X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

موضوع: دبیر زیست

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دبیر زیست

سلام
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
      من با اشتراک الماس عمارلو رو برداشتم امکان تغییر دبیر و ریست هم دیگه ندارم اما اصلا با بیان عمارلو نمیتونم انگار جملاتش و نمیتونه کامل کنه از طرفی جزوه خیلی سنگینی داره و توی زیست میگن که باید با کتاب پیش بری جزوه های سنگین به درد نمیخوره فرهمندم خیلی طولانیه ۱۴ جلسه گذشته از این چهارده جلسه فقط ۱ دهم و ۱ دوازدهم و گفته اگه برای یک دهم آنقدر زمان گذاشته پس برای ۶ یازدهم و ۴ دهم حتما میخواد ۲۰ جلسه بزاره به نظرتون من چیکار کنم ؟ با کدوم دبیر پیش برم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط anahita00 نمایش پست ها
      سلام
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
      من با اشتراک الماس عمارلو رو برداشتم امکان تغییر دبیر و ریست هم دیگه ندارم اما اصلا با بیان عمارلو نمیتونم انگار جملاتش و نمیتونه کامل کنه از طرفی جزوه خیلی سنگینی داره و توی زیست میگن که باید با کتاب پیش بری جزوه های سنگین به درد نمیخوره فرهمندم خیلی طولانیه ۱۴ جلسه گذشته از این چهارده جلسه فقط ۱ دهم و ۱ دوازدهم و گفته اگه برای یک دهم آنقدر زمان گذاشته پس برای ۶ یازدهم و ۴ دهم حتما میخواد ۲۰ جلسه بزاره به نظرتون من چیکار کنم ؟ با کدوم دبیر پیش برم

سلام، من که خودم خیلی فیلم زیست ندیدم
      ولی مثلا برای فصل هفت يازدهم که خیلی مشکل داشتم فینیتو اشکان زرندی رو دیدم خودش گذاشته بود آپارات، چقدر خوب تست هاشو میتونستم بزنم، درسته دبیر خیلی مطرحی نیست
      ولی مثلا نویسنده جانوری خیلی سبزه و..... در کل به نظرم خوب توضیح می‌داد، میتونید با آزمون و خطا این رو هم امتحان کنید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 13 مهمان)