سلام دوستان توروخدایکی یه راهی بزارپیش پای من ....
برایادگیری زنتیک پیش چیکارکنم یکی راهنمایی کنه لطفا
سلام دوستان توروخدایکی یه راهی بزارپیش پای من ....
برایادگیری زنتیک پیش چیکارکنم یکی راهنمایی کنه لطفا
دلم نه عشق میخاهد....نه دروغ های قشنگ....
نه ادعاهای بزرگ....نه بزرگ های پرادعا...
دلم دوســـــــــت میخاهد...
دوستــــــــــــی که بشودبااوحرف زدو پشیمان نشد.......
اصلا هیچی چیز سختی نیست ژنتیک جمعیت خیلی اسون تر از ژنتیک مندلیه نشر الگو خوبه
اگه خیلی سبز دیدی فک کردی سخته اینجوری نیس خیلی سبز خیلی گفته
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
به نظر من کتاب ژنتیک به زبان آدمیزاد مهر و ماه هم خیلی خوب کار کرده این فصلو
البته اگه به بودجه بندی این فصل نگاه کنیم
سال 90 3 تست
سال 91 1 تست
سال 92 2 تست
بعضی ها شاید بگن سخته ارزش نداره برای یک سوال خوندن
ولی نمیشه اطمینان کرد!
سلام
ژنتیک جمعیت که در فصل 5 پیش وجود دارد مبحث سختی نیست یا بهتره گفته بشه سوالاتی که تا حالا تو کنکور اومده از نظر درجه سختی متوسط هیتند و از یک الگو خاص پیروی می کنند و بیشتر تعداد الل غالب مغلوب و افراد غالب مغلوب مورد سوال است البته اگر به کتاب بیولوژی کمپل مراحعه کنید می بینید که میشه سوالاتی ازش طرح کرد که کسی نتونه اونا رو حل کنه .
پیشنهاد من به شما این است که اول مفهوم انتخاب طبیعی را خوب یاد بگیرید دوم تعادل هاردی واینبرگ و فرمول های تعادل در جمعیت و از کتاب ژنتیک پیش 1 تخته سیاه این قسمت رو مطالعه کنید که زبان ساده و گویاتری دارد
موفق باشید
دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
www.piruzanpub.ir
یه سوال
من مباحث زیست پیش رو تا الان خودم خوندم مشکلی هم نداشتم راستش معلممون کلا ژنتیک رو خوب درس نمیده
البته وقتی سر کلاس ژنتیک جمعیت رو شروع کرد من یکی2جلسه سر کلاس رفتم دیدم واسه حل یه تست30دقیقه حدودا کشش میده و دیگه گفتم اینم نمیرم
الانم اومدم میخونمش مشکلی نداشتم تا حالا ولی این مباحث نوترکیبی و کراسینگ اور یه خورده تومسئله هاش گیرم
بیولوژی کمپبل رو دارم
به نظرتون بخونمش خوبه؟؟؟کمکی میکنه؟؟تاالان از زیست پیش فار میخوندم که خوب بوده ولی این مباحث چون حجمش زیاد بود به کتاب درسی بسنده کردم
حالا به نظر شما از زیست فار یا منبع دیگه ای بخونم یا کمپبل؟
نه هاااااااا.............وقتت بیخودی تلف میشه ............ اون جاهایی رو که مشکل داری یه نگاه خیلی مختصر بکن ولی از کمببل به عنوان یه کتاب کمک اموزشی استفاده کنی اصلا کار درستی نیس...به نظر م تخته سیاه رو هم بخونی ضرر نمیکنی....حداقل من که ندیدم کسی واسه درصد خوب زیست کمببل خونده باشه....
البته خوب نظر biology هم محترمه
ویرایش توسط SHINER : 19 دی 1392 در ساعت 08:15
دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
www.piruzanpub.ir
با سلام خانم biologyمن کی گفتم که شما این حرفو زدین اصلا تو حرفای من همچین جمله ای بود اخه!!!!!
منظورم این بود که چون محمد از شما یرسیده بود گفتم هر جوابی شما بهش بدین محترمه چون تفاوت عقیده میشه تو کتابا منم گفتم از نظر من یه دور کتاب ارامفر رو بخونه ضرر نمیکنه.....
و چون تو سوالاش این بود که کمیل بخونم یا نه؟؟؟ نخواستم بیخود وقتش تلف شه چون تو سطح کنکور ما نیس روی صحبت من با محمد بود نه حرف های گفته شده توسط شما.....
سو تفاهمتون رفع شد؟؟؟
ویرایش توسط SHINER : 19 دی 1392 در ساعت 19:08
سلام
باید بگید اقای biology نه خانم
بله رفع شد
www.piruzanpub.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)