X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      بینایی خانمانه تره ولی فیزیو هم خوبه همه بالای نود درصد میگن فیزیو علتشم من که نفهمیدم ولی من این یکی دو روز دو تا پروتز دندان سر زدم
      پروتز دندان یعنی پول پارو میکنن فقط بوش خیییلی افتضاحه

بین اینهمه رشته عالی سهم من چی شد؟ بهداشت عمومی
      چقدر پر هستم ولی کسی رو ندارم

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      [quote=ملکا;2006641]ببین آدم‌های سن بالا که باید بدنشون رو تنظیم کنی و آدمهایی که نمیتونن راه برن مثلا به خاطر جراحی و یا هر چی، خب شما باید کمکشون کنی
      مرده که شوخی بود، مرده چند برابروزن آدم عادی سنگینه، ولی منظورم اینه از لحاظ قدرت بدنی، میخواد که خوب باشید، خانومایی که مثلا 50 کیلو اند و خیلی نازک و ظریفن، فکر می‌کنم اذیت

من یکی دو بار رفتم فیزیوتراپی یه دختر همون شکلی که شما میگین خیلی ظریف اومد بعدم یه نفر دیگه که خوب خانم هیکل قویتری بود و ظاهرا تکنسین اون پاهای مرطوبو گذاشت رو گردنم گذشته از اینکه هیچ فایده ای هم نداشت ظاهرا اون خانم فیزیوتراپ مسیول فنی و مرکز فیزیوتراپی حتما باید داشته باشه و یه تعداد بیشتری به عنوان تکنسین هستن که خوب یا پرستاری یا کلا مدرک مرتبطی ندارن لابراتوار پروتز هم همینه یعنی یه پروتزیست پشت کامپیوتره و شاید سر میزنه نظارت میکنه اپتومتریست هم همینه تراش عینک با اون افراد تکنسین هست و اینا کار خاصی در مورد ساخت نمیشن و صرفا نظارته البته در مورد پروتز یکم بیشتر دخالت دارن

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Sarahheydari;2006666]
      نقل قول نوشته اصلی توسط ملکا نمایش پست ها
      ببین آدم‌های سن بالا که باید بدنشون رو تنظیم کنی و آدمهایی که نمیتونن راه برن مثلا به خاطر جراحی و یا هر چی، خب شما باید کمکشون کنی
      مرده که شوخی بود، مرده چند برابروزن آدم عادی سنگینه، ولی منظورم اینه از لحاظ قدرت بدنی، میخواد که خوب باشید، خانومایی که مثلا 50 کیلو اند و خیلی نازک و ظریفن، فکر می‌کنم اذیت

من یکی دو بار رفتم فیزیوتراپی یه دختر همون شکلی که شما میگین خیلی ظریف اومد بعدم یه نفر دیگه که خوب خانم هیکل قویتری بود و ظاهرا تکنسین اون پاهای مرطوبو گذاشت رو گردنم گذشته از اینکه هیچ فایده ای هم نداشت ظاهرا اون خانم فیزیوتراپ مسیول فنی و مرکز فیزیوتراپی حتما باید داشته باشه و یه تعداد بیشتری به عنوان تکنسین هستن که خوب یا پرستاری یا کلا مدرک مرتبطی ندارن لابراتوار پروتز هم همینه یعنی یه پروتزیست پشت کامپیوتره و شاید سر میزنه نظارت میکنه اپتومتریست هم همینه تراش عینک با اون افراد تکنسین هست و اینا کار خاصی در مورد ساخت نمیشن و صرفا نظارته البته در مورد پروتز یکم بیشتر دخالت دارن
      من منظورتونو نفهمیدم من با این ظرافتم برم فیزیو یا نه، کلا چند ساعت فرصت فکر کردن دارم

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      [quote=ملکا;2006668]
      نقل قول نوشته اصلی توسط sarahheydari نمایش پست ها

من منظورتونو نفهمیدم من با این ظرافتم برم فیزیو یا نه، کلا چند ساعت فرصت فکر کردن دارم
      اگه کاردرمانی می خواستی می گفتم نرو ولی فیزیو اینطوری نیست که نتونی انجام بدی چند تا تکنسین اونجا زیر دستت هستن اونا کارهای سخت انجام میدن حتی راحت هاشم همونا انجام میدن

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Sarahheydari;2006669]
      نقل قول نوشته اصلی توسط ملکا نمایش پست ها

اگه کاردرمانی می خواستی می گفتم نرو ولی فیزیو اینطوری نیست که نتونی انجام بدی چند تا تکنسین اونجا زیر دستت هستن اونا کارهای سخت انجام میدن حتی راحت هاشم همونا انجام میدن

جدی، پس خیلی خوشحال شدم میرم اضافه میکنم، من فکر میکردم پرتو بهتر از فیزیو هست

6. Top | #21
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      انجمن باگ خورده
      وقتی تاس آدم بد نشست، بد نشست .
      این دنیا یه نخود بهم مردونگی نشون نداده که براش یه دنیا مردونگی کنم

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام
      به نظرم برای شما بینایی سنجی بهتره چون کوچیک ترین ارتباط رو با بیمار دارین و شغل تمیزی هست و بعد از ۴ سال مثل یه پزشک یه اتاق جدا تو بیمارستان دارین و کار میکنین ضمنا بینایی سنج مجازه که خودش عینک هایی که تجویز میکنه رو بسازه و بفروشه و کسانی که اینکار رو میکنن درآمد بیشتری دارن. فیزیو کارش سخت‌تره و حتی درآمدش بعضا از بینایی سنجی کمتر میشه

موافقم
      اضافه کنم که
      اگه قدبلند و هیکلی هستی و قدرت خوبی داری و اهل ورزشی سمت فیزیو برو فقط.
      درضمن اگر بینایی انتخابت باشه، دروسی با حجم و سختی کمتر خواهی داشت.
      اما یه مزیتی که فیزیو داره خیلی راحت میتونی کار پیدا کنی، البته تو بحث درآمد چیز خاص و جالبی نداره مگر سرمایه داشته باشی و کلینیک خودت رو بزنی. در غیر این صورت همون بینایی بهتره بنظر منم.
      بحث ادامه تحصیل هم هست که خب اگه برات مهمه، اونم باید درنظر بگیری به‌عنوان مزیت فیزیو.
      من پیشنهاد خودم بینایی هست، مخصوصا اگر ریزجثه هستید.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)