خورده ای هست
دوستان عزیز توجه کنند که خیلی از ما جوان ها که سرشار از انرژی هستیم، فقط و فقط به خاطر یک برنامه ریزی احساسی - کاملاً ندانسته - به خود ظلم می کنیم. بنده خودم بدلیل افزایش ساعت مطالعه، تایم مربوط به ورزش را حذف کردم امّا تبعات بسیار سنگینی که فقط یکی از آن ها همین خواب زیاد بود را متحمل شدم.
بنابراین به نظر میرسه دوست عزیزی که خواب زیادی دارند، اولا ساعت بیولوژیکی بدنشون بد جور ریخته به هم که برای تنظیم اون هم باز به فعالیت بدنی که می تونه ورزش باشه، نیاز فراوان احساس می شود.
بهترین ساعات خواب هم که با یک جستجوی ساده در اینترنت در سایت های مورد اطمینان می توان پیدا کرد، همان برنامه روزانه خواب براساس مکتب اسلام - بویژه اهل بیت عصمت و طهارت- می باشد.
البتّه بیراه هم نیست که محور اصلی زندگی یکتاپرستان، همانا نماز است. در مورد تاثیرات شگفت انگیز این عمل مهم بر جسم و بدن و هم چنین اوقات ویژه 5 گانه نیز می توانید اطلاعاتی را به دست آورید.
سلام
دوستان من برای غیرحضوری خوندن باید دقیقا چیکار کنم!؟
امروز رفتم یه مدرسه ی به ظاهر درب و داغون غیرانتفاعی و کارنامه ام رو هم نشونش دادم ، طرف گفت ما اسمت رو مینویسیم به شرطی که درسی رو نیفتاده باشی... گفتم معدل نهایی ام 19.89 هست ، گفت اشکالی نداره ما اسمت رو مینویسیم
بعد بهش گفتم فقط من میخام سر کلاس نیام.... اینجا انگار به طرف فحش خوار و مادر دادم!!!! شروع کرد به نصیحت کردن من ، گفت نه اصلا نمیشه و من توی همین مدرسه چند نفر رو دیدم که نمیومدن و میرفتن قلیون میکشیدن و همون فرداش به والدینشون گفتم اینا دیروز قلیون کشیدن حالا من میخام توی مدرسه براشون قلیون چاق کنم تا بشینن و بکشن
بعدشم پرونده شون رو بهشون دادم و ردشون کردم
خلاصه خیلی نصیحت کرد و آخرش هم گفت اینکار رو نکن چون آخر سر تو هم قلیونی میشی
مدرسه ی راه دور هم رفتم..... اونجا وضع خیلی بدتر بود.. همشون کارگرهای ساختمانی بودند که اومده بودند اونجا درس بخونن.... با شلوارهای کردی...
اصلا تا واردش شدم کپ کردم
حالا دقیقا باید کجا برم؟
بقیه هم همینجاها میرن غیرحضوری؟![]()
حالا غیر حضوری برا چی؟
درسته بیشتر کلاسا تقریبن حتی بازده منفی دارنولی به نظر من کلاسا رو نمیگم همش ولی حداقل دو سه تاشو برو
به خاطر اینکه قلیونی میشی نیستاولی به نظر من کلن نری مدرسه هم قانونمند بودنت کم میشه ینی که عادت داشته باشی صب زود بلند شی و خیلی چیزای دیگه و همچنین زود خسته میشی توی سال اگه فقط بشینی خونه.
یا حداقل برو مدرسه سر کلاس بشین کتاب یا هر درسیو خواستی بخون.
بازم نظر خودت مهمه.
ولی خداییش چه جاهایی هم رفتی
کارگرای ساختمونی ؟؟؟![]()
آخه اگه 3 روز توی هفته بود بازم یه چیزی!
ما از شنبه تا چهارشنبه کلاس داریم هر روز ، از ساعت 8 صبح تا 1 بعداز ظهر. 3 روزش رو درسهای پیش رو یادمون میدن. 2 روزش رو هم درسهای پایه
بعدش از ساعت 1 بعد از ظهر تا ساعت 8 و نیم شب توی مدرسه میشینیم درس میخونیم
کل این برنامه هم اجباری هست. یعنی همه باید توی این برنامه شرکت کنند
استدلال مدرسه اینه که وقتی یه مربی میخاد تیمش رو برای شرکت در مسابقه آماده کنه همه باید در اردوی آمادگی شرکت کنند. نمیشه یه نفر توی اردو شرکت نکنه...
تازه جالبیش اینه که بهترین رتبه ی مدرسه ی ما امسال 300 منطقه 1 بوده
تازه من برای این مدرسه 10 میلیون تومن پول میدم! اگه بخوام همه ی درسهای تخصصی رو با بهترین دبیرها کلاس برم خرجش میشه 6-7 میلیون! از نظر اقتصادی هم به صرفه تر هست!
نمیدونم والا. من رفتم توی اینترنت سرچ کردم دبیرستان غیرحضوری. اونجا رو پیدا کردم.... ولی دیگه پامو اونجا نمیذارماصلا یه وضعی بود
| طرف با موتور میومد توی مدرسه.... 3 تا دکمه ی اول پیرهنش کامل باز بود ، یه زنجیر هم توی یقه اش بود اندازه ی زنجیر چرخ تویوتا
![]()
ویرایش توسط Alir3zaa : 19 مرداد 1396 در ساعت 00:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)