X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 37
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

انجمن حمایت از حیوانات ایران

حمایت از حیوانات

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آشنایی با یوز ایرانی (آسیایی)

گونه‌ یوزپلنگ‌ آسیایی‌ در تنها زیستگاهش‌ ایران‌‌ نزدیک به نابودی است‌‌ اما این رویداد نو یی ‌ نیست‌‌ و این‌ آگهی در ایران‌ مگر برای شمار کمی از دوستدارن بوم شناسی ‌ واکنشی‌ را در مردم‌ برنیانگیخته‌ است‌‌.
      واژه یوزپلنگ یکی از واژه های کهن ایرانی است که از پیوستن دو واژه یوز و پلنگ ساخته شده است. یوز ریشه گذشته از یوزیدن به هم تراز " جَستن، جهیدن " بوده و از این رو یوزپلنگ، به همتراز پلنگی است که به دنبال شکار خود گشته و آن را با جستن و دنبال کردن می گیرد.
      درگذشته این جانور را پلنگ شکاری می‌نامیدند که به سبب نزدیکی بسیار آن به پلنگ و روش شکار بی همتا آن بوده است.
      ایرانیان باستان این جانور را بیشتر با نام "یوز" می شناخته‌اند و کمتر واژه "یوزپلنگ" را برای آن بکار می‌بردند. همچنین به این جانور به ویژه در زمان تولگی "هَوْبَر" هم گفته می‌شده است.
      برای این جانور زییا در زبانهای گوناگون نامهای گوناگونی به کار رفته است. در زبان تازی یوز را "فهد" می‌نامند و در افغانستان به آن "تازی پرنگ" (فارسی دری) و "تازی پلنگ" (پشتو) گفته می‌شود.
      در پاکستان نیز در زبان براهوئی به آن "یوز" گفته می‌شود. یوزپلنگ در زبان انگلیسی "چیتا Cheetah" گفته می‌شود که ریشه سانسکریتی داشته و از هندوستان بدست آمده است. امروزه در سرتاسر جهان این جانور را با نام انگلیسی آن‌می شناسند.
      در جهان دو گونه‌ یوزپلنگ‌ وجود دارد که‌ یکی‌ گونه‌ آسیایی‌ و دیگری‌ گونه‌ افریقایی‌ است.‌‌ گونه‌ افریقایی‌ یوزپلنگ‌‌ در شمال‌ این‌ قاره‌ پهناور نابود‌ شده‌ و تنها در‌ جنوب‌ این‌ قاره‌ دیده می شود که‌ البته‌ با پیش بینی های‌ خوب نگهداری‌ هم اکنون دارای شمار خوبی‌ است‌‌.
      اما یوز آسیایی‌ که‌ زمانی گستره‌ بسیاری از غرب‌ این‌ قاره‌ از سوریه‌ و عربستان‌ گرفته‌ تا هندوستان‌ و ترکمنستان‌ پراکنده‌ بود از ‌20‌ سال‌ پیش‌‌ تنها در ایران نابود نشده‌ است‌‌.
      این‌ گونه‌ در عراق‌ از ‌1929‌‌ کویت‌ ‌1942‌‌ هند ‌1947‌‌ قزاقستان‌ ‌1970‌‌ پاکستان‌ ‌1972‌‌ ترکمنستان‌ ‌1973‌‌ عربستان‌ ‌1973‌‌ و عمان‌ ‌1977‌ نابود‌ شده‌ است‌‌ .
      هم اکنون یوزپلنگ‌ آسیایی‌تنها در کشور ایران‌ که‌ ‌40‌ سال‌ پیش‌ برنامه‌ نگهداری‌ خود را برای‌ نگهداری‌ گونه‌ این‌ جانور‌ آغاز و از ‌20‌ سال‌ پیش‌ بیشتر کرد‌ دیده می‌شود‌ از این روی است‌ که‌ امروزه‌ به‌ یوز آسیایی‌‌ یوز ایرانی‌‌ نیز گفته‌ می‌شود‌.
      ویژگیهای یوزپلنگ
      ویژگیهای چهره
      از خانواده‌ گربه‌ سانان‌ به‌ شمار می‌آ‌ید و از برای داشتن‌ دست‌ و‌ پاهای‌ بلند‌ بدنی‌ باریک‌ و کشیده‌ و سینه‌های‌ فراخ‌ کمی همانند‌ سگ‌ تازی‌ است‌ ولی‌ به وارون سگ‌ سانان‌ سر کوچک‌ و گردن‌ و پوزه‌های‌ کوتاه‌ و گوش‌هایی‌ کوچک‌ و گرد دارد‌.
      کوتاه سخن اینکه می‌توان‌ آن‌ را به‌ سگی‌ با کله‌ گربه‌‌ همانند دید‌. رنگ‌ پشت‌ زرد کم‌ رنگ‌ تا زرد رو به‌ قرمز و زیر بدن‌ سفید است‌. بسیاری‌ از مردم‌ یوز را با پلنگ‌ همانند‌ می‌گیرند‌ اما راه شناخت این‌ دو حیوان‌ در گونه‌ خال‌هایشان‌ است‌‌ در یوز خال‌ها توپر و گرد است‌‌ اما خال‌های‌ پلنگ‌ درشت‌ و توخالی‌ و گل‌ مانند است.
      وداشتن نوار سیاه‌ رنگی‌ که‌ از گوشه‌ ‌چشم‌های‌ یوز‌ به‌ همتراز‌ بینی‌‌ تا گوشه‌ لبها کشیده شده و نوار اشک‌‌ نامیده می شود‌ نیز از نشانه های برجسته یوز است.
      چشمان‌ یوز در بالای‌ کاسه‌ سر است.‌ طول‌ سر و بدن‌ یوزپلنگ‌ نزدیک به ‌112‌ تا ‌137‌ سانتی‌ متر‌ درازای دم‌ ‌64‌ تا ‌86‌ سانتی‌ متر و بلندی‌ شانه‌هایش‌ ‌71‌ تا ‌84‌ سانتی‌ متر است‌ و وزن‌ جانور‌ به‌ ‌34‌ تا ‌54‌ کیلوگرم‌ می‌رسد. ‌ نر یوز‌ اندکی‌ بزرگتر از ماده‌ است

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نام: What-a-Pair.jpg نمایش: 63 اندازه: 165.5 کیلو بایت

نام: Spring-Fling.jpg نمایش: 62 اندازه: 105.8 کیلو بایت

نام: Surfing-the-Net.jpg نمایش: 61 اندازه: 88.9 کیلو بایت

نام: 1376128004942.jpg نمایش: 57 اندازه: 26.9 کیلو بایت

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در هوای سرد زمستان ... به حیوانات و پرندگان گرسنه کمک کنید

هوا سرد است.. زمستان است... به حیوانات و پرنده های گرسنه کمک کن و نترس.. از نجس بودن سگ نترس از بیماری زا بودن گربه نترس... از فرار کردن فرشته ها از دور و برخانه ات بخاطر رد شدن یک سگ گرسنه نترس ، این خرافات احمقانه را به دور بریز. به چشمان مظلوم آن سگ نگاه کن که خود به نوعی فرشته است. کمک کردن به حیوان گرسنه سلامتی تو را بخطر نمیاندازد... مهربان باش.. تا فرشتگان واقعی اطرافت را احاطه کنند و خدا با تو مهربانتر باشد.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این یوزپلنگ‌ها با شکار خود بازی می‌کنند و او را نمی‌خورند!

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عزیزان به لیگ ایران جهت حضور در بازی فیفا 05 رای دهید تا اگه خدا بخواد لیگ ایران در این بازی قراربگیرد و اونوقت مجسم کنید که دارین پلی استیشن بازی میکنید و پرسپولیس و بارسلونا رو انتخاب کرده اید!
      در این لینک رای دهید . بجنیبید چون ترکها خیلی از ما جلوترند:
      Vote for FIFA 15 Leagues | FIFPlay

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شلیک نکردن چوپان به پلنگ علی رغم تلف شدن دام هایش!!!!!!!!

آقای حیدری داستان حمله پلنگ چه بود؟
      نوروز حیدری: در منطقه کول پیر در ارتفاعات هشتادپهلو مشغول چرای دامها بودم، هر روز صبح زود گله را می برم و غروب برمی گردانم به روستا.

نزدیک غروب آفتاب بود که تصمیم گرفتم گله را جمع کنم و به پایین بگردانم. هوا مه آلود بود و بزها پراکنده بودند. متوجه سروصدای غیرعادی بزها شدم و به سمت گله رفتم. بزها پراکنده شده بودن و توی مه دید خوبی نداشتم.

ناگهان متوجه تعدادی از بزها شدم که زخمی شده بودن یا در جان دادن بودن. جلوتر رفتم و دیدم یک پلنگ بزرگ گردن یک بز را گرفته و درخال خفه کردن حیوان بود.

هیچ کاری از دستم بر نمیومد. پلنگ بزها رو می گرفت و خفه میکرد و چندتاشون هم از کوه پرت شدن به پایین.

شروع کردم به داد و فریاد، پلنگ متوجه من شد و به سمت بالای کوه فرار کرد.

گله تار و مار شده بود و بزها از ترس پراکنده شده بودن، تا جایی که تونستم گله رو جمع و جور کردم و اونهایی رو که سالم بودن برگردوندم به روستا.

چندتا از بزها که زخمی بودن و بعضی هم که از ترس فرار کرده بودن و برنمی گشتن رو در کوه رها کردم و با بقیه گله برگشتم پایین.

آقای حیدری مگر شما سگ گله ندارید؟ سگ ها کجا بودن؟

ما در آبادی سگ داریم ولی جایی که ما بزهامونو می بریم کوهستانی و خیلی صعب العبوره، سگ نمیتونه بالا بیاد و فقط بز به راحتی از صخره ها بالا میره.

شما چند راس دام داشتید و چند راس آن در حمله پلنگ تلف شد؟

بنده ۱۴۰ راس بز و گوسفند داشتم که ۴۴ عدد از بزهام توسط پلنگ تلف شدن.
      شما همراه خودتان اسلحه داشتید؟

بله من برنو با جواز دارم و همیشه همراهم است.

چرا از اسلحه استفاده نکردید؟

من قبلا هم پلنگ را در این کوه دیده بودم، این حیوان خیلی زیباست، شما تا از نزدیک نبینید متوجه حرف من نمیشید.

به خدا قسم اگر تمام دام های من را می خورد هرگز به طرفش تیر نمی انداختم.

آقای حیدری از صمیم قلب گفتید اگر تمام دامهایتان توسط پلنگ تلف می شد آسیبی به این حیوان نمی زدید؟

خداوند به ما برکت میدهد، هر سال بزغاله ها و بره های جدید متولد میشن و دام های ما دوباره زیاد میشه اما اگر پلنگ از بین رفت دیگر این کوه پلنگ ندارد.

باز هم میگم اگر تمام دام های من را تلف کرده بود هرگز پلنگ را نمی کشتم.

پدر من همیشه از خرس های این منطقه تعریف می کند، اینجا قبلا تعداد خیلی زیادی خرس زندگی می کرد اما مردم همه را کشتند، الان دیگه خرس توی کوه نیست چند ساله که اصلا دیگه خرسی وجود نداره.

اگر عقابی در آسمان این کوه پرواز نکند، اگر کل و بزهای وحشی داخل کوه نباشند، اگر سر یک چشمه ده ها کبک آب نخورن طبیعت لذت بخش نیست.

من از شنیدن صدای آواز کبک ها توی این کوه خیلی بیشتر از خوردن گوشت اونها لذت میبرم.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mostafapersian نمایش پست ها
      این یوزپلنگ‌ها با شکار خود بازی می‌کنند و او را نمی‌خورند!

وا وا....حتما کلکشونه....مگه میشه؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مستانه نمایش پست ها
      وا وا....حتما کلکشونه....مگه میشه؟؟؟
      اره منم خیلی تعجب کردم .احتمالا یواشکی خفتشون میکنه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تصاویری جالب از رفتار حیوانات

نام: 0.926164001376335978_irannaz_com.jpg نمایش: 49 اندازه: 69.6 کیلو بایت

نام: 0.923200001376335969_irannaz_com.jpg نمایش: 46 اندازه: 61.9 کیلو بایت

نام: 0.558832001376335987_irannaz_com.jpg نمایش: 44 اندازه: 70.4 کیلو بایت

نام: 0.543246001376335974_irannaz_com.jpg نمایش: 44 اندازه: 55.1 کیلو بایت

نام: 0.512266001376335976_irannaz_com.jpg نمایش: 41 اندازه: 86.0 کیلو بایت

نام: 0.477355001376335981_irannaz_com.jpg نمایش: 42 اندازه: 47.6 کیلو بایت

نام: 0.051873001376335972_irannaz_com.jpg نمایش: 40 اندازه: 71.5 کیلو بایت

نام: 0.217468001376335964_irannaz_com.jpg نمایش: 40 اندازه: 36.1 کیلو بایت

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در هوای سرد ، هوای پرنده های محلمون رو داشته باشیم...

با سلام

دوستان هوا ديگه داره سرد ميشه و تو هواي سرد پيدا كردن غذا براي پرنده هاي خيابوني خيلي سختتره...

تو اين هواي سرد ، هواي پرنده هاي محلتون رو داشته باشيد....

روزي فقط چند تا مشت مخلوط گندم و ارزن رو بريزيد رو ايوان و تراس و يا پشت پنجرتون ، با اينكار چندين و چند تا پرنده رو از گرسنگي نجات ميديد...

اگر هم امكان تهيه گندم و ارزن رو نداريد ، از خورده نان و يا برنج و ... سفرتون ، اونها رو هم شريك كنيد...

با اينكار علاوه بر كمك به چند تا موجود دوست داشتني ، شور و شوق و صداي پر طراوت زندگي رو هر روز از پشت پنجره خونتون ميشنويد و خودتون هم چندين برابر انرژي ميگيريد...

البته جسارتا بنده صرفا اين مطلب رو جهت ياد آوري نوشتم و خوب ميدونم كه دوستان عزيز بسيار از بنده بيشتر حواسشون بوده و هست...

موفق باشيد

نام: 19604_102.jpg نمایش: 48 اندازه: 27.8 کیلو بایت

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ماهی قرمز نمیخریم

نوروز نزدیک است و باز هم بساط فروش ماهی رونق یافته!

ماهی هایی که جایی در هفت سین ایرانی ندارند،تنها قربانی یک آیین بی ریشه شده اند.

ماهی قرمز هیچ ریشه تاریخی در هفت سین ندارد ، در سفره ایرانی انار به نشانه باروری و عشق و یا سیب سرخ درون ظرف آب مقدس رها می شود تا عشق و باروری همچنان پاینده بماند.
      اگر ایرانی ها می دانستند که ماهی قرمز هیچ ریشه تاریخی در سفره هفت سین ندارد به جای پرداخت برای خرید و قتل ماهی های قرمز به بهانه عید، سیب قرمز یا انار را در آب رها می کردند که ریشه در تاریخ این دیار دارد .

آیین زیبای ایرانی که از زایندگی و بالندگی گفته و سرود شادمانی سر داده چگونه میتواند از خونریزی و کشتار گفته باشد!؟

بیاییم با کنار گذاشتن خرید این ماهی های بینوا به رنج بی پایانشان پایان دهیم.

یا حداقل آنها را پس از نوروز رها سازید.

آنها همچون کالا دست به دست میچرخند و با بدترین شرایط پرورش میابند تا تنها ساعتی کنار سفره های ما باشند.

کمک کنیم تا این چرخه متوقف شود، با سخن گفتن، با ایستادگی، با کپی کردن بروشور ماهی* قرمز و پخش آن بین مردم، مخصوصاً در اماکنی که فروش ماهی* قرمز در جریان است.

با سپاس از همدلی و همراهی شما، در زیر میتوانید بروشور ماهی* قرمز را ببینید

بلور قشنگ دل ماهی گلی را اسیر تنگ بلورینت نکن

اما شوربختانه فاجعه همینجا پایان نمیابد!

در کنار فروش ماهی سمندر لرستانی و لاک پشت های گوش قرمز نیز به فروش میرسند.

لاک پشت هایی که بدون کوچکترین آگاهی نگهداری میشوند

در آخر نیز با درد و رنج بی پایانی کشته میشوند.

برخی نیز آنها را وارد محیط زیست میکنند که موجب برهم زدن تعادل در اکوسیستم میشوند.

این حیوان دیگر جانداران آبزی را نابود میسازد.

برای نگهداری درست لاک پشت گوش قرمز اینجا را ببینید.

قربانیان دیگر،میراث ملی که رو به نابودی است!

سمندر این جاندار زیبا میراث ملی ایران است بیاییم در حفظ آن کوشا باشیم،این جاندار زیبا در معرض انقراض قرار دارد،با خرید به انقراض نزدیکترش دامن نزنیم.

سمندر لرستانی» (که با نام «قیصر» و یا «سمندر امپراطور» نیز شناخته می شود)

نام گونه ای است از راسته دوزیستان دم دار كه با زیبایی چشم نوازش بر عظمت زاگرس افزوده است؛ زیبایی كه متاسفانه بلای جان این گونه ارزشمند و یگانه شده است

13. Top | #13

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mostafapersian نمایش پست ها
      عزیزان به لیگ ایران جهت حضور در بازی فیفا 05 رای دهید تا اگه خدا بخواد لیگ ایران در این بازی قراربگیرد و اونوقت مجسم کنید که دارین پلی استیشن بازی میکنید و پرسپولیس و بارسلونا رو انتخاب کرده اید!
      در این لینک رای دهید . بجنیبید چون ترکها خیلی از ما جلوترند:
      Vote for FIFA 15 Leagues | FIFPlay
      درود بر ملت همیشه درصحنه

پرچموبکشین بالا

ههوووووووووووووووووم

چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi نمایش پست ها
      درود بر ملت همیشه درصحنه

پرچموبکشین بالا

ههوووووووووووووووووم

باید از این پرچم حمایت کنیم
      نام: flag_of_iran-wallpaper-1680x1050.jpg نمایش: 44 اندازه: 80.6 کیلو بایت

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      زنده گیری یک سیاهگوش در دماوند

۲۱ دی ۱۳۹۲
      پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران: به نقل از پایگاه خبری محیط بان دماوند، روز جمعه ۱۳۹۲/۱۰/۲۰ یک قلاده سیاه گوش که از سرمای شدید و کمبود غذا به یک خانه مسکونی در شهر بومهن پناه آورده بود توسط محیط بانان و نیروهای آتش نشانی، زنده گیری و به اداره محیط زیست شهرستان دماوند منتقل شد.
      این سیاهگوش که به لحاظ جنسیت ماده و حدودا ۴ ساله بود پس از انتقال به اداره محیط زیست توسط محیط بانان مورد تغذیه قرار گرفت.

همچنین به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، در روز شنبه مورخ ۱۳۹۲/۱۰/۲۱ این حیوان از اداره محیط زیست شهرستان دماوند به اداره کل محیط زیست تهران منتقل شد و دامپزشک معتمد سازمان به همراه تیم دامپزشکی به این اداره کل مراجعه و اقدام به معاینات اولیه دامپزشکی و بالینی جانور مذکور نمودند.

انجام معاینات تیم دامپزشکی حاکی از این مسئله بود که سیاهگوش دچار اسهال شدید، کمبود آب بدن و ضعف عمومی می باشد و مقرر گردید برای انجام معاینات دقیق تر، سیاهگوش به کلینیک دامپزشکی پارک پردیسان و دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران منتقل گردد.

سیاهگوش از خانواده گربه سانان بوده و معمولا در قسمت های شمال و شمال غربی کشور پرکندگی دارد و از گربه وحشی به مراتب بزرگتر است، بطوریکه گاهی توسط افراد محلی با پلنگ اشتباه گرفته می شود.

از مشخصات بارز این گونه علاوه بر خال های روی پوست، موهای سیاه بلند در انتهای گوش ها می باشد.

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن