دوست عزیز اونایی که میگی بهره هوشی بالایی دارن در اقلیتن یعنی خیلی کمن شاید 5 درصد افراد جامعه را هم تشکیل ندن
ولی خیلی ها هستن که با استفاده از تلاش و پشت کار به نتیجه میرسن و بهره هوشی بالایی ندارن چون کم هوشی خودشون را با تلاش جبران کردن!
دوست عزیز اونایی که میگی بهره هوشی بالایی دارن در اقلیتن یعنی خیلی کمن شاید 5 درصد افراد جامعه را هم تشکیل ندن
ولی خیلی ها هستن که با استفاده از تلاش و پشت کار به نتیجه میرسن و بهره هوشی بالایی ندارن چون کم هوشی خودشون را با تلاش جبران کردن!
بچه ها ممنون میشم اگه این بحث هوش و اینا رو تموم کنین...اخه نیس دمدمای کنکوره همه هم خیلی روحیشون بالاس ..شمام هی تشدید میکنین خب... این کارا چیه اخه
اصلن به ما چه که هوش اونا چن بوده
یس بخونین واسه هدفتون یا میشه یا نه دیگه مهم اینه که شما حداکثر تلاشتون رو بکنین که بعدش افسوس نخورین
مخصوصن اقای... دیگه اسمشو نمیبرم اینقد هوش رتبه ها رو واسه بچه ها به رخ نکشه لطفا اگه میشه
بذارین با این روحیه ی کمی که مونده ادامه بدبم اخه واسه چی روحیه تضعیف میکنی مردم میان تاییک اختصاصی میزنن واسه امید دادن به بچه
حالا شما هی بیا هوش هوش کن
بسه ها دیگه تموم کنییییییییییییییییییییین لطفا
رتبه های تک رقمی عموما ضریب هوشی بالایی هم دارن. بالاتر از حد متوسط .
یه جاهایی هم دیگه تلاش و پشتکار هیچ جوری جواب نمیده . حتی برای یه بابایی هم مثل ادیسون در تلاش و رقابتش با یه نابغه ای مثل نیکلا تسلا.
به نظر من هوش یک چیز تقویتیِِِِه . اون هوش مادرزادی فوقش 5% تاثیر میزاره که اونم با تلاش محو میشه یکی ممکنه 2 دقیقه ای مطلب رو بگیره یکی ممکنه 10 دقیقه ای اما نکته اینه درسا به صورتی هستن که برای افراد متوسط به پایین تا باهوشا نوشته شده. یعنی فقط کسایی که ضریب هوشیشون پایینه ممکنه کم بیارن. به نظرم هوش و اینا همش بهنونس مهم تلاش و تمرکزهستش .
مثلا خودم هندسه به زور 10 میشدم تازگیا خوندم فکر کنم تو امتحان حالا نزدیکای 17 تا 18 بشم .الان میتونم سوالای سخت الگو هم حل کنم پس ربطی به هوش نداره. مهم نمونه سوال دیدن و تمرینه
همین یارو نفر اول کنکور خودش میگفت از دی روزی 10 ساعت میخوند این یعنی چی؟؟ پشتکارش بالا بوده
ویرایش توسط E R F A N : 21 دی 1392 در ساعت 23:34
ببین داداش چرا این همه خرج کردی؟
ببین باید خودت درس بخونی دارم بهت میگم 100 تا کلاس کنکور هم بری ولی نخونی 80 میلیون هم خرج کنی هیچی نمیشی.
ببین برای درسای اختصاصی برو آزمون های قبلی رو که مطمعنم داری برو درست حسابی بخون البته بعد از تمرین کردن تمرین های خود کتاب و جزوه ی معلم.
مطمعن باش تو هم میتونی موفق باشی. در ضمن نمیخواد سراغ مشاورا بری اونا فقط به فکر جیبشون تنها کسایی که میتونن کمکت کنن بچه ها همسنت هستن.
من خودم تازه شروع کردم به خوندن و ترازم رو تونستم از 4500 به 5200 برسونم هدفم هم توی این ازمون اگه خدا بخواد 6000 .
سوالی داشتی ایمیل بزن mrro313@gmail.com
دوست عزیز احتمالاشیوه مطالعه شما اشتباهه شما باید برای قبولی عمق مطلب رو درک کنید با دوره منظم و تکرار و تکرار و با علاقهدرس خوندن موفق میشید
![]()
من بالاخره متوجه نشدم هوش یا تلاش! بیشتر موثر؟
برادر همین 100 و خورده ای شد....اونم در منطقه نه کشور
دوستان فقط ی چیز میدونم مخ ریاضی لودم نزدیک 80 درصد کنکور...بعد دو سال از کنکور اومدم ضرب 2 رقمی در 2 رقمی انجام بدم...دیدم یادم نیست!
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
البته منظور من شخص خاصی نیست!!!!بعدا شر میشه.....
منظورم افرادی با این ویژگیها ی شخصیتی هست
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)