[quote=ملکا;2006641]ببین آدمهای سن بالا که باید بدنشون رو تنظیم کنی و آدمهایی که نمیتونن راه برن مثلا به خاطر جراحی و یا هر چی، خب شما باید کمکشون کنی
مرده که شوخی بود، مرده چند برابروزن آدم عادی سنگینه، ولی منظورم اینه از لحاظ قدرت بدنی، میخواد که خوب باشید، خانومایی که مثلا 50 کیلو اند و خیلی نازک و ظریفن، فکر میکنم اذیت
من یکی دو بار رفتم فیزیوتراپی یه دختر همون شکلی که شما میگین خیلی ظریف اومد بعدم یه نفر دیگه که خوب خانم هیکل قویتری بود و ظاهرا تکنسین اون پاهای مرطوبو گذاشت رو گردنم گذشته از اینکه هیچ فایده ای هم نداشت ظاهرا اون خانم فیزیوتراپ مسیول فنی و مرکز فیزیوتراپی حتما باید داشته باشه و یه تعداد بیشتری به عنوان تکنسین هستن که خوب یا پرستاری یا کلا مدرک مرتبطی ندارن لابراتوار پروتز هم همینه یعنی یه پروتزیست پشت کامپیوتره و شاید سر میزنه نظارت میکنه اپتومتریست هم همینه تراش عینک با اون افراد تکنسین هست و اینا کار خاصی در مورد ساخت نمیشن و صرفا نظارته البته در مورد پروتز یکم بیشتر دخالت دارن
انجمن باگ خورده
وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم
موافقم
اضافه کنم که
اگه قدبلند و هیکلی هستی و قدرت خوبی داری و اهل ورزشی سمت فیزیو برو فقط.
درضمن اگر بینایی انتخابت باشه، دروسی با حجم و سختی کمتر خواهی داشت.
اما یه مزیتی که فیزیو داره خیلی راحت میتونی کار پیدا کنی، البته تو بحث درآمد چیز خاص و جالبی نداره مگر سرمایه داشته باشی و کلینیک خودت رو بزنی. در غیر این صورت همون بینایی بهتره بنظر منم.
بحث ادامه تحصیل هم هست که خب اگه برات مهمه، اونم باید درنظر بگیری بهعنوان مزیت فیزیو.
من پیشنهاد خودم بینایی هست، مخصوصا اگر ریزجثه هستید.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)